siki Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Pravidla uz neexistuji, etiketa zmizela. Kazdy si muze psat co chce, kde chce, moderatori uz nepracuji. At zije chaos a konec kdysi noblesniho fora o hodinkach, ktere nemelo konkurenci a jenz se postupem casu promenilo v zumpu typu hifi fora, idnes fora atd...
Jeremy Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Tak hrozný to není - jen se prostě víc tlachá o blbostech a noví lidé přispívají za každou cenu, ačkoli nemají co říct. Tomu se ale asi nedá bránit, ne?
Frantik Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Taky myslim, ze to neni tak hrozne. Porad je tu dost a dost novych informaci - viz. japonske hodinky, nebo nedavno nove Prim, nebo "nove prirustky", atd. Obcas se nektera diskuze zvrtne, ale to je normalni.
Milis Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 siki napsal: Pravidla uz neexistuji, etiketa zmizela. Kazdy si muze psat co chce, kde chce, moderatori uz nepracuji. At zije chaos a konec kdysi noblesniho fora o hodinkach, ktere nemelo konkurenci a jenz se postupem casu promenilo v zumpu typu hifi fora, idnes fora atd... Co to meleš?
decebal Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 siki napsal: Pravidla uz neexistuji, etiketa zmizela. Kazdy si muze psat co chce, kde chce, moderatori uz nepracuji. At zije chaos a konec kdysi noblesniho fora o hodinkach, ktere nemelo konkurenci a jenz se postupem casu promenilo v zumpu typu hifi fora, idnes fora atd... Hlavně, že to píšeš ty, který sám otvírá témata tam, kde nemá. Viz tvé kočky.
jfk Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 decebal napsal: siki napsal: Pravidla uz neexistuji, etiketa zmizela. Kazdy si muze psat co chce, kde chce, moderatori uz nepracuji. At zije chaos a konec kdysi noblesniho fora o hodinkach, ktere nemelo konkurenci a jenz se postupem casu promenilo v zumpu typu hifi fora, idnes fora atd... Hlavně, že to píšeš ty, který sám otvírá témata tam, kde nemá. Viz tvé kočky. 2 Siki Ty jako nový člen fóra místo, aby jsi přispíval smysluplnými příspěvky ptáš se na nesmysly!!! Tvoje příspěvky třeba kolik máte Primek, jaké hodinky nosil Hitler, kočičky a tak. Nemyslíš, že ty také dost těmito příspěvky narušuješ smysl tohoto fora o hodinkách? Připadá mi to, že se snažíš naschromáždit co nejvíce počet příspěvků. Jfk
siki Odesláno 10. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Smysluplne bych prispival mozna tak jeste pred pul rokem, to jeste stalo za to. Vim, ty prispevky jsou nesmysly a jsou tam schvalne, ale tady uz se v posledni dobe objevuji uz jen nesmysly. A co je spatneho na kocickach? Je tady cele vlakno o psech, tak proc ne kocicky. Ale klidne at to kamil smaze.Ale v pravidlech je, ze budou smazany vsechny prispevky nesouvisejici s tematem, tak to ma co delat
spiderer Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 siki napsal: Smysluplne bych prispival mozna tak jeste pred pul rokem, to jeste stalo za to. Vim, ty prispevky jsou nesmysly a jsou tam schvalne, ale tady uz se v posledni dobe objevuji uz jen nesmysly. A co je spatneho na kocickach? Je tady cele vlakno o psech, tak proc ne kocicky. Ale klidne at to kamil smaze.Ale v pravidlech je, ze budou smazany vsechny prispevky nesouvisejici s tematem, tak to ma co delat Docela by me tedy zajimalo o co ti jde? Stezujes si, ze to tu nestoji za nic (prispevky mimo tema atd.) a sam delas to co se ti nelibi? Hadej kde bude asi chyba
Návštěvník tolja Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Takže Ty se zaregistruješ 12.03.2007, a 10.05.2007 tu vzdycháš, že smysluplně jsi mohl přispívat naposledy před půl rokem? Hochu, hochu, mám z Tebe v hlavě hokej =)
siki Odesláno 10. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2007 tolja: to ze jsem se zaregistroval pred nedavnem snad znamena, ze jsem tady nemohl chodit jako neregistrovany dejme tomu rok?:-)
siki Odesláno 10. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 10. května 2007 Jen chci upozornit na skomirajici uroven tohoto fora
decebal Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 siki napsal: tolja: to ze jsem se zaregistroval pred nedavnem snad znamena, ze jsem tady nemohl chodit jako neregistrovany dejme tomu rok?:-) A proč si smysluplně nepřispíval dejme tomu před rokem?
spiderer Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 decebal napsal: siki napsal: tolja: to ze jsem se zaregistroval pred nedavnem snad znamena, ze jsem tady nemohl chodit jako neregistrovany dejme tomu rok?:-) A proč si smysluplně nepřispíval dejme tomu před rokem? Protoze stezovat si a poplakavat je mnohem jednodussi nez psat prispevky k veci
old black Odesláno 10. května 2007 Nahlásit Odesláno 10. května 2007 :Siki píšeš sice blbiny, ale přísnější moderování by fakt neškodilo. Zbytečná vlákna, opakované dotazy ...
Krteček Odesláno 25. května 2007 Nahlásit Odesláno 25. května 2007 Nebýt diskutéra, tak jsme si toto neuvědomili, chronomag musí žít dál...., toto je jen zrcadlo společnosti, jací lidé zde žijí, takový je chronomag. Přístup je volný, tak co se divíte?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se