Přejít na obsah

Sraz Chronomagu - Východní Čechy

Návštěvník milosklikar

Doporučené příspěvky

Jak to je s parkováním - pořád normálně placené na velkém náměstí? Vím, že tam byly nějaké uzavírky, ale nějakou dobu jsem tam už nebyl.

S parkováním je to na h...o. Pokud bude místo, nech to na placeném dole u soudu. Na velkém náměstí se z větší části parkuje na jakési parkovací karty, ale poslední dvě řady (až skoro u výjezdu z náměstí) myslím ještě fungují na normální parkovací automaty.

Upraveno uživatelem Godin
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

S parkováním je to na h...o. Pokud bude místo, nech to na placeném dole u soudu. Na velkém náměstí se z větší části parkuje na jakési parkovací karty, ale poslední dvě řady (až skoro u výjezdu z náměstí) myslím ještě fungují na normální parkovací automaty.

Děkuji, buďto já nebo osoba blízká už někde zaparkujeme :-) Od toho soudu to není zase tak daleko.

Odkaz ke komentáři

Mě to s váma nějak svědčí. :thumbsup_anim: Tolik piv najednou už jsem nevypil alespoň deset let a před tím ještě nikdy. Příště raději hospodu, kde nás dříve vyrazej. :cheers:

Odkaz ke komentáři

Ačkoli jsem se tam dostal jen na chvilku a slibované cibule jsem nechal v Pardubicích, setkání bylo fajn. Jen ten průměr vypitých piv na osobu jsem asi trochu narušil ;-) Těším se na další setkání, budu v ČR někdy koncem února.

P.S. MP byli asi radši zalezlí v teple, nebyl tam od nich ani pozdrav, tak snad příště :-D

Odkaz ke komentáři

já pokud to jen alespoň trochu půjde, se taky určitě zůčastním. I když posledně se na mě manželka dívala ošklivě, prý nechápe, jak se můžeme od šesti do půl druhý bavit o hodinkách :)

Odkaz ke komentáři

pokud se dobře pamatuji :drunk: tak další setkání by mělo být u Godina v klubu..... :guitar:

To ale moc nepokecáme. Hrajeme příští čtvrtek, to jest 24.1.. Dříve tam spoluhráče nedostanu. Já bych ale možná ještě jednu hospu před tímto termínem snesl.

Upraveno uživatelem Godin
Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...