l3stat Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 tak to jo není problém do pardubic tě určitě odvezu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 2. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. ledna 2008 tak to jo není problém do pardubic tě určitě odvezu Super, takže se na vás na všechny a vaše hodinky těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rar Odesláno 3. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. ledna 2008 Taky pravděpodobně dorazím. Vejdu se ještě ke stolu? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 Jak to je s parkováním - pořád normálně placené na velkém náměstí? Vím, že tam byly nějaké uzavírky, ale nějakou dobu jsem tam už nebyl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 (upraveno) Jak to je s parkováním - pořád normálně placené na velkém náměstí? Vím, že tam byly nějaké uzavírky, ale nějakou dobu jsem tam už nebyl. S parkováním je to na h...o. Pokud bude místo, nech to na placeném dole u soudu. Na velkém náměstí se z větší části parkuje na jakési parkovací karty, ale poslední dvě řady (až skoro u výjezdu z náměstí) myslím ještě fungují na normální parkovací automaty. Upraveno 4. ledna 2008 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 4. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 4. ledna 2008 S parkováním je to na h...o. Pokud bude místo, nech to na placeném dole u soudu. Na velkém náměstí se z větší části parkuje na jakési parkovací karty, ale poslední dvě řady (až skoro u výjezdu z náměstí) myslím ještě fungují na normální parkovací automaty. Děkuji, buďto já nebo osoba blízká už někde zaparkujeme :-) Od toho soudu to není zase tak daleko. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Děkuji pánům Godinovi, Milisovi, I3statovi, rarovi a JJ za velmi příjemný večer. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Děkuji pánům Godinovi, Milisovi, I3statovi, rarovi a JJ za velmi příjemný večer. Tentokrát se nás sešlo už víc, a musím teda říct pánové - jeden jste větší násoska než druhej! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 ano večr byl příjemnej už se těším na další Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Mě to s váma nějak svědčí. Tolik piv najednou už jsem nevypil alespoň deset let a před tím ještě nikdy. Příště raději hospodu, kde nás dříve vyrazej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 5. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. ledna 2008 Ačkoli jsem se tam dostal jen na chvilku a slibované cibule jsem nechal v Pardubicích, setkání bylo fajn. Jen ten průměr vypitých piv na osobu jsem asi trochu narušil ;-) Těším se na další setkání, budu v ČR někdy koncem února. P.S. MP byli asi radši zalezlí v teple, nebyl tam od nich ani pozdrav, tak snad příště :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 13. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. ledna 2008 no tak to máme teprve 9 dní a já už bych klidně zase něco podnik Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 no tak to máme teprve 9 dní a já už bych klidně zase něco podnik Hele, mě se řekne: Buď tehdy a tehdy tam a tam a já tam budu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 14. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2008 Hele, mě se řekne: Buď tehdy a tehdy tam a tam a já tam budu. taky sem flexibilní ale co ostatní ci 14 dní by bylo ideální Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 já pokud to jen alespoň trochu půjde, se taky určitě zůčastním. I když posledně se na mě manželka dívala ošklivě, prý nechápe, jak se můžeme od šesti do půl druhý bavit o hodinkách Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 pokud se dobře pamatuji tak další setkání by mělo být u Godina v klubu..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 no a poslechnem si rovnou jak hraje souhlasím tak at nahodí datum kdy hrajou a je to vyřešený Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Godin Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 (upraveno) pokud se dobře pamatuji tak další setkání by mělo být u Godina v klubu..... To ale moc nepokecáme. Hrajeme příští čtvrtek, to jest 24.1.. Dříve tam spoluhráče nedostanu. Já bych ale možná ještě jednu hospu před tímto termínem snesl. Upraveno 15. ledna 2008 uživatelem Godin Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 no tak někdo nahodte termín a místo u mě není problém teda kromě pátku a víkendu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rar Odesláno 15. ledna 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2008 Kdepak se ten Godinův klub nachází?? Nějak se mi to vykouřilo, nebo spíš vylilo z hlavy. Já snad radši přijedu autem, abych tolik nezvyšoval průměr piv na hlavu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se