Godin Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Klidně se mnou, jedu pak na Chrudim a dál.... Ještě mi chlapi řekněte do kolika to táhnete? No jak kdy, ale občas Millis kolem druhé ranní objedná autobus a jede se hromadně do vybraného podniku za vybranými děvčaty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 No jak kdy, ale občas Millis kolem druhé ranní objedná autobus a jede se hromadně do vybraného podniku za vybranými děvčaty. a pak se vybraně zvrací a proto jsou taláry v čistírně... chlapi tohle mi nedělejte! víte že si dost potrpím na Dress-code Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 Takže taková malá skupina historických žranic NO potěš, kdybych se býval dal na známky :rolleyes: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 23. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. května 2008 (upraveno) Godin-jo v pohodě na to se ani ptát nemusíš Upraveno 23. května 2008 uživatelem l3stat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2008 Ahoj všem, po včerejší akci, která proběhla v duchu přednášek a vážných diskizí na téma hodinky mohu jen konstatovat: "Že jsem mezi vás lez!" Bylo to fajn posezení s "úchylama" podobného ražení, takže příště se budu těšit zas. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ivan Lelák Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2008 Já to nestihl, což mne štve. Byl jsem si pro nové Trasery a pak jsem až do večera musel hákovat... Ale příště určitě! Ivan Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2008 Jo práce nás živí. Já taky dorazil s malým zpožděním (zhruba v 19:15). Hledal jsem dědky v talárech a nic. Tak jsem se musel kouknout hostům na ruce a ejhle, seděla tam taková partička "vohnoutů". A musím říc, že jsem se natlemil jako dlouho ne. Jinak pro přítomné pány, kdyby někdo chtěl vidět, jak vypadá barmská kočka, o nichž jsem mluvil včera tak na www.crown-royal.wz.cz jsou ty moje S tříprstým pozdravem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 28. května 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. května 2008 (upraveno) Jo a když už jsme se včera chvilkama bavili o hodinkách, kouněte se......www.giulianomazzuoli.cz Líbí se mi. Upraveno 28. května 2008 uživatelem pete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 mám takové malé nutkání vám pomalu vnutit další sraz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 Budu v ČR 20. až 23. června, nejsem proti. Co to udělat tentokrát takové výjezdní? Slyšel jsem dost chvály na tu restauraci na Dobrošově :-) Přespat pak možno u nás ve Starkstadtu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 6. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. června 2008 No jo, ale to by musel být sraz v pátek. Přeci jen druhý den do "rachoty"...Tedy kdyby to bylo výjezdní. Jinak Pod Kunětickou horou to bylo dobrý... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
l3stat Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Budu v ČR 20. až 23. června, nejsem proti. Co to udělat tentokrát takové výjezdní? Slyšel jsem dost chvály na tu restauraci na Dobrošově :-) Přespat pak možno u nás ve Starkstadtu. nápad je to pěknej ale myslím že se zřejmě neujme tentokrát by to mělo teoreticky být v hradci tak se rozhoupejte Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 nápad je to pěknej ale myslím že se zřejmě neujme tentokrát by to mělo teoreticky být v hradci tak se rozhoupejte pátky nemůžu, jinak je mi to jedno. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JJ Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Tak příští čtvrtek (19.) večer v HK by to bylo OK. Od pátku do neděle jsem v Sudetech a v pondělí jedu zase domů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 10. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. června 2008 Tak příští čtvrtek (19.) večer v HK by to bylo OK. Od pátku do neděle jsem v Sudetech a v pondělí jedu zase domů. U mě dobrý, v pátek bych moh poprosit o dovolenou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 u mě 19. dobrý,jen malá poznámka před tím byl 2x HK tak teď by to chtělo 2x PCE,teda pokud si moc nevymejšlím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
New Milis Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 u mě 19. dobrý,jen malá poznámka před tím byl 2x HK tak teď by to chtělo 2x PCE,teda pokud si moc nevymejšlím Klidně, stejně vás Pardubáků je víc. A musím říct IMHO tam jsou lepší knajpy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sonny.c Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 měl bych pár návrhů na místo konání http://www.stpatrick.cz/ http://www.birdie.cz/cs/restaurace.php a nebo jsi dát nejlepší relax v pivovarce http://www.pernstejn.cz/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pete Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 19. je to v pohodě, jen budu zase na pitu, ale přežiju to...zatím čusss. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník milosklikar Odesláno 11. června 2008 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. června 2008 (upraveno) měl bych pár návrhů na místo konání http://www.stpatrick.cz/ http://www.birdie.cz/cs/restaurace.php a nebo jsi dát nejlepší relax v pivovarce http://www.pernstejn.cz/ v Pernštejnce jsem měl nedávno obchodní schůzku a připadal jsem si jak před dvaceti lety ve čtyřce s větrákem, myslím, že by pivovar mohl alespoň číšníkovi koupit novou košili, když už ten interier vypadá poněkud opotřebovaně Birdie je snobská hospoda, kde pivo i jídlo stojí za ... a největší cenu zde mají asi ty golfové hole, co visí na zdi... St Patrick neznám, ale rád vyzkouším. I když, dnes si pivo natočím sám, zítra se i zkasíruji, co přijde dál...? vím, mám dnes rejpavou, ale to už fakt vymizely klasický příjemný restaurece bez všechtěch možnejch pi.ovin? Upraveno 11. června 2008 uživatelem milosklikar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se