Kobliha Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Hamilton představil v New Yorku několik novinek na rok 2014. Ta asi nejvíce šokující je reinkarnace modelu Flintridge.Hamilton Flintridge 2014, převzato z wornandwound.com Dalšími novinkami jsou ve zktratce:kalibry H-10, H-20 a H-40 založené na ETA s 80hodinovou rezervouPan-Europ Automatic - sportovní retroKhaki Skeleton - obdoba skelotonového Jazzmastera v řadě KhakiPilot Pioneer Automatic - pilotky z řady Khaki s asymetrickým pouzdrem a dvěmi korunkamiJazzmaster Railroad Automatic Chronograph - jazzmaster s poněkud retro vzhledemInformace převzaty a další obrázky naleznete na wornandwound.com Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaLo Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 (edited) Ty Pan-Europ jsou naprosto dokonalý. Design skvělej, 80 hodin rezerva za cca 1000$? Ufff... Edited January 24, 2014 by DaLo Link to comment Share on other sites More sharing options...
financ Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 taky si myslím, modrá je dobrá Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petr_123 Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Pro mě naprosto dokonalé hodinky. Mám rád tenhle styl. Proč mi to Hamilton dělá Link to comment Share on other sites More sharing options...
geometr Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Pan Europy jsou úchvatný, navíc ta modrá, paráda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
People Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 Pan europy su pecka, len si myslim, rucicky mohli byt trosku mohutnejsie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sashator Posted January 24, 2014 Report Share Posted January 24, 2014 (edited) Pan Europy jsou opět povedený, ale jak tak koukám na ty svoje, přijde mi chrono verze díky plastickým subcifrům vyváženější, tyto jsou takový chudý, chybí mi ten racing nádeh kvůli kterému právě Pan Europy miluju. Ale je to všechno o zvyku a vůbec bych se nedivil, kdybych si je třeba za půl roku pořizoval do párečku Jinak Pioneery jsou taky moc pěkný! Edited January 24, 2014 by sashator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts