decebal Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 YPO, o kamenování není řeč. Tohle vlákno bylo myšleno jako nápomocné v jeho snaze nepít, aspoň jsem to tak pochopil. A tím, že mu budem říkat, že když je důvod, tak se to prostě smí porušit, mu fakt moc nepomůžem. A když mu tady někdo napíše, že to není úplně OK, tak z toho se Afričan rozhodně nepoloží. Já myslím, že rádoby kamarádi, kteří ho plácaj po ramenou, jak je super, že kalí, protože oni taky kalí, by do tohodle vlákna neměli ani páchnout. Protože až za pár let bude Afri v prdeli, tihle chytráci pro něj nehnou ani prstem. A pro Afričana: upřímnou soustrast a vyser se na ten chlast.
jankoxxx Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 african, to ze si sa na pohrebe napil zle neni, ale to ze si opat na sracky zle je. pit mozes, ale ty pijes nadoraz a to je proste zle.
Návštěvník YPO Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 YPO, o kamenování není řeč. Tohle vlákno bylo myšleno jako nápomocné v jeho snaze nepít, aspoň jsem to tak pochopil. A tím, že mu budem říkat, že když je důvod, tak se to prostě smí porušit, mu fakt moc nepomůžem. A když mu tady někdo napíše, že to není úplně OK, tak z toho se Afričan rozhodně nepoloží. Já myslím, že rádoby kamarádi, kteří ho plácaj po ramenou, jak je super, že kalí, protože oni taky kalí, by do tohodle vlákna neměli ani páchnout. Protože až za pár let bude Afri v p...li, tihle chytráci pro něj nehnou ani prstem. A pro Afričana: upřímnou soustrast a vyser se na ten chlast. až mi ukápla slza ..... musím si zacvičit http://www.youtube.com/watch?v=VCEnoT8AklA
decebal Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Tím rozhodně nic nepokazíš:-). Pak ještě zkus smích nohama.
African Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 Je to za námii A jedeme dál kluci, no stres"
mondeo2 Odesláno 15. února 2014 Nahlásit Odesláno 15. února 2014 A jedeme dál kluci, no stres" asi tak no.
mondeo2 Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 no zato za chvilku si dáš panáka, protože to tu dnes vypadá jak nechci říkad gde....................
African Odesláno 22. února 2014 Nahlásit Odesláno 22. února 2014 Neboj, už to tady chvíli sleduji a některé příspěvky mě docela dostali" Ale to už tady párkrát proběhlo, takže to určitě není důvod si nalejt' Spíše rodina oslavuje páté místo Evičky, tak jsem přemýšlel, jestli jít, ale jsem unavenej ze skal, takže tady řádím s malým a pohoda :-)
odjinud Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 Začal jsem taky odvykačku. Mým cílem není bejt abstinent, ale mít to pod kontrolou. Tvrdý vůbec, víno jen když je nějaká opravdu příležitost a pivo taky málo (snažím se hubnout a tomu pivo fakt nepomáhá). Začal jsem si psát deníček, kolik vychlastám. Obvykle jsem dával denně tak 1-2 piva, půl flašky vína a cca 2 dcl tvrdýho. Začal jsem pozvolna min. středu: 0,5l piva, 0,25l vínaČT: 0,5l piva (+ 0,5l Sládkovi limonády - jako náhražka to nejde, chutná to blbě)Pá: nicSo: 0,3l + 0,5l piva + poslední panák whisky a následně jsem vše tvrdý vylil - cca 1,5 litru všeho možnýho (+ 0,5l nealko piva - taky teda nic moc jako náhražka)Ne: 0,5l piva
mondeo2 Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Odesláno 24. února 2014 No budu Ti držet palce, nastoupil jsi nesnadnou cestu tak ať Ti to vyjde.
Skalamander Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Právě že nastoupil snadnou cestu, tj. cestu, na které zkusí pochlastávat o něco méně, než pochlastával doposud. Pokud to chceš, jak píšeš, mít pod kontrolou, tak musíš chvíli zkusit být bez chlastu úplně. Kontrolu máš buď úplnou nebo žádnou, nic mezi tím není.
odjinud Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 K tomu právě nevím, jak přistoupit.Půlka lidí říká step-by-step, další radí konec ze dne na den...
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 K tomu právě nevím, jak přistoupit.Půlka lidí říká step-by-step, další radí konec ze dne na den...Hele tak chlastej jenom vino a obcas pivo a na tvrdej se uplne vykasli. 10% lidi si navyk neni schopno vypestovat. A taky pokud to nema socialni dopad, clovek muze chlastat, jak chce. I kdyz je chlast asi zradnejsi nez treba koks nebo herak.
Skalamander Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Hele tak chlastej jenom vino a obcas pivo a na tvrdej se uplne vykasli. 10% lidi si navyk neni schopno vypestovat. A taky pokud to nema socialni dopad, clovek muze chlastat, jak chce. I kdyz je chlast asi zradnejsi nez treba koks nebo herak. Náš pravdu, že dost záleží na tom, proč chceš přestávat/omezovat. Já jsem například úplně vypustil tvrdý ne proto, že bych ho pil moc, ale proto, že když už jsem ho pil, tak jsem pak byl nekontrolovatelný
Návštěvník Zmizík Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Náš pravdu, že dost záleží na tom, proč chceš přestávat/omezovat. Já jsem například úplně vypustil tvrdý ne proto, že bych ho pil moc, ale proto, že když už jsem ho pil, tak jsem pak byl nekontrolovatelný Prej Masaryk nechlastal, že se pak pral.
Návštěvník YPO Odesláno 25. února 2014 Nahlásit Odesláno 25. února 2014 Hele tak chlastej jenom vino .......... to funguje .... chlastám víno ze štamprdlí a ošidím tím i zrak
odjinud Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Začnu to sem s dovolením dávat, abych se nějak motivoval.Dneska jsem vylil zbytek vína (no, asi tak deci :-) ), co se válelo v lednici. středa 19.2.2014: 0,5l piva, 0,25l vínaČt: 0,5l piva (+ 0,5l Sládkovy limonády - jako náhražka to nejde, chutná to blbě)Pá: nicSo: 0,3l + 0,5l piva + poslední panák whisky a následně jsem vše tvrdý vylil - cca 1,5 litru všeho možnýho (+ 0,5l nealko piva - taky teda nic moc jako náhražka)Ne: 0,5l pivaPo: 0,33l piva (k obědu), večer 0,25l piva + 0,25 nealko piva (Bernard a docela ujde na to bídu)Út: 0,25l piva + 0,25 nealko piva (tím pivo došlo, už je tam jen jedno nealko)St: předem píšu, že nic, aspoň mě to motivuje. Zajímavý je, ře chuť na tvrdý skoro nemám, víno skoro taky ne, tak jen to pivo na žízeň.
African Odesláno 26. února 2014 Nahlásit Odesláno 26. února 2014 (upraveno) To Odjinud: Hezky pěkně Není špatné se nechat trochu pročistit" Upraveno 26. února 2014 uživatelem African
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se