mlsoun1 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 a ještě jedna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 AR je pořád super Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Vit Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Mám obecně mám rád savce, ale tyto SAWCe mám rád ještě více než jiné savce. Hezké fotky Marceli. (musíš to furt fotit okolo 12:00, aby nebylo vidět logo?) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Díky VíteFakt jsou super.S těmito hodinkami jsem neprohloupil.A teď po těch létech musím uznat,že jsou neprodejné Pokusím se Ti to blejsknout s logem.No ve 12 většinou jím a teď beru ve 12 antibiotika Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 16. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. prosince 2020 Tak jsem to zkusil,ale při tom umělém světle Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Už jsem asi trapný,ale fakt je mám rád Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 17. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. prosince 2020 Zkouším detail GMT,ale nejde to.Už se těším až si vyzdvihnu zrcadlovku z opravy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2020 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
furo Odesláno 21. prosince 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 V 16. 12. 2020 v 16:19, mlsoun1 napsal: Díky VíteFakt jsou super.S těmito hodinkami jsem neprohloupil.A teď po těch létech musím uznat,že jsou neprodejné Pokusím se Ti to blejsknout s logem.No ve 12 většinou jím a teď beru ve 12 antibiotika mám fakt radosť že ti vydržali už tak dlho Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Jsem rád,že jsi mi je prodal.Jsou to perfektní hodinky za dobrý penízUž když jsem je kupoval,tak jsem věděl,že jsou na pořád.Pro někoho žvásty,nikoliv pro mne.Nedávno jsem oslovil hodinářství ONYX,bude se shánět luneta.Pokud se nesežene,tak někoho kdo ji vyrobí.Tak mi drž palce.Jinak Ti mohu říct,že to jsou neprodejné hodinky.Sranda je,že ještě nenastal měsíc,aby si o ně někdo nenapsal Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 21. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. prosince 2020 Mě se líbí i ty Albatrosy,škoda,že jsou nesehnatelné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 23. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. prosince 2020 On je problém,že majitel umřel a s ním značka zanikla.Děti nechtěli pokračovat a dědictví asi bylo velké. Prostě musíš sledovat fóra.Viděl jsem je cirka před dvěma lety na ebay. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Konečně doma Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 .... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 AR je mňamka Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 V 23. 12. 2020 v 14:17, mlsoun1 napsal: On je problém,že majitel umřel a s ním značka zanikla.Děti nechtěli pokračovat a dědictví asi bylo velké. Prostě musíš sledovat fóra.Viděl jsem je cirka před dvěma lety na ebay. Líbí se hodně,děkuji Marceli za objasnění. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Není za co,Bohuši Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 27. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. prosince 2020 Právě,že jsem naháněl novou lunetu a pár dní jsem se v tom babral.Ale naštěstí tu máme hodinářství Onyx.Takže jsem oslovil pana Kalivodu a po pár dnech mi odepsal,že je schopen mi nechat udělat novou.Pár měsíců to bude trvat.Cena 7000-9000,- kaček.Musí se udělat nové matrice,apod. Samozřejmě jdu do toho.Plus servis.Za těch 12 roků ještě nebyly,tak si to zaslouží.Sice jdou přesně,ale..... Furo,furo,proč si na té pláži musel s tou lunetou hnout?Ale vše v dobrém Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 29. prosince 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. prosince 2020 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se