Přejít na obsah

SAWC Gruppo 45 Limited edition GMT, SAWC Albatros

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 776
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

V 16. 12. 2020 v 16:19, mlsoun1 napsal:

Díky Víte:notworthy:Fakt jsou super.S těmito hodinkami jsem neprohloupil.A teď po těch létech musím uznat,že jsou neprodejné🙂

Pokusím se Ti to blejsknout s logem.No ve 12 většinou jím a teď beru ve 12 antibiotika😀

mám fakt radosť že ti vydržali už tak dlho :)  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jsem rád,že jsi mi je prodal.Jsou to perfektní hodinky za dobrý peníz🙂Už když jsem je kupoval,tak jsem věděl,že jsou na pořád.Pro někoho žvásty,nikoliv pro mne.Nedávno jsem oslovil hodinářství ONYX,bude se shánět  luneta.Pokud se nesežene,tak někoho kdo ji vyrobí.Tak mi drž palce.Jinak Ti mohu říct,že to jsou neprodejné hodinky.Sranda je,že ještě nenastal měsíc,aby si o ně někdo nenapsal🙂

Odkaz ke komentáři

V 23. 12. 2020 v 14:17, mlsoun1 napsal:

On je problém,že majitel umřel a s ním značka zanikla.Děti nechtěli pokračovat a dědictví asi bylo velké.

Prostě musíš sledovat fóra.Viděl jsem je cirka před dvěma lety na ebay.

Líbí se hodně,děkuji Marceli za objasnění.

Odkaz ke komentáři

Právě,že jsem naháněl novou lunetu a pár dní jsem se v tom babral.Ale naštěstí tu máme hodinářství Onyx.Takže jsem oslovil pana Kalivodu a po pár dnech mi odepsal,že je schopen mi nechat udělat novou.Pár měsíců to bude trvat.Cena 7000-9000,- kaček.Musí se udělat nové matrice,apod.

Samozřejmě jdu do toho.Plus servis.Za těch 12 roků ještě nebyly,tak si to zaslouží.Sice jdou přesně,ale.....

Furo,furo,proč si na té pláži musel s tou lunetou hnout?Ale vše v dobrém;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...