mlsoun1 Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Odesláno 27. června 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 27. června 2021 Nahlásit Odesláno 27. června 2021 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2021 Zapomel jsem sem dat par krasnych fotecek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2021 Jedna z moravskych lesu a luk Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2021 Fakt je miluji Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Harwey Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2021 Nakoniec si tu vlozku lunety jedal vymenit? Tusim si nad tym rozmyslal, ci sa mylim?
mlsoun1 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2021 Mám problém je někam poslat.Či je někomu půjčit.Jsem z nich pořád vedle.Ale ta nabídka zde pořád je,jen jsem se k tomu ještě neodhodlal.
nickolas Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2021 Jsou fakt skvele! Ja bych ti treba mohl svatosvate slibit, ze kdybys mi je pujcil, uz je nikdy neuvidis
mlsoun1 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2021 Ano,nemam jim co vytknout.Nej hodinky co jsem mel a mam.Ano,Nico,jak rikas-pises,takze zapomen
Lamiczka Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2021 Jsou fakt skvělý a myslím i v nejlepších rukách. Tyhle bych ti taky nevrátil Zkoušel jsem hledat, jestli se občas někde nějaký neobjeví a naposledy jsem našel v roce 2014 a kdo ví, jestli jsi je nekupoval z WUS ty
mlsoun1 Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2021 Tyto jsem jedny nasel pred par lety v Turecku,ale vice dodrbane.Ale tyto mam od zakladatele,to jest od fura.Ale je to super vedet,ze jich je jen 100 kousku.Ale uz je nosim jen svatecne
Lamiczka Odesláno 21. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 21. listopadu 2021 (upraveno) Ono je dost pravděpodobný, že jsou zde na foru jediný a jsou fakt super. 100ks se ve světě rozptýlý raz dva... Upraveno 21. listopadu 2021 uživatelem Lamiczka
mlsoun1 Odesláno 22. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 22. listopadu 2021 (upraveno) Rekl bych,ze jsou jedine.Nebot jsem zde za posledni leta tuto zn. nespatril.Skoda,ze ji dedicove rozprodali Upraveno 22. listopadu 2021 uživatelem mlsoun1
mlsoun1 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2021 Prvni advent je zase tu,takze pro moji i Vasi potechu pridavam par fotecek Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
mlsoun1 Odesláno 28. listopadu 2021 Nahlásit Odesláno 28. listopadu 2021 Uz se tesim az Trebuvka zamrzne Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se