Přejít na obsah

SAWC Gruppo 45 Limited edition GMT, SAWC Albatros

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 669
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

• po 2 týdnech...
  • po 2 týdnech...

@RadikOno je to jednoduchý o počtu limitek víme všichni,to spíše píši jen pro okraj.Ale je fakt,že ta zn. už není.A jde vidět,že už asi ani nebude.Zn.,je známá spíše okrajově a vyráběla limitky pro Policii,vojsko,apod.

Ale tedy k věci.Když jsem je poprvé uviděl,tak jsem si říkal,že to je to co hledám.Moc pěkný kousek.Až jsem je koupil,tak jsem zjistil,že jsem kápl na zlato.Zní to úsměvně,že?Ale věř mi,vytlačeno bylo mnoho luxusních kousků.

Za prvé:

klasická ETA,přesnost po těch letech je na jedničku(mám chuť říct,že byly dobře doladěny asi ve firmě,ale to je jen odhad)

velmi přehledné,ač malé hodinky,prostě mají letecký šmrnc 

taktéž lumi je super,svítí celou noc,tedy zatím.Víme dobře,že s léty to bude horší

kvituji černý podklad datumovky s bílými číslicemi,prostě to neruší jako mít bílý podklad,GMT je plusem

nesetkal jsem se s lepší šroubovanou korunkou,masivní a velmi dobře se šroubí a to dokonce i v rukavicích

tah i nožičky jsou jsou na klasické šroubky,pro mne dobrá manipulace při dodání článku i výměně za případné řemeny,gumky

otřesy,tlaky i případný pád přežily na jedničku(kamarád je u letectva a zvládli i slušné přetížení)

AR,nejlepší co jsem zažil,lepší než u Breitlingu(měl jsem od B.,31 kusů,tak vím),tím pádem luxusní přehlednost i na vrchu ve vzduchu

jsou matné-broušené,nic na nich není vidět,žádný otisk,škrábance,rýhy...

Teď mě můžeš oponovat,že to má kde kdo.Ano.Ale za ty léta zde,jsem měl hodinky jak úplně obyčejné,tak i luxusní ve vyšším segmentu.No jo všechny jsou šik,ale tyto za pár šupů jsou pro mne pořád stálicí a mám je moc rád.

Stačí?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...