mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 18. prosince 2022 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. prosince 2022 Posledni vecerni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Dneska to chtelo prochazku,takze k pohadkovemu hradu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bohus76 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 To je dost dědku,že je "vyvezeš" /vyneseš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 I podhradi jsem blejsknul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 (upraveno) před 3 minutami, bohus76 napsal: To je dost dědku,že je "vyvezeš" /vyneseš 30 minut lesnimi zkratkami,super prochazka s milovanym kouskem.Jsou to suprovy hodinky,porad jsem z nich na mekko Upraveno 1. ledna 2023 uživatelem mlsoun1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 1. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Po par dnech jsem na ne dostal chut Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 AR jak u becek,ten miluji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dushakx Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Dobrý ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 Díky Pro mne to jsou nej hodinky za poslední léta.Pro mne defenitivní a neprodejný kousek.Byla by chyba je dát pryč a to nejenom proto,že je má pouze 100 lidí na světě. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radik Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 @mlsoun1 Nemohl bys to prosím trochu rozvést? Že se tu nad nima rozplýváš pozoruju už hodně dlouho. Je spousta řádově stovkových limitek, takže v tom počtu to asi nebude. Tak proč zrovna tyhle? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 14. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. ledna 2023 @RadikOno je to jednoduchý o počtu limitek víme všichni,to spíše píši jen pro okraj.Ale je fakt,že ta zn. už není.A jde vidět,že už asi ani nebude.Zn.,je známá spíše okrajově a vyráběla limitky pro Policii,vojsko,apod. Ale tedy k věci.Když jsem je poprvé uviděl,tak jsem si říkal,že to je to co hledám.Moc pěkný kousek.Až jsem je koupil,tak jsem zjistil,že jsem kápl na zlato.Zní to úsměvně,že?Ale věř mi,vytlačeno bylo mnoho luxusních kousků. Za prvé: klasická ETA,přesnost po těch letech je na jedničku(mám chuť říct,že byly dobře doladěny asi ve firmě,ale to je jen odhad) velmi přehledné,ač malé hodinky,prostě mají letecký šmrnc taktéž lumi je super,svítí celou noc,tedy zatím.Víme dobře,že s léty to bude horší kvituji černý podklad datumovky s bílými číslicemi,prostě to neruší jako mít bílý podklad,GMT je plusem nesetkal jsem se s lepší šroubovanou korunkou,masivní a velmi dobře se šroubí a to dokonce i v rukavicích tah i nožičky jsou jsou na klasické šroubky,pro mne dobrá manipulace při dodání článku i výměně za případné řemeny,gumky otřesy,tlaky i případný pád přežily na jedničku(kamarád je u letectva a zvládli i slušné přetížení) AR,nejlepší co jsem zažil,lepší než u Breitlingu(měl jsem od B.,31 kusů,tak vím),tím pádem luxusní přehlednost i na vrchu ve vzduchu jsou matné-broušené,nic na nich není vidět,žádný otisk,škrábance,rýhy... Teď mě můžeš oponovat,že to má kde kdo.Ano.Ale za ty léta zde,jsem měl hodinky jak úplně obyčejné,tak i luxusní ve vyšším segmentu.No jo všechny jsou šik,ale tyto za pár šupů jsou pro mne pořád stálicí a mám je moc rád. Stačí? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mlsoun1 Odesláno 15. ledna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. ledna 2023 Nejhnusnejsi zima za posledni leta Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se