Skeleton Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 To me delaly taky dneska. Ale po rozborce a zborce uz jedou. Akorat mam ulomeny kolicek u toho kladivka cinkani ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jinjo Odesláno 13. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. února 2007 Uz mě taky jedou. Ani jsem rozborku nedělal. Stačilo jen napsat na Chronomag. P. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Macin Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 Tak já bych si je zdovolením také vzal.V druhém turnusu jeden kousek.Díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 prosim zatim mi nepiste maily - staci se napsat tady, pak nevim kdo mi kam napsal a je chaozzz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 Já nějak vypadl! takže taky jeden! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mat Odesláno 14. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 14. února 2007 Do další várky bych se taky přidal, měl bych zájem o 2 kusy, dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 takže první turnus je rozeslán uff uff Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tm.watch Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 Hlasim se o dva kousky ve druhem turnusu. Diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 Takže bych si dovolil první rekapitulaci druhého turnusu, aby s tím neměl Kubson tolik práce Drummer 1x chose 1x legoxx 1x ZJ 1x NIGHTinGALE 2x Macin 1x Radimk 1x mat 2x tm.watch 2x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ZJ Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 Vzal bych si ještě jedny a opravuji své množství na 2ks.Díky Kubsonovi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasys Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 Jé, já bych taky jedny vzal. Jestli je to ještě možný.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 Samozřejmě vše je možné, dokud to Kubson neuzavře. Takže upravuji: Drummer 1x chose 1x legoxx 1x ZJ 2x NIGHTinGALE 2x Macin 1x Radimk 1x mat 2x tm.watch 2x dadasys 1x Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 navrhuju týden počkat do uzavření objednávek mezitím zkusím sehnat hodiny za co nejlepší peníze Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 15. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. února 2007 OK, navrhuji uzavřít objednávky 20.2.2007. Podle mého názoru je cena už tak dobrá, že pár desetikorun sem nebo tam... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasys Odesláno 16. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2007 OK, navrhuji uzavřít objednávky 20.2.2007. Podle mého názoru je cena už tak dobrá, že pár desetikorun sem nebo tam... raději sem.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Drummer Odesláno 18. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2007 Oživuji tohle vlákno, konec termínu se blíží... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
dadasys Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 Oživuji tohle vlákno, konec termínu se blíží... OK. Potvrzuji, co jsem potvrdil. Beru jedny. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zdenda Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 ještě jednou na foru díky díky díky kubsone :) p.s. necinkají na 1/4 kde jsem udělal chybu díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kubson Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 zatím se klidně pište, ještě nemám potvrzenou objednávku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ego alter Odesláno 19. února 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2007 ok,jedny beru taky.cena 210 kc all in? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se