kubson Odesláno 6. února 2007 Nahlásit Odesláno 6. února 2007 nic, ale zitra to bude tyden od odeslani takze to ma cas..
kubson Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 takže to právě dorazilo - objednával jsem podle posledního seznamu tj. 20kousku - asi jsem někoho přehlédl, nechce se tedy někdo kdo má 2kusy podělit s dalšími zájemci? jinak předání buďto osobně Ostrava, Havířov nebo poštou + platba na účet
Skeleton Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Nebude si je nahodou nejaky Sved z Prahy vyzvedavat v Ostrave? Jinak moc diky kubsone!
kubson Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 kdo to chcete poštou posílejte mi adresy - obratem pošlu platební inštrukce
Skeleton Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 Bude pro Tebe lepsi to poslat prazakum najednou? Kdyz tak zaplatim a ostatnim predam oproti penezum nekde v hospudce.
kubson Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 jinak doporučená posšta vychází na nějakých 30kaček - pro individuální rozesílku bude tedy cena 200,- za utržených 6 korun vezmu ženu na kanáry
legoxx Odesláno 8. února 2007 Nahlásit Odesláno 8. února 2007 ak by nahodou jedny ostali, ozvi sa mam zaujem:-0
Skeleton Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 "Hromadna" zasilka do Prahy zatim: Skeleton zdenda
kubson Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 2ma prazakum to uz posilam jednotlive.. chlapi usetri se na tom neco vubec? i kdyz minimalne kvuli te hospudce to stoji za to
Skeleton Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 kubson napsal: 2ma prazakum to uz posilam jednotlive.. chlapi usetri se na tom neco vubec? i kdyz minimalne kvuli te hospudce to stoji za to Hmm to je nas fakt malo. Nejde mi o to postovne, spise jsem se tesil, jak si par blaznu v jedne hospode bude skladat detske hodiny. Posilam email...
kubson Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 ok hromadna zasilka do prahy se rusi.. prosim poslete mi zbytek adres
VS Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 Že já si kdysi dávno nekoupil za stovku stavebnici budíku Junnyj časovščik. Žádný barevný plast, ale poctivá mosaz a sklo
kubson Odesláno 9. února 2007 Nahlásit Odesláno 9. února 2007 =================================== ODESLÁNO YPO - 1x vlasta66 - 1x =================================== ZABALENO - ČEKÁ NA ODESLÁNÍ Skeleton - 1x =================================== ČEKÁ NA ZABALENÍ risa7 - 2x =================================== ČEKÁM NA PLATBU redd - 1x Lapis - 2x Lapis Lovap - 1x =================================== ČEKÁME vor - 1x falkkon - 2x omni - 2x jinjo - 1x maisel - 1x Godin - 1x Zdenda - 1x Olda - 1x lm - 1x
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se