IzTaPa Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 V 17. 5. 2014 v 21:26, Hasňa napsal: Ja se nejak nemuzu zbavit pachuti, ze znacny podil na pritazlivosti Rolad ma pro mnohe ta jejich financni jedinecnost, tak male financni ztraty pri re-sale nema zadna jina znacka. A mozna s lety si clovek vice zacina vazit penez, ty ubytky na cene u jinych znacek zacnou vadit, takze skonci u Rolad ne pro jejich krasu, kvalitu, jedinecne vlastnosti, ci MI, ale pro jejich relativni financni vyhodnost. Jen takovy muj maly postreh bez naroku na pravdu, ci hlubsi smysl. mas pravdu - jeste k tomu pridej vysokou likviditu rolad a (financne) dostupny servis v porovnani s ostatnima znackama...
Chosef76 Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 (upraveno) V 17. 5. 2014 v 21:26, Hasňa napsal: Ja se nejak nemuzu zbavit pachuti, ze znacny podil na pritazlivosti Rolad ma pro mnohe ta jejich financni jedinecnost, tak male financni ztraty pri re-sale nema zadna jina znacka. A mozna s lety si clovek vice zacina vazit penez, ty ubytky na cene u jinych znacek zacnou vadit, takze skonci u Rolad ne pro jejich krasu, kvalitu, jedinecne vlastnosti, ci MI, ale pro jejich relativni financni vyhodnost. Jen takovy muj maly postreh bez naroku na pravdu, ci hlubsi smysl. Hasňo, tak nějak to bude, ale jako Rolex-postižený bych tam zahrnul i tu krásu, kvalitu a jedinečné vlastnosti. Nejsem si jistý, jestli Rolády mají nějaký výrazný MI...pač mi vpodstatě přijdou (až na některé výjimky) na ruce nikterak výrazné. Za sebe klidně přiznám, že mně nákupy nových hodinek ( a že jich nebylo málo) a jejich prodej s velkou ztrátou, přestaly bavit. Rolex-cesta je možnost, jak tohle eliminovat. Na druhou stranu Tě možná potěším tím, že pomalu přicházím na chuť IWC, které mě doposud nechávaly naprosto chladným. Upraveno 17. května 2014 uživatelem Chosef76
panedge Odesláno 17. května 2014 Nahlásit Odesláno 17. května 2014 V 17. 5. 2014 v 22:00, IzTaPa napsal: Ja se nejak nemuzu zbavit pachuti, ze znacny podil na pritazlivosti Rolad ma pro mnohe ta jejich financni jedinecnost, tak male financni ztraty pri re-sale nema zadna jina znacka. A mozna s lety si clovek vice zacina vazit penez, ty ubytky na cene u jinych znacek zacnou vadit, takze skonci u Rolad ne pro jejich krasu, kvalitu, jedinecne vlastnosti, ci MI, ale pro jejich relativni financni vyhodnost. Jen takovy muj maly postreh bez naroku na pravdu, ci hlubsi smysl. mas pravdu - jeste k tomu pridej vysokou likviditu rolad a (financne) dostupny servis v porovnani s ostatnima znackama... Absolutne nesouhlasim v nicem.
Altruista Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Nebude ono to spíš tím že např. suby jsou po dlouhá léta pilovanou hodinářskou ikonou? A že v cenové hladině RLX už toho moc zajímavého až do řádově vyšších částek není?
Daemonultimate Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 V 17. 5. 2014 v 23:51, panedge napsal: Absolutne nesouhlasim v nicem.+1 To se snad souhlasit ani nedá.
Chosef76 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Souhlasit se dá s Hasňou pouze v tom, že Rolex je dobrá investice, minimálně bezztrátová. Všechno ostatní je snůška nesmyslů, která popírá naši vášeň a radost z hodinek této znáčky..nerozumím tomu..:-(
Návštěvník dlubix Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Hasna ma slabsi obdobi, to se stava kazdymu, no. Ja kazdopadne na roladach tratim, takze o investici se fakt mluvit neda. Abych se dostal zase na "nulu", musel bych ty gmt prodat tak za stopade, takze srat na to. Me to proste bavi.
Hasňa Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 (upraveno) Zamerne jsem psal "nekteri". Sam bych si na sve ruce dovedl predstavit bile, nove Exp II s oranzovou GMT ruckou, protoze se mi proste libi. Bylo to jen takove zamysleni. Proste se mi zda, ze ta mensi financni ujma pri prodeji hraje casto svou roli. Nemyslim to nijak pejorativne. Podobne dobre si drzi cenu jeste treba Doxa SUB a asi bychom prisli i na jine priklady. Nicmene za ty roky jsem odpozoroval, ze u Rolexu se tam ty prachy pletou nejvic, o cemz svedci mnostvi temat na tohle tema na vsech forech. Upraveno 18. května 2014 uživatelem Hasňa
Chosef76 Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 V 18. 5. 2014 v 9:04, Hasňa napsal: Zamerne jsem psal "nekteri". Sam bych si na sve ruce dovedl predstavit bile, nove Exp II s oranzovou GMT ruckou, protoze se mi proste libi. Bylo to jen takove zamysleni. Proste se mi zda, ze ta mensi financni ujma pri prodeji hraje casto svou roli. Nemyslim to nijak pejorativne. Podobne dobre si drzi cenu jeste treba Doxa SUB a asi bychom prisli i na jine priklady. Nicmene za ty roky jsem odpozoroval, ze u Rolexu se tam ty prachy pletou nejvic, o cemz svedci mnostvi temat na tohle tema na vsech forech. To jsem rád, že si rozumíme. ;-)
tmoris Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 Jste lamy, ja jsem na hodinkach rozhodne v plusu
Návštěvník dlubix Odesláno 18. května 2014 Nahlásit Odesláno 18. května 2014 jo, do plusu mi taky jdou....
Návštěvník dlubix Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 V první chvíli to byl šok a teď jsi nejsem jist, zda bych se měl vracet zpět ke 40mm Rolexkám.
Chosef76 Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 Dlubixi, vypadá to, že si můj člověk......optimální vidím combo 40 + 36mm. Padnou Ti jak ulitý ! ;-)
IzTaPa Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 sednou dobre, tak snad se u tebe aspon poradne ohrejou
Návštěvník dlubix Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 V 7. 6. 2014 v 15:27, IzTaPa napsal: snad se u tebe aspon poradne ohrejou Ve vedrech příštích dní určitě...
panedge Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 V 7. 6. 2014 v 15:15, dlubix napsal: V první chvíli to byl šok a teď jsi nejsem jist, zda bych se měl vracet zpět ke 40mm Rolexkám. Povime si za tejden jo
Street Glide Odesláno 7. června 2014 Nahlásit Odesláno 7. června 2014 ....ty voe,....člověk tady vypustí hodinky,který má jen tak uložený a za 7 dní je má na ruce 10 lidí,...já si jdu dát hadr na hlavu :-)))
patriknapr Odesláno 8. června 2014 Nahlásit Odesláno 8. června 2014 V 7. 6. 2014 v 22:50, Street Glide napsal: ....ty voe,....člověk tady vypustí hodinky,který má jen tak uložený a za 7 dní je má na ruce 10 lidí,...já si jdu dát hadr na hlavu :-))) ))))) je to smršťˇ
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se