Přejít na obsah

Dlubixovo Rolex cesta

Doporučené příspěvky

Odesláno
  V 17. 5. 2014 v 21:26, Hasňa napsal:

Ja se nejak nemuzu zbavit pachuti, ze znacny podil na pritazlivosti Rolad ma pro mnohe ta jejich financni jedinecnost, tak male financni ztraty pri re-sale nema zadna jina znacka. A mozna s lety si clovek vice zacina vazit penez, ty ubytky na cene u jinych znacek zacnou vadit, takze skonci u Rolad ne pro jejich krasu, kvalitu, jedinecne vlastnosti, ci MI, ale pro jejich relativni financni vyhodnost. Jen takovy muj maly postreh bez naroku na pravdu, ci hlubsi smysl.

mas pravdu - jeste k tomu pridej vysokou likviditu rolad a (financne) dostupny servis v porovnani s ostatnima znackama...

• Odpovědi 186
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno (upraveno)
  V 17. 5. 2014 v 21:26, Hasňa napsal:

Ja se nejak nemuzu zbavit pachuti, ze znacny podil na pritazlivosti Rolad ma pro mnohe ta jejich financni jedinecnost, tak male financni ztraty pri re-sale nema zadna jina znacka. A mozna s lety si clovek vice zacina vazit penez, ty ubytky na cene u jinych znacek zacnou vadit, takze skonci u Rolad ne pro jejich krasu, kvalitu, jedinecne vlastnosti, ci MI, ale pro jejich relativni financni vyhodnost. Jen takovy muj maly postreh bez naroku na pravdu, ci hlubsi smysl.

Hasňo, tak nějak to bude, ale jako Rolex-postižený bych tam zahrnul i tu krásu, kvalitu a jedinečné vlastnosti. Nejsem si jistý, jestli Rolády mají nějaký výrazný MI...pač mi vpodstatě přijdou (až na některé výjimky) na ruce nikterak výrazné. Za sebe klidně přiznám, že mně nákupy nových hodinek ( a že jich nebylo málo)  a jejich prodej s velkou ztrátou, přestaly bavit. Rolex-cesta je možnost, jak tohle eliminovat.  Na druhou stranu Tě možná potěším tím, že pomalu přicházím na chuť IWC, které mě doposud nechávaly naprosto chladným. 

Upraveno uživatelem Chosef76
Odesláno
  V 17. 5. 2014 v 22:00, IzTaPa napsal:

mas pravdu - jeste k tomu pridej vysokou likviditu rolad a (financne) dostupny servis v porovnani s ostatnima znackama...

Absolutne nesouhlasim v nicem.

Odesláno

Souhlasit se dá s Hasňou pouze v tom, že Rolex je dobrá investice, minimálně bezztrátová. Všechno ostatní je snůška nesmyslů, která popírá naši vášeň a radost z hodinek této znáčky..nerozumím tomu..:-(

Návštěvník dlubix
Odesláno

Hasna ma slabsi obdobi, to se stava kazdymu, no. Ja kazdopadne na roladach tratim, takze o investici se fakt mluvit neda. Abych se dostal zase na "nulu", musel bych ty gmt prodat tak za stopade, takze srat na to. Me to proste bavi.

Odesláno (upraveno)

Zamerne jsem psal "nekteri". Sam bych si na sve ruce dovedl predstavit bile, nove Exp II s oranzovou GMT ruckou, protoze se mi proste libi. Bylo to jen takove zamysleni. Proste se mi zda, ze ta mensi financni ujma pri prodeji hraje casto svou roli. Nemyslim to nijak pejorativne. Podobne dobre si drzi cenu jeste treba Doxa SUB a asi bychom prisli i na jine priklady. Nicmene za ty roky jsem odpozoroval, ze u Rolexu se tam ty prachy pletou nejvic, o cemz svedci mnostvi temat na tohle tema na vsech forech.

Upraveno uživatelem Hasňa
Odesláno
  V 18. 5. 2014 v 9:04, Hasňa napsal:

Zamerne jsem psal "nekteri". Sam bych si na sve ruce dovedl predstavit bile, nove Exp II s oranzovou GMT ruckou, protoze se mi proste libi. Bylo to jen takove zamysleni. Proste se mi zda, ze ta mensi financni ujma pri prodeji hraje casto svou roli. Nemyslim to nijak pejorativne. Podobne dobre si drzi cenu jeste treba Doxa SUB a asi bychom prisli i na jine priklady. Nicmene za ty roky jsem odpozoroval, ze u Rolexu se tam ty prachy pletou nejvic, o cemz svedci mnostvi temat na tohle tema na vsech forech.

To jsem rád, že si rozumíme. ;-)

• po 3 týdnech...
Návštěvník dlubix
Odesláno

V první chvíli to byl šok a teď jsi nejsem jist, zda bych se měl vracet zpět ke 40mm Rolexkám.

ty2yteqe.jpg

Návštěvník dlubix
Odesláno
  V 7. 6. 2014 v 15:27, IzTaPa napsal:

snad se u tebe aspon poradne ohrejou :)

Ve vedrech příštích dní určitě...    :death:

Odesláno
  V 7. 6. 2014 v 15:15, dlubix napsal:

V první chvíli to byl šok a teď jsi nejsem jist, zda bych se měl vracet zpět ke 40mm Rolexkám.

Povime si za tejden jo

Odesláno
  V 7. 6. 2014 v 22:50, Street Glide napsal:

....ty voe,....člověk tady vypustí hodinky,který má jen tak uložený a za 7 dní je má na ruce 10 lidí,...já si jdu dát hadr na hlavu :-)))

))))) je to smršťˇ

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...