martar Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Ahoj, zastesklo se mi po ztracených Max Billech a v rámci prolézání netu jsem najednou narazil na "german brand" PANZERA. Mají flígry a bauhaus (inspirace - Junghans). Tady na fóru nikde ani zmínka o téhle značce, tak to instinktivn? dávám do vlákna s navon?nou čínou. Znáte někdo tuhle značku a její produkci? Ve specifikaci uvádějí nějaké své značení strojků, a já nejsem dost zkušený, abych poznal, jestli je to nějaký Sea Gull či Eta nebo Ronda.... poznám leda tak kalibry primek. Ať už značku sprdnete nebo pochválíte, bude to každopádn? cenná informace pro případné zájemce. Dík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsk.web Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 No já bych to rozhodně do číny neřadil je tam nějaký calibr " P-2542-Calibre 2" a myslím že je to made in Germany ale za to ruku do ohně nedám :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 odkaz a foto by nebylo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Panzera-style.com, něco je i na chrono24.com... jestli je to proti pravidlům, prosím o smaznuti.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Panzera-style.com, něco je i na chrono24.com... jestli je to proti pravidlům, prosím o smaznuti..díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 No já bych to rozhodně do číny neřadil je tam nějaký calibr " P-2542-Calibre 2" a myslím že je to made in Germany ale za to ruku do ohně nedám :-)Číslo 2542 u strojku naznačuje, že v tom může bejt ETA 2542 nebo Sea-Gull 2542:-D. Vzhledem k absenci jakýhokoli označení původu, šifrování značky strojků a ceně bych si vsadil spíš na ten Sea-Gull a na to, že to Německo nevidělo ani z vlaku. U nějakejch modelů je taky strojek "automatic P-8215-Calibre 2", což bude pravděpodobně Miyota 8215. Ovšem kopírky jsou to neskutečný, už jen kvůli tomu bych to nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sborez Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 (upraveno) "Součástky jsou od různých výrobců z celého světa důrazem na kontrolu kvality." Stručně řečeno. Může to tedy klidně být Čína. Třeba tady je P-1901, což bude určitě Seagul 1901 http://panzera-style.com/portfolio_page/bc47-01-terros Upraveno 30. ledna 2014 uživatelem Sborez Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Tak jsem našel na jejich webu i obrázek toho kalibru 2524 a je to celkem jasný. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rsk.web Odesláno 30. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 To nebude ETA ale asi BĚTA :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 30. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. ledna 2014 Perláž, modřený šroubky, rubínový ložisko rotoru a setrvačka z ryzího zlata :-) to je jasnej bavorskej inhouse :-) :-) a jako bonus "pocta" Junghans designu u řady Bauhaus...:-) Tak jsem to asi zařadil správn? mezi čínu... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Hmmmm, kdyby alespoň měli svoje fotky, ale ony i ty fotografie Jungh... pardon Panzera Automatic jsou ukradené originál fotky Junghans Max Bill, které někdo velmi amatérsky upravil (oškubané zakončení pouzder u řemínků, a velmi profesionální přemazání nápisu Made in Germany u indexu na pozici 6 hodin). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 A ještě značka přes hodinovou ručičku...to fakt musela dělat nějaká sekretářka o polední pauze.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Dokud je kvalita provedení reálnejch hodinek taková, že musej krást a upravovat origo fotky Junghans, tak je to ješt? dobrý... Díky za bystré oko :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Kdyby se jmenovaly PANZER, byly by takové němečtější. Takhle je to čínský šrot, co si hraje na něco, co není. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petrk67 Odesláno 31. ledna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 PANZERa , pokud by to byly Germany , tak by to bylo na nich pravděpodobně uvedené ale nikde nic o původu značky . Bude to asi no name . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
martar Odesláno 31. ledna 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 31. ledna 2014 Tak jsem objevil i oficiálního distributora pro Británii..http://www.since1853ltd.co.uk/Krom? německé značky Panzera propagují ješt? švýcarskou značku Torgoen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Kdyby se jmenovaly PANZER, byly by takové němečtější. Takhle je to čínský šrot, co si hraje na něco, co není.přesně, pokračování stylu Graf von Monte Wehro.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MarvinX Odesláno 1. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 1. února 2014 Docela bych i byl zvědavý jak vypadají v reálu. Nenašel jste někdo živé fotky Panzery? Všude jsem našel jen ty nepovedené fotky z ofiko webu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
uff Odesláno 11. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. dubna 2014 Kamos mi na ne dneska posilal dotaz, diky za tohle vlakno. Vubec nic jsem mu k tomu nedokazal rict. Ted uz vim, ze mam par argumentu, proc by mel dosporit na Junghans. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník maxipesfik Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se