Duca Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 (upraveno) https://uploads.tapatalk-cdn.com/20191028/768a1cbe00f15f903d205c1d4815ec45.plistNež půjdou zpět na původní tah.. Sent from my iPhone using Tapatalk Upraveno 28. října 2019 uživatelem Duca Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 28. října 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. října 2019 (upraveno) Já bych také rád mesh jako na Hamiltonech.. poraďte někdo. Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Upraveno 28. října 2019 uživatelem Kotlick Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 5. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 H1 a plochý Shark Mesh ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 5. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 (upraveno) chtěl bych sehnat takovýto, nebo hodně podobný mesh - poradí mi někdo kde, či jak? H PE- mesh.jpg Já bych také rád mesh jako na Hamiltonech.. poraďte někdo.Odesláno z mého S2 pomocí TapatalkAhoj. Poptal bych třeba u prodejců Zeppelin hodinek ... ty ho také často mají. Jinak třeba zde:https://www.watch-band-center.com/watchstrap-p16681h829s832-Watch-band-stainless.html Upraveno 5. listopadu 2019 uživatelem M@chino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Quido Morava Odesláno 5. listopadu 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. listopadu 2019 Ahoj. Poptal bych třeba u prodejců Zeppelin hodinek ... ty ho také často mají. Jinak třeba zde:https://www.watch-band-center.com/watchstrap-p16681h829s832-Watch-band-stainless.htmlJá už ho na https://www.watch-band-center.com/ pořídil, je to za pěknou pálku, ale na PE, kde jsou nutné ohnuté stěžejky, paráda... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 20. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 20. listopadu 2019 H1 a prezident ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 26. listopadu 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 26. listopadu 2019 H1 a Rios Just ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 15. prosince 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. prosince 2019 Trocha jemné hodinářské práce a nový mesh sedí jak ulitý. Odesláno z mého S2 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kotlick Odesláno 19. února 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2020 Koupil jsem na Aliexpressu překlápěcí sponu a nějak mi nesedí. Nevím čím to je. Zkouším ji ze všech stran a pořád to není ono.Máte někdo zkušenost s touto sponou? Může to být tím, že mám jednu stranu pásku (tam kde bývá originální spona) krátkou????Sakra, tak jsem se na tuto sponu těšil a teď mě tlačí. Vnitřní strana vychází vždy na hranu zápěstí. Nějaký tip co s tím? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 24. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 ... hrátky s vintage tahy a Squale Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 24. března 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 Koupil jsem na Aliexpressu překlápěcí sponu a nějak mi nesedí. Nevím čím to je. Zkouším ji ze všech stran a pořád to není ono.Máte někdo zkušenost s touto sponou? Může to být tím, že mám jednu stranu pásku (tam kde bývá originální spona) krátkou????Sakra, tak jsem se na tuto sponu těšil a teď mě tlačí. Vnitřní strana vychází vždy na hranu zápěstí. Nějaký tip co s tím?... řekl bych, že je to vlastnost ... ne chyba. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pivas Odesláno 24. března 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. března 2020 ... hrátky s vintage tahy a SqualeNa tom prvním se mi to líbí nejvic, pekna kombinace. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 8. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 ... pružina baví ... pěkné 70s Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 8. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 8. dubna 2020 (upraveno) ... Upraveno 8. dubna 2020 uživatelem M@chino Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 13. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 13. dubna 2020 ... KD a prezident Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VendoL Odesláno 18. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. dubna 2020 (upraveno) Já zkusil přebít z tahu na zulu. No uplně odvařenej nejsem ale špatný mi to taky nepřijde Upraveno 18. dubna 2020 uživatelem VendoL Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 19. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Já zkusil přebít z tahu na zulu. No uplně odvařenej nejsem ale špatný mi to taky nepřijdetyhle CHW vnímám jako potápky ... takže textil je OK. Jen možná NATO ... má subtilnější očka ... ... u mě dnes King Diver a Tropic z českých luhů a hájů Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 19. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 ... foto :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 19. dubna 2020 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Krásný hodinky a s tím tropicem je to paráda. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@chino Odesláno 19. dubna 2020 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. dubna 2020 Krásný hodinky a s tím tropicem je to paráda.děkujeme ... a sluší jim i BoR ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se