longoni Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 (upraveno) Ahoj poradí někdo zda jít do tissot seastar automatic nebo certina ds action diver automatic? oboje mají stejný typ strojku díky za nazory.. Upraveno 2. února 2014 uživatelem longoni
redd Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 (upraveno) Za mě želvu. Upraveno 2. února 2014 uživatelem redd
bubuking Odesláno 2. února 2014 Nahlásit Odesláno 2. února 2014 tady máš test Certiny...nevychází to špatně...jinak jak Tissot tak Certina tam cpou Etu ve standardu..(jenom chrono-verze ma Elabore) http://reviews.zeiteisen.at/files/a639bfdb39613ec6b048f7433ba9497a-3.html Tissot vyšel taky dobře http://www.testberichte.de/test/produkt_tests_tissot_diver_seastar_1000_p80781.html podle mě technicky naprosto srovnatelné modely..i co se vodotěsnosti týče...
addalbert Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Do budoucna(do prázdnin) přemýšlím o stejných variantách. Spíš se ale kloním k seastarům. U těch se mi jednak líbí průhled na strojek, ale hlavně luneta. Mimo to mi tissot rubber strap (tah vůbec neřeším) přijde hezčí než ten od Ceritin (ty dvě barvy jsou moc ). Jednu nevýhodu ale na Seastarech vidím - přijdou mi na ruce hrozně vysoké. Jo a od doby, co mi milá řekla, že ručičky (Tissotů) vypadají jako panské přirození, tak to v nich vidím taky
dandy Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Ja by som dal prednosť Seastarom. Mal som z nich lepší pocit, keď som ich mal na ruke. Takisto krajšia luneta, púzdro a ťah je lepší.
bodostr Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Z mého pohledu spíš Certina. Připadnou mi tak nějak kompaktnější. Je to asi jen o pocitu co se komu líbí a jak sedí, protože uvnitř to pohánějí stejná kolečka... (teda téměř), tak že rozhodne spíše ,,obal".
bedan Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Za me zcela jednoznačně Certina. Tissot mi přijde divný tvarem ruček a taky číselník Certiny s plastickými indexy je o třídu lepší.
Davros Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 (upraveno) Na tvojom mieste by som chvilku pockal nez sa objavia v predajnom vlakne Longines Hydroconquest prípadne teraz sú tam krásne RW Nabucco a ak máš na to ruku mas vyhrate inak by som bral radsej certinu sice strojcek maju rovnaky ale certina mi prijde krajsie, hlVne ten cifernik nie je taky strasne plastovy ako u seastarov Upraveno 3. února 2014 uživatelem Davros
Návštěvník Kronos Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Ja by som sa určite rozhodol pre Certina DS Action Diver .Vzhľad je síce čisto subjektivny názor, ale mam pocit že Certiny DS Action Diver pôsobia dospelejším dojmom tak uhladenejšie ako tie preplácane Tissoti Seastar.Podotíkam že oba tieto modeli som videl na vlastne oči nie len na fotkách.Pre Certiny je dalšie plus system DS (double security) su odolnejšie a je tam dvojtá ochrana čo sa týka tesnenia.
longoni Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2014 pak by to byly Longines Hydroconquest..a nebo Sin U1 ale tech penez Došetři a běž o level výš :)
longoni Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Díky! zajímavé V 2. 2. 2014 v 22:45, bubuking napsal: tady máš test Certiny...nevychází to špatně...jinak jak Tissot tak Certina tam cpou Etu ve standardu..(jenom chrono-verze ma Elabore) http://reviews.zeiteisen.at/files/a639bfdb39613ec6b048f7433ba9497a-3.html Tissot vyšel taky dobře http://www.testberichte.de/test/produkt_tests_tissot_diver_seastar_1000_p80781.html podle mě technicky naprosto srovnatelné modely..i co se vodotěsnosti týče...
octaviakk007 Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Ber Certiny. Mal som ich na ruke a pôsobia veľmi solídnym dojmom. A skús ich aj v titane - sú až prekvapujúco ľahké, aj farebne decentnejšie.
longoni Odesláno 3. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 3. února 2014 do 20tis.pořizovat je budu až na přelomu dubna/května..přemýšlel jsem i o Steinhart Triton 100 atm ale zdají se mi designem takový až moc sportovní. Každopádně to budou potápky automaty.Díky všem za názory asi to vyhrajou Certiny nebo něco málo přidám a za 22tis se dají sehnat Longines Hydroconques a myslím že Longines jako značka je už take o třídu výš.
JohnDoe Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Pokud zůstaneš u původního rozhodování mezi Certinou a Tissotem, zvedám ruku pro Certinu. Ty hodinky jsou podle mě opravdu povedené, Seastary vypadají jako plastové a připadají mi trochu jako z hračkářství.
gougy Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Certina - působí na mě lépeImho vydařený desing (indexy atd.) a kvalita bude asi srovnatelná. Navíc si je (narozdíl od Tissot Seastar) dovedu představit i na kvalitním nato strapu
Ondras_CZ Odesláno 3. února 2014 Nahlásit Odesláno 3. února 2014 Chlape, za 20 tu máš v prodejní sekci Tag Heuer Aquaracer! Jasná volba!
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se