Návštěvník swanieck Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 ...to nebylo myšleno tak, že neumím číst, ale spíš jako nabídka na kurýra do Blavy a nebo Ostravy 10-14 dnů asi bude stačit, ale nechám to na každém z vás. Předání určitě a pouze osobní, takže bych prosil dopsat na seznam odkud kdo je. Pak bych třeba trochu upravil pořadí. Začneme u Prischery v Praze a později bychom se posouvali po republice. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 .... potom třeba posunout do Blavy nebo do Ostravy......rád osobně odvezu a předám.pre zjednodusenie posunutia CZ - SK ,by nebol problem vybehnut na hranice... Beru v potaz, nějak to poladíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NobodyR Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Škoda, že podmíreční se nesmí účastnit..... taky bych se přidal.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Škoda, že podmíreční se nesmí účastnit..... taky bych se přidal.... Tak to jsme dva... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 seznam se určitě časem otevře, a už teď je na 11 měsíců+ plný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Hodinky si zrovna vzal Prischera, chtel by je poslat dál koncem příštího týdne. Snažil jsem se nějak sladit předávání, jestli to někomu nevyhovuje nebo má nějaké upřesnění, pište.Prischera - PrahaMechac (Praha / Pelhrimov)Pirx - Prahakuncak7 - Prahaxmickey (osobka Brno, Praha, Znojmo)Wanderer - Znojmo, Třebíč - doveze do Brnacortes1990 (Brno / Košice)Mirek - BrnoSwanieck - Brno, Praha, MoravaBedjasson (Ostrava, Frýdek-Místek a okolí)sect - OstravaRodkopf - Ostravaadamo - Český Těšín- tady bude problem s předánímobchodnik-o3 - BratislavaAlexion - Bratislava[jankoxxx - okres Prievidza] - tady bude problem s předánímShotik - Prahauff - osobni predani pouze Prahaemef - Praha, Ústí nad Labem, občas PlzeňGustaf - Stříbro, Plzeň- tady bude problem s předánímQwuiddo - Praha, Kolín (po domluvě HK, PCE, PDY, NBK, KH)sonny.c - nádraží HK nebo PCEnevešli se mi:Z. Paul - MostLion - Hranice okr. Přerov Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 a pri zmene poradia,by ich mohol nejaky brnak supnut na statnu hranicu kde si ich preberie ba Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 a pri zmene poradia,by ich mohol nejaky brnak supnut na statnu hranicu kde si ich preberie ba To nepůjde, přehodil jsem Wanderera. Ale máme na vyřešení zhruba půl roku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 za ten cas sa to vyriesi ...:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 (upraveno) Tak dneska asi přispěju do vlákna Co mě právě naštvalo, že jsem tenhle "pořadník" objevil až teď a nemůžu se už připojit Hodinky Mondaine mě totiž poslední 2 měsíce zajímají čím dál víc. Budu se aspoň utěšovat tím, že než by na mě došla řada, tak:a) už je budu mít zájem mě přejdec) stejně by ke mě nedošly, protože se mezi tím rozpadnou/ztratí EDIT: Stejně mi to nedá - JSEM Z PRAHY Upraveno 6. února 2014 uživatelem siwi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Omlouvám se za pozdní reakci. Předání u mne Český Těšín/Ostrava, případně by šlo i Brno, ale to by pro mne bylo trochu složitější organizačně a časově.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 nevrhuju lehčí úpravu pořadí a vyřešíme tím předání na Slovensko: Mirek - Brno Bedjasson (Ostrava, Frýdek-Místek a okolí)sect - OstravaRodkopf - Ostravaadamo - Český Těšín Lion - Hranice okr. Přerov Swanieck - Brno, Praha, Morava - tady nebude problem s předáním....odvezu na hranice bratrům slovákům obchodnik-o3 - BratislavaAlexion - Bratislava Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 parada , to by slo, pri odovzdavke depese mozme dat potom kavu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 nevrhuju lehčí úpravu pořadí a vyřešíme tím předání na Slovensko: Taky jsem o tom uvažoval, ale předání Mirek - Bedjasson. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sect Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Kamile, prehod mne s Bedjasonem. Jezdim porad a s Mirkem si to muzeme predat v Olomouci, pripadne primo v Brne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Prischera - PrahaMechac (Praha / Pelhrimov)Pirx - Prahakuncak7 - Prahaxmickey (osobka Brno, Praha, Znojmo)Wanderer - Znojmo, Třebíč - doveze do Brnacortes1990 (Brno / Košice)Mirek - Brnosect - OstravaBedjasson (Ostrava, Frýdek-Místek a okolí)Rodkopf - Ostravaadamo - Český TěšínLion - Hranice okr. PřerovSwanieck - Brno, Praha, Moravaobchodnik-o3 - BratislavaAlexion - Bratislava[jankoxxx - okres Prievidza] - tady bude problem s předánímuff - osobni predani pouze Prahaemef - Praha, Ústí nad Labem, občas PlzeňGustaf - Stříbro, Plzeň- tady bude problem s předánímQwuiddo - Praha, Kolín (po domluvě HK, PCE, PDY, NBK, KH)sonny.c - nádraží HK nebo PCEnevešli se mi:Z. Paul - Most Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
prischera Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. února 2014 Mondainky jsou u mě, jsou to lehoučký, příjemný a velice elegantní hodinky. Chvíli jsem přemýšlel na čem je budu nosit, protože kvalita dodaných řemenů mě příliš neoslovila. Nakonec jsem nasadil neelegantní NATO . Možná mě ještě něco napadne uvidíme. Přidávám pár úvodních fotek ať víte na co se těšit. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Kamil Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Ty jsi je ještě přeleštil? Tenhle NATO taky nevypadá špatně. Hezký fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
adamo Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 Super, s Lionem si je určitě nějak už předáme. Díky Kamile za skvělou akci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník swanieck Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 7. února 2014 bylo by možno připsat k jednotlivým předávkám alespoň rámcové datumy.......aby mi to nějak nezhatila dovovolená a nebo nějaká zahraniční cesta....díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se