Kex Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 (upraveno) Jelikož mě má drahá žena zdatně podporuje v chronomagorství, Ježíšek jí přinesl za odměnu (a taky aby nedělala ostudu ) Orisy, model Aquis Date, velikost 36 mm, na ocelovém náramku... Děkuji zdejším kolegům, kteří mě pomohli utvrdit v myšlence, že to jsou pro ni ty pravé - taky že jo, zamilovala si je na první pohled... Uvádět nějaké technické detaily je asi zbytečné, vše potřebné je k nalezení u Orisů (http://www.oris.ch/en%E2%80%8E/watches/oris-aquis-date/01-733-7652-4154-07-8-18-01p). Momentálně (denní nošení, v noci odpočívají na zádech) je přesnost cca -2 s/den. Uživatelka si pochvaluje zejména to, že jsou mimořádně pohodlné a příjemné na nošení. Omluvte pochybnou kvalitu fotek, trochu jsem experimentoval s HDR Upraveno 5. února 2014 uživatelem Kex
Chosef76 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Chtěl jsem napsat ..moc pěkný fullgoldy" od Orisu..., ale pak jsem se dočetl, že ocel. Jsou parádní ! ;-)
obchodnik-o3 Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 ze gratulujem pani manzelke a mohol by si ju pouzit ako modelku a supnut este foto aj na jej ctenej ruke, aby sme videli ako jej sedia ...a uz neexperimentuj (pardon) :-)
Daemonultimate Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Gratuluji k manželce,která má pochopení k tvé zálibě a paní choti gratuluji k parádním potápkám v tool i luxus formě.Skvěle zvolená velikost.Skvělý časostroj,jehož limitům,jak doufám,se paní nepřiblíží.Tak ať dobře slouží a líbí se co nejdéle.
McStinger Odesláno 5. února 2014 Nahlásit Odesláno 5. února 2014 Dobrá voľba. Tiež poprosím foto na ruke. Tiež bez HDR
Kex Odesláno 6. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Díky, pánové, za gratulace Wristshot dodám... když myslíte, tak bez HDR
solidus Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Vyřiď manželce gratulace k takovému manželovi Na druhou stranu - já se snažím předělat mou drahou z Guess na nějaké Seiko (pro začátek) a prej ne a ne a NE!
sibirnaya Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 to pude, my sme se dostali z Armani pres DIC k Doxa, Rolex a Breitling
misoo Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 parada, Orisky niesu nikdy zle... a fakt to chce nejaky normalny wristshot
FraK Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Taky gratuluji k fajn hodinkám i manželce.
east_dream Odesláno 6. února 2014 Nahlásit Odesláno 6. února 2014 Krasne hodinky, manzelka musi posluchat
Kex Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Here we go... Slíbené wristshoty Aquisů...
Kex Odesláno 7. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 7. února 2014 V 7. 2. 2014 v 8:47, sibirnaya napsal: tak to je pecka Nejdřív mě pošleš do prdele a teď se lísáš
Daemonultimate Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Moc dobrý,na té ručce si umím představit i ty všelijaký vypreparovaný skleníky,se kterými naše ruka vypadá jak fousatá brada přitisklá na stěnu akvárka :-).Slušej perfektně.
Arthur N. Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 gratulace, sluší jí to mocmé drahé polovičce to raději neukážu, pak bych je musel nosit:)
Rampelnik Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Paráda! Gratulace ženě, sedí jí skvěle.
obchodnik-o3 Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Moc pekne,keby aj moja bola co k comu,tej stacia bižu baterkace...
F.B. Odesláno 7. února 2014 Nahlásit Odesláno 7. února 2014 Kex-o, krásne sú! Že jej seknú .-) A aké sú vlastne vysoké? A ako si ju na ne ukecal, myslím - na potápky bez fashion prvkov? F.
Kex Odesláno 8. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 8. února 2014 F.B.: Výška 12,3 mm. Vůbec jsem jí neukecával - nebylo to nutné. Už dřív mi pomohla vybrat Orisy BC4 Flight Timer pro mě (já bych si býval asi bez jejího zásahu koupil Fortisy B-42)... Má prostě od přírody styl a v požadavcích na design hodinek se shodujeme téměř dokonale Fashion kukačky, "pozlacené" a s drahým kamením, z toho (stejně jako my všichni tady) zvrací... Za gratulace ještě jednou děkuju a chválu vyřizuju ženě Prej vás všechny chronouchyláky zdraví
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se