nAscA Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Nejvetsi kocka nasich sportovkyn. I s knirkem Dala to s prehledem a ta radost cili, to jsem u dlouho nevidel nekoho se tak moc radovat. Parada. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tmoris Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Tak jsem zapnul poprve televizi za dobu olympiady a je z toho zlato. Asi bych ji mel zapinat casteji ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 když sem s ni cetl rozhovor po trenincích mel jsem trochu obavy, prej co jízda to pád to nevestilo nic dobrého ,, ale od rozjizdek az po finale jednoznacne bezkonkurencni výkon. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rodkopf Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Jela parádně a je to fakt nejsympatičtější sportovkyně, krásná baba. Gratulace!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Fajná je Evka, olympijská vítězka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 tož pěkná dcerka . tak co štafeta ? po druhém úseku jedem třetí. ted jede úsek Jakš Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Radost nám udělala Samková! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JaRooN Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Zatim jede Jakš - Takš na 4. miste... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Teda pardon, samozřejmě tahle Samková Eva! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 tak už to nevypadá nijak zajímave Jakš ztrácí bezejmený francou se vyváží s Legkovem. A na posledním úseku sprinter Kožíšek tak to nevím nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gustaf Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Eva supeeer, zato stafeta vyhořela :/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Bohužel jsem řídil, ale radost z Evy mám obrovskou - nepočítaná radost je dvojnásobná! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 ja si myslim, ze od rusov dostaneme prvy gol do 2min. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 (upraveno) ja si myslim, ze od rusov dostaneme prvy gol do 2min. H.o.v.n.o, vole.Dvě do konce 1.třetiny a kde nic, tu nic. Upraveno 16. února 2014 uživatelem marosh Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Samica luskusně, byla naprosto suverénní! A braťia zatím taky super, dneska vám budu hodně fandit, tak rozneste sověty na kopytech, to by byla pořádná potupa na domácí půdě...plyn kdyžtak dodáme za Nordstreamu :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 H.o.v.n.o, vole.Dvě do konce 1.třetiny a kde nic, tu nic. este mam dvakrat sancu hej vole jo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Zatím se bratia drží, ale připadá mi to podobně bezzubé, jako naši proti švýcarům. Doufám, že se to zlepší Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Tel - tak tý prdelce držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 este mam dvakrat sancu hej vole jo. Kdybys raději chalanom držel pazúry...Však jezdíte, jakoby se před zápasem podával slovenský národný koktejl ŽI-BO. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 zajímavý hokej...jsem zvědav na 3. třetinu. Ale Cháru vidím potřetí a stále jedna velká zoufalost. To je komik ala brontosaurus. Kdyby ho měl Vůjtek odvahu posadit, tak už Slováci vedli. No držím palce! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se