Přejít na obsah

Soci 2014

Doporučené příspěvky

Návštěvník swanieck

Fajná je Evka, olympijská vítězka.

Tak ta naše dívčina nám dnes udělala velkou radost a vyhrála o prsa.......že to byl ale  pořádný náskok.

A pak prý, že nerostou ......

post-27804-0-26545800-1392559250_thumb.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 875
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

zajímavý hokej...jsem zvědav na 3. třetinu. Ale Cháru vidím potřetí a stále jedna velká zoufalost. To je komik ala brontosaurus. Kdyby ho měl Vůjtek odvahu posadit, tak už Slováci vedli. No držím palce!

Hm, zajímavý názor. Chára, jeden z nejuznavanějších beků v NHL.V roce 2009 vyhrál James Norris Trophy(nejlepší bek sezony)

Odkaz ke komentáři

Hm, zajímavý názor. Chára, jeden z nejuznavanějších beků v NHL.V roce 2009 vyhrál James Norris Trophy(nejlepší bek sezony)

aniž by sis kazil dojem z hokeje, jak je na ledě, zkus ho sledovat, jen jeho a uvidíš... žádná přesná natož kloudná přihrávka, bránění veškeré žádné, no prostě je vyzmizíkovaný. Bohužel, minulost je minulost, ne přítomný okamžik.

Odkaz ke komentáři

když je ve své třetině na puku, náhodou, tak nedá přihrávku, nebo namaže, nebo dá zakázané uvolnění, nebo to pošle na obsazeného hráče....prostě nic. Bránění kolem brány: bezkontaktní, je jako divák. Mrzí mě to, ale jak si dělají dnes komentutoři legraci z Medveděva, tak Chára je ještě o několik tříd horší.

Odkaz ke komentáři

když je ve své třetině na puku, náhodou, tak nedá přihrávku, nebo namaže, nebo dá zakázané uvolnění, nebo to pošle na obsazeného hráče....prostě nic. Bránění kolem brány: bezkontaktní, je jako divák. Mrzí mě to, ale jak si dělají dnes komentutoři legraci z Medveděva, tak Chára je ještě o několik tříd horší.

Nesouhlasím, nic špatného jsem na Chárově výkonu neviděl.

Odkaz ke komentáři

Tak ta naše dívčina nám dnes udělala velkou radost a vyhrála o prsa.......že to byl ale  pořádný náskok.

A pak prý, že nerostou ......

O hodinkách by ale ještě potřebovala poučit... klidně bych se takovýho školení ujal   :lol2:

Upraveno uživatelem Mirek
Odkaz ke komentáři

Mám dotaz, jak se vám divácky líbil snowboardcross jako závod (...i kdyby Samča nevyhrála)? Já jsem zaujatý....teď ještě Ester Ledecká...ta má zabijácký instinkt, tak snad se jí zadaří a trať bude ok.

Za mě - nikdy jsem na prkně nejel, asi to bude fičák, ale ty propasti ve výkonnosti mezi závodnicemi jsou nějak velké.  Při srovnání třeba s bikrosem, to nějak nebylo "tělo na tělo". 

Každopádně SUPER ÚSPĚCH a obrovská gratulace a respekt.., právě jsem to dokoukal v telce, asi si ještě pustím předávání medailí ;)

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...