Návštěvník swanieck Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Fajná je Evka, olympijská vítězka.Tak ta naše dívčina nám dnes udělala velkou radost a vyhrála o prsa.......že to byl ale pořádný náskok. A pak prý, že nerostou ...... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wadee Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 No nasi prestali hrat srdcom a zacali hrat hokejkami To sa neda ani porovnat s tymi predchadzajucim zapasmi. Chvalabohu, ze nehra Jurcina.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 zajímavý hokej...jsem zvědav na 3. třetinu. Ale Cháru vidím potřetí a stále jedna velká zoufalost. To je komik ala brontosaurus. Kdyby ho měl Vůjtek odvahu posadit, tak už Slováci vedli. No držím palce! Hm, zajímavý názor. Chára, jeden z nejuznavanějších beků v NHL.V roce 2009 vyhrál James Norris Trophy(nejlepší bek sezony) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Zatím pěkné pokoukání - ještě kdyby góly do sovětské sítě nějaké napadaly!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Hm, zajímavý názor. Chára, jeden z nejuznavanějších beků v NHL.V roce 2009 vyhrál James Norris Trophy(nejlepší bek sezony)aniž by sis kazil dojem z hokeje, jak je na ledě, zkus ho sledovat, jen jeho a uvidíš... žádná přesná natož kloudná přihrávka, bránění veškeré žádné, no prostě je vyzmizíkovaný. Bohužel, minulost je minulost, ne přítomný okamžik. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 On to má tady na tom letišti těžší, než v NHL.Zkusím se na něj zaměřit, jak mi radíš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ivan_989 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 ja si myslim, ze od rusov dostaneme prvy gol do 2min.daj si nick Spinoza ty myslitel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 když je ve své třetině na puku, náhodou, tak nedá přihrávku, nebo namaže, nebo dá zakázané uvolnění, nebo to pošle na obsazeného hráče....prostě nic. Bránění kolem brány: bezkontaktní, je jako divák. Mrzí mě to, ale jak si dělají dnes komentutoři legraci z Medveděva, tak Chára je ještě o několik tříd horší. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marosh Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 když je ve své třetině na puku, náhodou, tak nedá přihrávku, nebo namaže, nebo dá zakázané uvolnění, nebo to pošle na obsazeného hráče....prostě nic. Bránění kolem brány: bezkontaktní, je jako divák. Mrzí mě to, ale jak si dělají dnes komentutoři legraci z Medveděva, tak Chára je ještě o několik tříd horší. Nesouhlasím, nic špatného jsem na Chárově výkonu neviděl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M10 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Nesouhlasím, nic špatného jsem na Chárově výkonu neviděl.tak dobře no Zajímavější je, že budeme hrát se Slovákama. Třeba si ho tam budeš všímat líp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Tak v osmifinále to bude bratrovražedný souboj! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Taky jsem na to koukal - a Chára opravdu nic moc nepředvedl - šedý průměr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mirek Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 (upraveno) Tak ta naše dívčina nám dnes udělala velkou radost a vyhrála o prsa.......že to byl ale pořádný náskok. A pak prý, že nerostou ...... O hodinkách by ale ještě potřebovala poučit... klidně bych se takovýho školení ujal Upraveno 16. února 2014 uživatelem Mirek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quest987 Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 (upraveno) tad jsem koukal na tabulky a jak se vlastne rozdeluji souperi pro osmifinale(kvalifikaci) Upraveno 16. února 2014 uživatelem quest987 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jankoxxx Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 CZE vs. SVK - no to zas bude... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zhrado Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 nechápem čo sa našim stalo ale konečne hrali pekný hokej. Škoda, že takto nehrali aj včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Honza.manta Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Twl - Holanďanky na patnáctistovce jsou na prvních čtyřech místech - tak to je mazec! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Eva s tou bundou naruby je fakt zlata:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Mám dotaz, jak se vám divácky líbil snowboardcross jako závod (...i kdyby Samča nevyhrála)? Já jsem zaujatý....teď ještě Ester Ledecká...ta má zabijácký instinkt, tak snad se jí zadaří a trať bude ok.Za mě - nikdy jsem na prkně nejel, asi to bude fičák, ale ty propasti ve výkonnosti mezi závodnicemi jsou nějak velké. Při srovnání třeba s bikrosem, to nějak nebylo "tělo na tělo". Každopádně SUPER ÚSPĚCH a obrovská gratulace a respekt.., právě jsem to dokoukal v telce, asi si ještě pustím předávání medailí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nAscA Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 16. února 2014 Ono to telo na telo normalne byva, ale tato trat je dost tezka, tak jsou tam odstupy. I kdyz v semifinale se to tam mlelo. Samozrejme krome Evy, ktera vsem pokazde ujela Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se