Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 109
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Mimochodem, YPO... že ty "paseš" po proskleném dýnku? wink.gif Někde jsem tu četl, že nyní směruješ k B42...

Odesláno

Diskutér napsal:
  Skyraider napsal:
Diskutére, hodinky ze světa hodinek jsou v tomto výběru Damasko DA36, jestli tedy víš, co se za tím skrývá. Jinak i všechny ostatní volby nelze než doporučit.

Nevím tak úplně přesně, kam teď s Da36 míříš... ale domnívám se, že mi sděluješ, že se jedná o hodinky z horního cenového pásma, doporučované pro kolegu. Pokud je to tak, pak souhlasím.

Jen snad velmi skromně dodávám... že když už tu onanujeme nad leteckými hodinkami... nezapomínejme na velké pilotky od IWC... vím, lehce se na ně zapomíná, jsou-li tolik nedostupné... neboť milosrdná slepota je jedinou nadějí těch, co vidí...

To je prosté, milý Watsone, protože ve všech vyobrazených hodinkách tepe automatická ETA (alespoň se domnívám), tak Damasko jednoznačně boduje se svým hi-tech pouzdrem.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

YPO napsal:
  Diskutér napsal:
  YPO napsal:

To jsem samozřejmě četl, ostatně tam kolegu za ně chválím. O to víc je pro mne nepochopitelné, jak to přijde. Vždyť ty hodinky tu prodává NEST. Pochopil bych, že tu někdo koupí od kolegy nějaký nedostupný model... tohle mi nějak stále nedochází.

pokusím se Ti to vysvětlit po lopatě ....... YPO si koupil Fortisy a zjistil ,že má raději bílé ciferníky-číselníky(jak kdo chce) proto dal na chronomagu prodejní inzerát a prodal je yed69 ............konec příběhu

No, to je to, o čem píši. Já pochopím, žes je přežil, ale nejsem schopen pochopit, že je od tebe může někdo koupit... Tohle mi nedochází. Vždyť ty samé (a nové) jsou vedle v obchodě...

Pokud máš rád světlý ciferník, pak tě jistě ty B42 uspokojí... ony mají ciferník, tuším, krémový... a tělo B42... to je trefa tref.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

YPO napsal:
  Diskutér napsal:
Mimochodem, YPO... že ty \"paseš\" po proskleném dýnku? wink.gif Někde jsem tu četl, že nyní směruješ k B42...

abych byl upřímný tak nevím jestli mají B 42 prosklené dýnko a je mi to upřímně jedno ....prosklené dýnko už mám na RLT

Tak tohle by vyžadovalo fanfáru... Nalézat se na Chronomagu a netoužit po proskleném dýnku... máš mou velkou poklonu wink.gif

Odesláno

Promintě že Vám do toho zasahuju, ale řekl by jsem že YPO je prodaval za mnohem nižší částku než vedle v obchode jak Diskutére píšeš.... ale hlavne prosim nepis ze si yed69 kopil hodinky na které vlastně nemá... to už tu dlouho nebylo laugh.gif

Návštěvník Diskutér
Odesláno

jacob napsal:
Promintě že Vám do toho zasahuju, ale řekl by jsem že YPO je prodaval za mnohem nižší částku než vedle v obchode jak Diskutére píšeš.... ale hlavne prosim nepis ze si yed69 kopil hodinky na které vlastně nemá... to už tu dlouho nebylo laugh.gif

Jestli je to opravdu tak, že si je kolega koupil proto, že je dostal za nižší cenu... tak je to to nejzoufalejší, co se u koupě hodinek dá udělat. Hodinky... tedy věc, kterou nosím na svém těle... to snad... no, každý jsme jiný. Ale píšeš to správně, kolega si koupil hodinky, na které nemá. Protože jinak by si koupil ty samé a nové, ovšem vedle v obchodě. Už jen ten pocit... nechápu a nikdy nepochopím.

Odesláno

Diskutér napsal:
  jacob napsal:

Jestli je to opravdu tak, že si je kolega koupil proto, že je dostal za nižší cenu... tak je to to nejzoufalejší, co se u koupě hodinek dá udělat. Hodinky... tedy věc, kterou nosím na svém těle... to snad... no, každý jsme jiný. Ale píšeš to správně, kolega si koupil hodinky, na které nemá. Protože jinak by si koupil ty samé a nové, ovšem vedle v obchodě. Už jen ten pocit... nechápu a nikdy nepochopím.

Já vííím, už jsme to tu jednou řešily, pamatuju si Tvůj názor na tyhle věci, neboj se!!

Návštěvník Diskutér
Odesláno

YPO napsal:
  Diskutér napsal:
  YPO napsal:
pokusím se Ti to vysvětlit po lopatě ....... YPO si koupil Fortisy a zjistil ,že má raději bílé ciferníky-číselníky(jak kdo chce) proto dal na chronomagu prodejní inzerát a prodal je yed69 ............konec příběhu

No, to je to, o čem píši. Já pochopím, žes je přežil, ale nejsem schopen pochopit, že je od tebe může někdo koupit... Tohle mi nedochází. Vždyť ty samé (a nové) jsou vedle v obchodě...

Pokud máš rád světlý ciferník, pak tě jistě ty B42 uspokojí... ony mají ciferník, tuším, krémový... a tělo B42... to je trefa tref.

chápu ,že Ti to nedochází ,ale je to o ceně ........ co se týká barvy ciferníku tak jsi kapánek vedle ostatně jako ve všem smile.gif ..... omlouvám se ,že už se Ti nebudu věnovat ,ale odcházím do peřin ..... třeba se chytne někdo jiný .............hodně štěstí wink.gif

No... útěk do jistot snů... typické. Až, YPO, na ty B42 nastřádáš... napiš pak něco o barvě ciferníku, protože pokud se domníváš, že je bílý, smlsne si na tobě očař. Také ti přeji hodně štěstí... snad se chytíš smile.gif

Návštěvník Snow
Odesláno

UŽ ZASE KRMÍTE TROLLA, DIVÍM SE, ŽE SI NEDÁTE POKOJ, TO BYLO SLIBŮ !!!

Návštěvník Diskutér
Odesláno

Jeremy napsal:
  Diskutér napsal:
...  nechápu a nikdy nepochopím.

Vzácná úroveň sebekritiky. My to o Tobě už ale tušíme delší dobu :-)

Pokud ses tu pasoval naa mluvčího většiny, pak bys měl vědět, žes vedle. A pokud si onikáš, platí to dvojnásob. Vytrhávat slova z kontextu... to snad je i pod tvou nízkou úroveň.

Ano, já nikdy nepochopím, že někdo může koupit jetej model kvůlivá úspoře pár tisíc... model, kterej maj za rohem za necelou průměrnou mzdu. Fungl novej. Nemám-li na hodinky, tak si je - nekoupím. To je otázka životního postoje obecně... Nejsem žebrák...

Odesláno

Diskutér napsal:
  YPO napsal:
  Diskutér napsal:

To jsem samozřejmě četl, ostatně tam kolegu za ně chválím. O to víc je pro mne nepochopitelné, jak to přijde. Vždyť ty hodinky tu prodává NEST. Pochopil bych, že tu někdo koupí od kolegy nějaký nedostupný model... tohle mi nějak stále nedochází.

Já jsem začal tím, že jsem před pár týdny vydražil letecké Primky. Moc pěkný stav. Z druhé ruky, jiné nebyly. Pak jsem vydražil Diplomaty, původní, moc pěkné (fungl nové nebyly, pokud nepočítáme remake) a hodlám investovat několikanásobek investovaného do jejich renovace. Přišlo mi jaksi normální koupit hodinky od osoby, která je vlastnila. Dotaženo ad absurdum, pokud nestojíš na konci výrobního pásu, máš je vždy z druhé ruky. Podle toho jaké marže mají prodejci, tak si jsem jistý že v komisi hodinky od výrobce nemají. Jsou jejich prvními majiteli. Viděl jsem nenošené Fortis, koupil jsem je za cca cenu nákupu pro obchodníka. Nemám z toho divný pocit. Koupil jsem je od konkrétní osoby a byl za nimi příběh. Má to něco do sebe. Měl jsem na nové. Nekupuju nikdy to, na co nemám.

Odesláno

yed69 napsal:
  Diskutér napsal:
  YPO napsal:

Já jsem začal tím, že jsem před pár týdny vydražil letecké Primky. Moc pěkný stav. Z druhé ruky, jiné nebyly. Pak jsem vydražil Diplomaty, původní, moc pěkné (fungl nové nebyly, pokud nepočítáme remake) a hodlám investovat několikanásobek investovaného do jejich renovace. Přišlo mi jaksi normální koupit hodinky od osoby, která je vlastnila. Dotaženo ad absurdum, pokud nestojíš na konci výrobního pásu, máš je vždy z druhé ruky. Podle toho jaké marže mají prodejci, tak si jsem jistý že v komisi hodinky od výrobce nemají. Jsou jejich prvními majiteli. Viděl jsem nenošené Fortis, koupil jsem je za cca cenu nákupu pro obchodníka. Nemám z toho divný pocit. Koupil jsem je od konkrétní osoby a byl za nimi příběh. Má to něco do sebe. Měl jsem na nové. Nekupuju nikdy to, na co nemám.

Bravo, ale hážeš perly sviním. Vlastně trollům.

Návštěvník Diskutér
Odesláno

yed69 napsal:
  Diskutér napsal:
  YPO napsal:

No, že by mi měl YPO (i když ho miluju) vytvářet příběh k mým fortisům... to bych ani nepotřeboval. Víš... já si prostě neumím představit to, že bych se rozhodl si koupit Fortis a že bych šel jinam než do prodejny, kde je prodávaj, kde mám záruku, kde mám vztahy. Jen o tom píši. Chápu, žes s nimi spokojen (vedle ti je chválím), a ty Prim... no jistě, to je pochopitelné, vytváříš asi sbírku hodinek a chceš v ní mít PRIM, které jinak než z druhé ruky koupit nemůžeš... to je přece něco úplně jiného. Nepředpokládám tedy, že Fortis mají u tebe tvořit sbírku.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...