Návštěvník Diskutér Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 magor napsal: Diskutére, a který hodinky nosíš nejraději? Všechny hodinky, které jsem kdy nosil a které nosím nyní, mám rád. Nikdy se mi nestalo, že bych měl touhu se nějakých zbavit. Již jsem to tu psal - v hodinkách je ukrytý tvůj život, tvá doba... a zaslouží si důstojné místo v tvé pokladnici. A samozřejmě i důstojný způsob jejich pořízení...
Milis Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Vypátral jsem Diskutérovu identitu a teď ji tady rozkryju, i když si koleduju. Pánové, je to : VÁCLAV KLAUS!
Návštěvník tolja Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Detektiv Štika =) . Jen aby to tu nebylo jak na idnes, nebo novinkách =(
Návštěvník Kamil Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Diskutér napsal: magor napsal: Diskutére, a který hodinky nosíš nejraději? Všechny hodinky, které jsem kdy nosil a které nosím nyní, mám rád. Nikdy se mi nestalo, že bych měl touhu se nějakých zbavit. Již jsem to tu psal - v hodinkách je ukrytý tvůj život, tvá doba... a zaslouží si důstojné místo v tvé pokladnici. A samozřejmě i důstojný způsob jejich pořízení... S tím souhlasím, ale myslel jsem to jinak. Já například nosím každý den do práce jedny Primky, a proto jsem se s nimy nejvíce sžil. Ostatní hodinky mám k různým příležitostem (plavání, společenské, ......). Které hodinky tedy používáš ve všední pracovní den, myslím takové ty šedé, stále stejné dny?
Návštěvník Diskutér Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 magor napsal: Diskutér napsal: magor napsal: Diskutére, a který hodinky nosíš nejraději? Všechny hodinky, které jsem kdy nosil a které nosím nyní, mám rád. Nikdy se mi nestalo, že bych měl touhu se nějakých zbavit. Již jsem to tu psal - v hodinkách je ukrytý tvůj život, tvá doba... a zaslouží si důstojné místo v tvé pokladnici. A samozřejmě i důstojný způsob jejich pořízení... S tím souhlasím, ale myslel jsem to jinak. Já například nosím každý den do práce jedny Primky, a proto jsem se s nimy nejvíce sžil. Ostatní hodinky mám k různým příležitostem (plavání, společenské, ......). Které hodinky tedy používáš ve všední pracovní den, myslím takové ty šedé, stále stejné dny? Magore, já nemám šedé dny. Hodinky volím zásadně podle toho, jak jdu oblečen a kam jdu. Pokud jdu více uvolněněji oblečen vláčím na levačce stopky na kovu, jindy, přiškrcen kravatou beru společenskou mutaci na kůži. A jak jde čas... jsou některé hodinky noseny stále méně a méně a jejich místo nahradí nějaký nový model, který mě upoutá. Plavat umím, ale v hodinkách bych zásadně do vody nelezl, to považuji za trapas století. Tedy, vyjma potápění.
decebal Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 magor napsal: Diskutér napsal: magor napsal: Diskutére, a který hodinky nosíš nejraději? Všechny hodinky, které jsem kdy nosil a které nosím nyní, mám rád. Nikdy se mi nestalo, že bych měl touhu se nějakých zbavit. Již jsem to tu psal - v hodinkách je ukrytý tvůj život, tvá doba... a zaslouží si důstojné místo v tvé pokladnici. A samozřejmě i důstojný způsob jejich pořízení... S tím souhlasím, ale myslel jsem to jinak. Já například nosím každý den do práce jedny Primky, a proto jsem se s nimy nejvíce sžil. Ostatní hodinky mám k různým příležitostem (plavání, společenské, ......). Které hodinky tedy používáš ve všední pracovní den, myslím takové ty šedé, stále stejné dny? On přece nemá hodinky.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Diskutére a pokud jdeš více uvolněněji oblečen a vláčíš na levačce stopky na kovu, jsou to hodinky německé, japonské nebo švícarské značky?
Návštěvník Diskutér Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Abych to zase vrátil. ULYSSE NARDIN Koukal jsem na jejich stránky a je potřeba tu napravit kolegovu tendenci udělat z nich výrobce vánoček. V roce 1983... dokonale na dně, zadlužená nad únosnou mez vyrábí tahle společnost v té době jen model námořního chronometru a pár kousků hodinek pro sběratele. Od roku 1903 přitom byl UN výrobcem špičkových lodních chronometrů (odtud logo - kotva). Za druhé světové války vyrobil Hamilton věrnou kopii lodního chronmometru UN... a totéž nezavísle na sobě (logicky) udělala i společnost Seiko... to jsou paradoxy... Po roce 1983 se tak píše nová historie této legendy... postupné vzkříšení... Koukám na produkci a beru lekce estetiky. Dokonalá těla, dokonalé ručky, dokonalé ciferníky. Umělecká práce. Asi všichni známe úchvatnost modelu Marine chronograph... Nahoře píši, že UN považuji za první ligu... Tak to musím upřesnit - UN je extra liga.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Diskutér napsal: Abych to zase vrátil. ULYSSE NARDIN Koukal jsem na jejich stránky a je potřeba tu napravit kolegovu tendenci udělat z nich výrobce vánoček. V roce 1983... dokonale na dně, zadlužená nad únosnou mez vyrábí tahle společnost v té době jen model námořního chronometru a pár kousků hodinek pro sběratele. Od roku 1903 přitom byl UN výrobcem špičkových lodních chronometrů (odtud logo - kotva). Za druhé světové války vyrobil Hamilton věrnou kopii lodního chronmometru UN... a totéž nezavísle na sobě (logicky) udělala i společnost Seiko... to jsou paradoxy... Po roce 1983 se tak píše nová historie této legendy... postupné vzkříšení... Koukám na produkci a beru lekce estetiky. Dokonalá těla, dokonalé ručky, dokonalé ciferníky. Umělecká práce. Asi všichni známe úchvatnost modelu Marine chronograph... Nahoře píši, že UN považuji za první ligu... Tak to musím upřesnit - UN je extra liga. Tobě přeskočilo? Toto má být odpověď na moji otázku? Tak jaké nosíš hodinky? .............. Snaž se soustředit na moji otázku a napiš jaké nosíš hodinky!
Návštěvník Diskutér Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Magore, jestli se nudíš, nebo trénuješ na pomocnou stráž policie u vás v ulici, mě z toho výslechu laskavě vynech. Musíš pochopit, že tu mimo tebe není nikdo jiný, kdo by chtěl číst výslech kolegy Diskutéra. Piš k Ulysse Nardin. To je téma, které jistě zajímá nás všechny.
Návštěvník Kamil Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Decebale, musím ti dát za pravdu. Žádné hodinky nemá. Netušil jsem, že dneska existuje někdo, kdo nemá žádné hodinky, byť staré, pohozené někde v šuplíku. Ještě je tu jedna možnost: Diskutér není člověk. Třeba si tu na nás někdo testuje nějakej šílenej internetovej software.
Qvido Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Ach bože, zlatej Kenny to byl blbec že to bouchalo dveřma ale tomuhle trotlovi nasahal ani po kotníky !
xmenm05 Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Diskutér napsal: Magore, jestli se nudíš, nebo trénuješ na pomocnou stráž policie u vás v ulici, mě z toho výslechu laskavě vynech. Musíš pochopit, že tu mimo tebe není nikdo jiný, kdo by chtěl číst výslech kolegy Diskutéra. Piš k Ulysse Nardin. To je téma, které jistě zajímá nás všechny. Já takový jsem, tento výslech mne zajímá, opravdu mne zajímá, jaké máš hodinky. Z těch co máš si vyber jedny jediné, nemusí to být ty nejlepší, nejhorší ... jakékoli, prostě jedny jediné hodinky, které jsou v Tvém vlastnictví a ty mi prosím napiš.
Jeremy Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Diskutér napsal: Magore, jestli se nudíš, nebo trénuješ na pomocnou stráž policie u vás v ulici, mě z toho výslechu laskavě vynech. Musíš pochopit, že tu mimo tebe není nikdo jiný, kdo by chtěl číst výslech kolegy Diskutéra. Piš k Ulysse Nardin. To je téma, které jistě zajímá nás všechny. Mně to dřív taky zajímalo.. .. ale pak jsem pochopil, o co "Diskutérovi" jde, takže mně o něm už nezajímá nic. Stejně jako třeba o Paroubkovi, Topolánkovi, Simoně Krainové a Daře Rolins. Ale chtěl bych se stát moderátorem tohoto fóra. A začínám to myslet vážně. Pár vláken bych zvládnul.
roon Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Diskutér napsal: Magore, jestli se nudíš, nebo trénuješ na pomocnou stráž policie u vás v ulici, mě z toho výslechu laskavě vynech. Musíš pochopit, že tu mimo tebe není nikdo jiný, kdo by chtěl číst výslech kolegy Diskutéra. Piš k Ulysse Nardin. To je téma, které jistě zajímá nás všechny. Koukám, že na každou otázku máš nějakou rádoby vtipnou odpověď , která se týká něčeho naprosto jiného než položené otázky...... p.s. prosím nenazývej mne kolegou, protože já rozhodně tvým kolegou nejsem.
roon Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Jeremy napsal: Diskutér napsal: Magore, jestli se nudíš, nebo trénuješ na pomocnou stráž policie u vás v ulici, mě z toho výslechu laskavě vynech. Musíš pochopit, že tu mimo tebe není nikdo jiný, kdo by chtěl číst výslech kolegy Diskutéra. Piš k Ulysse Nardin. To je téma, které jistě zajímá nás všechny. Mně to dřív taky zajímalo.. .. ale pak jsem pochopil, o co "Diskutérovi" jde, takže mně o něm už nezajímá nic. Stejně jako třeba o Paroubkovi, Topolánkovi, Simoně Krainové a Daře Rolins. Ale chtěl bych se stát moderátorem tohoto fóra. A začínám to myslet vážně. Pár vláken bych zvládnul. že neuhodnu čí příspěvky by jsi smazal jako první
xmenm05 Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Byl bych nerad, aby ta otázka zapadla - Diskutére, prosím napiš jedny konkrétní hodinky (značka, typ), které vlastníš.
Vasek Odesláno 15. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Abychom se zbytečně neodkláněli od tématu - svýcarské pilotní hodinky :-) Ty Fortisy, na které mě tady někdo upozorňoval, se mi fakt líběj; nemají ale safírové sklíčko... nebo se pletu?
Návštěvník Diskutér Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 ULYSSE NARDIN II Totiž... tenhle podnik dokázal vytvořit velmi originální svět svých produktů. Vizualitou se dotýká umu starých klenotnických mistrů, tohle snoubí s dokonalou moderní technikou a dokazuje tak své mistrovství, svou jedinečnost, svou nezastupitelnost. Úchvatná je například informace, že ruční práce na ciferníku u limitovaných sérií trvá přes padesát hodin. Jakkoliv jsou zlaté pánské hodinky k velké diskuzi, pokud pohlédneš na Marine chronograph na krokodýlu ve dvojí barvě vyvedeném ciferníku... svírá se srdce nad dokonalostí tohoto zlatého zázraku. Ta kotva v logu podniku... ta když tě přitáhne... už nepustí... Produkce UN bude za 50 let ozdobou aukcí... myslím aukcí s velkým "A"
X-Bob Odesláno 15. května 2007 Nahlásit Odesláno 15. května 2007 Dikutére, máš-li hodinky, jakou značku? Děkuji za odpověď.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se