Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

nekde jsem zjistil, ze archieho vloni hospitalizovali v blazinci- videa byly trochu art terapie. nevim. breitlingsource mi prijde lepsi.

Odesláno (upraveno)

Afektovanej zženštilej exhibicionista kompenzující nedostatek se><u onanováním nikoliv vocasu, ale toho, co mu dovolí sebevědomí.

Upraveno uživatelem bandicoot
Odesláno

Upřímná odpověď na otázku "Archie Luxury - co si o nem myslite?" je za mě "že je to nevychovanej čurák, co nic nedokázal a co na svojí nevychovanosti chtěl postavit kariéru a málem se mu to i povedlo"... 

Návštěvník dlubix
Odesláno

Je mi z toho vepře na blití. Už jsem to někde psal, ale nevim kde.

Odesláno

• Je mi spíše líto těch, kteří mu posílají peníze aby jim zkritizoval jejich sbírku hodinek.
  • Mnoho svých názorů změnil (na GS, na Moonwatche - za to se i omluvil,...), bylo o tom jedno video, kde je takovej smutnej a bez whiskey v ruce.
  • Spoustu toho očividně hraje - ve videu Ask the watchmaker je to jako kdyby mluvil úplně jiný člověk, stejně tak v obchodě - v těhle situacích by mu asi někdo mohl rozbít ciferník, tak se buď krotí anebo dělá šaška na youtube a normálně se tak nechová.
  • Snaží se z té popularity vymlátit co nejvíce peněz (už teď si tím šaškováním vydělal min. na Suby): několik videí denně, možnost objednat si ho na akci, herecká nabídka, hrníčky, reklamy,...Dále má silný pocit uspokojení z toho, že lidé tráví svůj volný čas sledování tohoto šaška a ještě mu za to platí. Podle mě si ze svých diváků dělá často p...l. Přibývající počet parodií: vietnamská, animace,.. jen zvyšuje jeho popularitu (byť z velké části negativní, ale o to na youtube příliš nejde, obvzlášť z krátkodobého hlediska).
  • Určitě není normální, protože normální člověk by nepřekročil jisté hranice jako je dávání instrukcí pro své potomky co mají dělat s jeho luxusními předměty po smrti - ta závěť :thumbsdown_anim: .

Taky už mě přestal bavit.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...