Josef01 Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Já osobně považuji za nejpřesnější aplikaci ClockMaster, podle které jsem seřídil kyvadlové hodiny 27.1. a k dnešnímu dni dělají +10s, tedy v souhrnu 0.7s/den.
Návštěvník YPO Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 já si můžu psát co chci čoveče = radím ti běž poskakovat a uvidíš - minimálně se ti uleví
addalbert Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Fakt jsem z watchtrackeru nadšený. Aplikace je dobra a relativně přesná. Jen mne trochu štve ( to samozřejmě neni problém appky) ze strojek jak v Tissotech le Locle, tak Hydroconquestech - ETA 2824-2 , ma u obou hodinek jiné vysledky. Zatímco,, Lonziny" mají +18, tak Tissotky mají jen +2,3. Myslíte, ze bych mel vzít ty hydry k hodináři, aby je zkalibroval?
Josef01 Odesláno 11. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 11. února 2014 +18s je docela dost, dobrý hodinář to má za 10 minut hotové.
prischera Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 Používal jsem Twixt, je to sice víc hraní, ale watchtracker je výrazně pohodlnější. SMP +3,2/den.
addalbert Odesláno 11. února 2014 Nahlásit Odesláno 11. února 2014 +18s je docela dost, dobrý hodinář to má za 10 minut hotové. taky mi to přijde dost. Asi s tím zítra někam skočim. Jinak k appce- moc se mi líbí, ze se data daji i vyexportovat.
IzTaPa Odesláno 13. února 2014 Nahlásit Odesláno 13. února 2014 Koupil jsem watchtracker a musim rici, ze je mnohem jednodussi a rychlejsi na mereni nez twixt, clovek nemusi neustale fotit a vybirat stred, rucicky,... Dazist rolex -- Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
IzTaPa Odesláno 16. února 2014 Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Rekl bych, ze synchronizace s atomic time neni vzdycky 100% a je dost zavisla na rychlosti pripojeni. Vcera +2s/d, dneska +0.3s/d. Nicmene z hlediska komfortu stale nejlepsi aplikace, co jsem doposud vyzkousel... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Josef01 Odesláno 16. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 16. února 2014 Je vidět, že u toho někdo přemýšlel. Je to pěkně zautomatizované, synchronizaci lze udělat i ručně a je vidět, že je dokončena (zelená signálka vedle časového údaje) Přesnost zadání u digi hodin je méně než 0.1s, protože to lze přesně odťuknout v rytmu ručky, u mechanických to bude trochu méně, nicméně to bude max. 0.15s.
Josef01 Odesláno 17. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 17. února 2014 Tady je to porovnání Kello a profi přístroje
x.man Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Odesláno 5. března 2014 Nevi nekdo o podobne aplikaci i na android?
Palusha Odesláno 6. března 2014 Nahlásit Odesláno 6. března 2014 Zkusil jsem neco pohledat pro Android (ale nic jsem zatim nevyzkousel - cekam na svoje PRVNI hodinky :-) Watch Accuracy: https://play.google.com/store/apps/details?id=sk.kfb.hurban.watchTickoprint: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.tickoprintWatchCheck: https://play.google.com/store/apps/details?id=de.uhrenbastler.watchcheckClock Tuner: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.athumbsoft.pendulumtuner
Palusha Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Díky, vyzkouším. Vítám na fóru! Diky za privitani, snad tomu "nepropadnu" tak jak vsichni ostatni. Ale zacina to byt nebezpecne
x.man Odesláno 7. března 2014 Nahlásit Odesláno 7. března 2014 Taky diky, zkousim watch accuracy a watch check, obe vypadaji pouzitelne, snad maji dobre osefovany spravny time uvidime za par dni.
Jarda_Prim Odesláno 9. března 2014 Nahlásit Odesláno 9. března 2014 Pár postřehů ze zkoušení watch accuracy a watch check. Mám Android 2.2, tak jsem další 2 zkoušet nemohl, vyžadují vyšší verzi.Watch accuracy umí také česky. Na měření jednotlivých hodinek je možno si založit profily. Při měření je hodinky třeba vyfotit a vyfocený čas ztotožnit s ukazateli na obrazovce. Hodiny je také možno na fotce vystředit pro přesnější odečet měření. Občas to fungovalo dobře, občas ne. Pak bylo hodinky třeba znovu vyfotit a ztotožňovací proces zopakovat. Čas je srovnáván s časem telefonu anebo s časovým serverem. Pro tuto volbu je nutné mít puštěná data. Jednotlivá měření je možno vymazat. Prográmek funguje vcelku dobře (až na výše uvedené). Jen jsem se podivil, když jsem ráno našel telefon vybitý. Do doby instalace watch accuracy jsem žádné problémy s baterií neměl. Telefon jsem zcela nabil a zkusil jsem ve správci aplikací tuto aplikaci vynuceně vypnout. To se sice povedlo, ale do večera byl telefon znovu vybitý. Zjistil jsem, že i když je aplikace vynuceně vypnuta, tak se nevypne a zaclání v paměti a ukrutně žere baterku. Aplikaci jsem odinstaloval a bylo po problému.Stahával jsem z Google play, takže to patrně byla nejnovější verze.Watch check má jen angličtinu. Ale to nevadí, vše je velmi jednoduché. Také možno zakládat profily pro jednotlivé hodinky. Na stupnicích se nastaví hodiny a minuty podle hodinek a v okamžiku, když je vteřinovka na 12-tce, provede se měření. Jednotlivá měření není možno mazat, ale lze vymazat celý profil a tak případně začít znovu. Čas je srovnáván s časem telefonu. Jelikož se ale čas nastavuje podle operátora, neměl by to být problém.Takže zatím takhle, Watch check budu dál zkoušet, zejména z hlediska přesnosti. Mám jedny quartzky, které jdou relativně přesně, tak na nich to zkusím důkladněji.Uvítám i názory dalších testerů!
Palusha Odesláno 10. března 2014 Nahlásit Odesláno 10. března 2014 Taky se mi po prvnim otestovani zalibil spise WatchCheck. Krome toho po jeho spusteni nahore sviti NTP odchylka, takze je hnedle videt, jak moc je to presne. Krome toho se mi telefon jednou denne synchronizuje pres NTPSync (pres operatora mi zahlasil odchylku okolo 5ti vterin). Hodinky mi dosly teprve dnes, takze zacnu doopravdy testovat az zitra, zkusim dat vedet po nejake dobe
LukashX Odesláno 13. března 2014 Nahlásit Odesláno 13. března 2014 Tak jsem taky nainstaloval WatchCheck a bude zajimave hodinky sledovat dlouhodobe. Jedinym limitem presnosti budiz rychlost tapnuti na tlacitko measure. U mych primek aplikace moc smysl nedava, delaj mi cca 2s za mesic, u mechanik co mam na ceste to vsak bude zajimavejsi. Dik za tip Odesláno z mého SM-T211 pomocí Tapatalk
prtak Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Odesláno 18. března 2014 Ahoj, nevíte prosím někdo o českém návodu k aplikaci Watch Tracker. Jde mi o vysvětlení pojmů z grafů. Nebo odkaz na článek, který by ty pojmy vysvětlil. Dopsal jsem si tam doslovné překlady, ale Google to moc nedává. Asi hloupý dotaz tady, ale přesto, díky. Stačí mě i trošku nakopnout 1.graf-best fit rate...nejvhodnější rychlost-total days...celkové dní-total difference...celkový rozdíl-total rate...celková míra 2.graf-fastest rate...nejrychlejší tempo-slowest rate....nejpomalejší rychlost-RMS error 3.graf-fastest variance....nejrychlejší rozptyl-slowest vriance-RMS error
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se