911 Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 a pomněte, že Bourne 4 už je v přípravě! kecas. ja mel za to, ze 3kou to konci. a davalo to i smysl. ta trilogie se mi opravdu libila. tak si nezbyva nez prat , ze to tou 4 nepodelaj a bude to dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Libi se mi i Bucket List - Az si pro nas prijde ktery ted davaji na HBO.. Jinak cetu po ocku sleduju taky.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 19. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. srpna 2009 Muz, ktery sazel stromy Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tarmi Odesláno 20. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2009 Muz, ktery sazel stromy no toto je už ale vskutku náročné dílo taky přidám: http://www.csfd.cz/film/32353-stalker-stalker/ http://www.csfd.cz/film/35661-pi-pi/ http://www.csfd.cz/film/13487-1984-nineteen-eightyfour/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Nějaké reference na Valkyria ? Obávám se Toma Cruise, který se mi líbil jen jednou, bylo to ve filmu Collateral, který běžel, myslím že, včera. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Nějaké reference na Valkyria ? Obávám se Toma Cruise, který se mi líbil jen jednou, bylo to ve filmu Collateral, který běžel, myslím že, včera. Valkýra nebyla tak úplně špatná... Nevím jaká je tvoje znalost tehdejších událostí (tím myslím ten atentát a vše kolem), jelikož já jsem o tom nějaké extra detaily nevěděl, tak mě Valkýra ani nemohla zklamat, co se historické přesnosti týče - jediné co bych vytkl byla anglická výslovnost německých jmen a takřka až bristská angličtina německých oficírů... Včera dávali film Profesionál s Belmondem - jeden z mých oblíbených Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Valkýra nebyla tak úplně špatná... Nevím jaká je tvoje znalost tehdejších událostí (tím myslím ten atentát a vše kolem ) Teď nevím, mám to brát jako jako urážku ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Teď nevím, mám to brát jako jako urážku ? Určitě ne Myslel jsem to tak, že pokud jsi fanda do druhé světové války a máš nějaké extenzivní znalosti tehdejších událostí, tak bys filmem mohl být zklamán... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Určitě ne Myslel jsem to tak, že pokud jsi fanda do druhé světové války a máš nějaké extenzivní znalosti tehdejších událostí, tak bys filmem mohl být zklamán... Fanda II.světové valky nejsem, přesto mám znalosti obsáhlé. Z tohoto důvodu jsem předpokládal, že americká kinematografie není schopná zpracovat obtížnější historické téma. Ptal jsem se předem, jestli se mám vůbec unavovat. Očekával jsem více příspěvků, budu si muset vystačit s jedním a věřit ve Tvé extenzivní znalosti. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Fanda II.světové valky nejsem, přesto mám znalosti obsáhlé. Z tohoto důvodu jsem předpokládal, že americká kinematografie není schopná zpracovat obtížnější historické téma. Ptal jsem se předem, jestli se mám vůbec unavovat. Očekával jsem více příspěvků, budu si muset vystačit s jedním a věřit ve Tvé extenzivní znalosti. Spíš v mé extenzivní neznalosti oné události Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Fanda II.světové valky nejsem, přesto mám znalosti obsáhlé. Z tohoto důvodu jsem předpokládal, že americká kinematografie není schopná zpracovat obtížnější historické téma. Ptal jsem se předem, jestli se mám vůbec unavovat. Očekával jsem více příspěvků, budu si muset vystačit s jedním a věřit ve Tvé extenzivní znalosti. na valkýru se chystám, ještě nenastal vhodný okamžik. jediné výtky, které jsem na to slyšel, se týkaly přílišné "doslovnosti" a lpění na předloze... což já osobně u filmu tohoto druhu považuji za největší klad... navíc výtky amerických recenzentů se mají spíš vzít, obrá*** o 180° a potom znovu přečíct... vzhledem k intelektuální výbavě amerického diváka se mi to nejednou osvědčilo. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 na valkýru se chystám, ještě nenastal vhodný okamžik. jediné výtky, které jsem na to slyšel, se týkaly přílišné "doslovnosti" a lpění na předloze... což já osobně u filmu tohoto druhu považuji za největší klad... navíc výtky amerických recenzentů se mají spíš vzít, obrá*** o 180° a potom znovu přečíct... vzhledem k intelektuální výbavě amerického diváka se mi to nejednou osvědčilo. Vždyť takový film přímo vyžaduje přesné dodržování historické předlohy včetně detailů. Chápu, že se děj musí hodně zhustit, ale o pohádku nemám zájem. Škoda, na samém počátku jsem se bál Cruise, další negativum mě utvrdilo v tom, že film už vidět nechci. Spíš v mé extenzivní neznalosti oné události Tohoto příspěvku jsem si nevšiml, že by ?! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Tada Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) Tohoto příspěvku jsem si nevšiml, že by ?! Tak druhou válku jsme probrali akorát na základce (a teda asi 1 přednáška a seminář na VŠ), ze své vlastní vůle jsem si zjistil detaily kolem letadel, ponorek a ručních zbraní všech stran a z vojenských operací mám obstojné znalosti pouze o vylodění v Normandii, Stalingradu a bitvy u Sokolova (o tom jsem psal seminární práci teď na vysoké škole). Na gymplu už se druhá světová válka snad ani neprobírá, tedy u nás jsme to nestihli. Takže extenzivní znalost u mě skutečně nebude, ale nějaké povědomí mám, snad... Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem Tada Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
little_w Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Vždyť takový film přímo vyžaduje přesné dodržování historické předlohy včetně detailů. Chápu, že se děj musí hodně zhustit, ale o pohádku nemám zájem. Škoda, na samém počátku jsem se bál Cruise, další negativum mě utvrdilo v tom, že film už vidět nechci. Tohoto příspěvku jsem si nevšiml, že by ?! snowe, asi jsme se nepochopili... právěže výtky se nesly v tom duchu, že FILM DBÁ NA SKUTEČNOST NA AMERICKÉ POMĚRY AŽ MOC... jinými slovy, že z toho neudělali holywoodskou střílečku, akční trhák, ale je to moc kecání a historických faktů. pro američany nuda. čili právě opak toho, jak jsi to pochopil. žádná pohádka! já naopak slyšel, že Cruise tam nemá chybu (a to taky není zrovna můj "akční hrdina"). prubni to! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
midloch Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Gdyž jsme u těch kreslených pro dospěláky... moc se mi líbí černobílá RENESANCE: http://www.csfd.cz/film/222866-renesance-renaissance/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Nějaké reference na Valkyria ? Obávám se Toma Cruise, který se mi líbil jen jednou, bylo to ve filmu Collateral, který běžel, myslím že, včera. Musim rict, ze tady s tebou bez vyhrady souhlasim.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
brett Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) ... by asi nebyl "35 panáků rumu" i když, proti gustu... Edit - zas ty chyby... Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem brett Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JII. Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 Valkýra opravdu není špatná, přesto je tam hned několik nelogičností. Poslední film, co jsem viděl, byl Watchmen. Pokud máte rádi komiksovky ve filmové podobě, nebudete pravděpodobně zklamáni. Mně osobně se líbil politický podtext a především úvodní sekvence - ta je nezapomenutelná. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kalifx Odesláno 22. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. srpna 2009 (upraveno) Musim rict, ze tady s tebou bez vyhrady souhlasim.. Collateral téměř nemá chybu (osobně doporučuju i další filmy Michaela Manna - minimálně Heat a Poslední Mohykán), ale ještě bych upozornil na velmi dobrý herecký výkon Toma Cruise ve filmu Magnolia, kterou samozřejmě také vřele doporučuju. Upraveno 22. srpna 2009 uživatelem Kalifx Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 23. srpna 2009 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2009 Collateral téměř nemá chybu (osobně doporučuju i další filmy Michaela Manna - minimálně Heat a Poslední Mohykán), ale ještě bych upozornil na velmi dobrý herecký výkon Toma Cruise ve filmu Magnolia, kterou samozřejmě také vřele doporučuju. Od Manna se mi samozrejme musi libit a libi hodne Insider: Muz ktery.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se