Tomas_2002 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) diky moc za informace vole Buď rád, víš jak mě celej film štvala ta nejistota jak to dopadne ? BTW: Stejně to je prej blbej film Upraveno 24. října 2014 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 asi to je vtipny, ale me to tak neprijde...........mam tohle vlakno rad, jako inspiraci, nepotrebuju tu cist, jak a co dopadne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 asi to je vtipny, ale me to tak neprijde...........mam tohle vlakno rad, jako inspiraci, nepotrebuju tu cist, jak a co dopadne Tak mi to promiň, bejku :-) Já ti místo toho dám tip na něco jinýho, chceš ?:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 ne, ja uz vsechno videl, jen ne danskej western :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 (upraveno) ne, ja uz vsechno videl, jen ne danskej western :-) Todlecto jsi viděl ? http://www.csfd.cz/film/312928-dogani/ Pro představu přidám komentář k filmu mistra Verbala Mentálně postižené, hluchoněmé děti málokdy řeknou ne, a tak ředitelovat v jejich ústavu je pro pedofila skutečné rito! Nikdy bych si nepomyslel, že to někdy napíšu, ale tohle je opravdu hustý a výživný korejský film! Žádné obvyklé opičí čurákování, žádný rýžožroutský patos, jen drsné a mrazivé Requiem pro šikmookou panenku! Pravdou je, že si sice mentála představuju spíše jako Hrzánovou, co si tahá Holuba a ťamani zde obsadili snad ty nejrozkokošnější děti, které nepochybně vyhrály jihokorejskou kvalifikaci Miss pederast, avšak to nepatrné ždímání emocí je v tomto případě absolutně na místě. Upraveno 24. října 2014 uživatelem Tomas_2002 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 to nedam.............postizeny, hluchonemy a jeste zneuzivany.....to je na mě moc :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 to nedam.............postizeny, hluchonemy a jeste zneuzivany.....to je na mě moc :-) Prosím tebe....v tom westernu mu zas oklátěj a zabijou manželku i s dítětem a na to jsi se třepal Tak teď nedělej citlivku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 24. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října 2014 to je v pohode, to je v kazdym druhym filmu..............ale korejsky hluchonemy znásilnovany deti, to nechci :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 dnes na HBO http://www.csfd.cz/film/310585-okamzik-zkratu/ , verbal docela chvali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Tak to je opravdova znamka kvality! dnes na HBO http://www.csfd.cz/film/310585-okamzik-zkratu/ , verbal docela chvali Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 John Wick - akcni film jak ma byt, velky comeback keenu reevse! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 prave jsem prisel ze "zmizelé".. a jako jo, ale podruhy bych nesel.. 65% Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sta Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 John Wick a nebo Gone Girl, co byste doporucili? Zatim se priklanim k GG Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lion Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Zmizelou sem viděl... A myslim si, že doma na tv by mi to stačilo... Zato John Wick by na velkým plátně a s pořádným zvukem mohl být maso Asi to absolvuju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
wizard-ov Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 Ok, když úlet, tak se vším všudy... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
utrejch Odesláno 25. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. října 2014 (upraveno) John Wick bez premejsleni. Je to kratsi.Je to akcni.Neni to precenovany Fincher.Keenu je cool.Neni tam Ben Affleck Jsou v tom pejsci.Strili se v tom rusaciedit: zmizelou jsem samozrejme nevidel John Wick a nebo Gone Girl, co byste doporucili? Zatim se priklanim k GG Upraveno 25. října 2014 uživatelem utrejch Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 http://www.csfd.cz/film/290268-godzilla/tak jsem se včera donutil konečně na to mrknout....no nebudu se tu rozepisovat,ale něco tak sračkoidní to se jen tak nevidí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mondeo2 Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 http://www.csfd.cz/film/290268-godzilla/tak jsem se včera donutil konečně na to mrknout....no nebudu se tu rozepisovat,ale něco tak sračkoidní to se jen tak nevidí...já nevím, mě se to docela líbilo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomas_2002 Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 já nevím, mě se to docela líbilo +1.V pohodě akční film. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 26. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. října 2014 já nevím, mě se to docela líbilo +1.V pohodě akční film.jen pro info toto jste viděli??pokud jo líbilo?http://www.csfd.cz/film/290368-pacific-rim-utok-na-zemi/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se