Peta M Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 Ten westworld vypadá ok, první dva díly udělaly chuť vidět i dalšíUkázky z druhé série taky dobrý ale občas v tom mají jen to nejlepší ze všech dílů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 21. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. srpna 2017 westworld 2 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 (upraveno) Sightseers - Turisté(Dovolenkáři). Docela mě pobavilo. Pěkně ujetý. https://www.csfd.cz/film/304516-dovolenkari/prehled/ Upraveno 24. srpna 2017 uživatelem leebauer Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Westworld je perfektný, najlepšie je po jednotlivých dieloch prečítať diskusie napríklad na reddite ohľadom rôznych teórii, čo sa tam vlastne deje. Keby som to pozeral bez toho ako bežný serial, tak kopu veci si ani nevšimnem. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 (upraveno) me bavil posledni dil game of thrones.. konecne nejaka akce.. Upraveno 24. srpna 2017 uživatelem montemar Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ale ten maličkej skončí špatně, jestli bude furt takhle hubatej. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 trpaslici maj stesti.. nebo nosi? ted nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr_123 Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 https://m.youtube.com/results?q=Ze%20vseho%20nejhorsi%20jsou%20trpaslici&sm=3 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Trpaslíci kradou fotky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M3maniac Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 saido mi ten film hodně nabil baterky a docela jsem se zasmál k tomu zvuk quatroporte takže není co řešit. V poslední době jsem se hodně zasmál nad výkonem Samuela v Zabiják & bodyguard :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jebiga Odesláno 24. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. srpna 2017 Ted na CT 2 Šeptej :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Peta M Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Taboo (2017), 83%http://www.csfd.cz/film/386360 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nathanien Odesláno 27. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2017 Kdo mate radi Guillerma del Tora a upiri apokalypsu (ale hrabe Draculu fakt necekejte), tak doporucuji tenhle seriál: https://www.edna.cz/the-strain/popis/ Je to vazne dobry:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 28. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. srpna 2017 Vcera jsem videl toto , ...a spravedlnost pro všechny. Al Pacino je tam bozi. Film fakt nema chybu. https://www.csfd.cz/film/4792-a-spravedlnost-pro-vsechny/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lostekos Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Tak finále siedmej série Game of Thrones sa fakt podarilo. Len škoda, že si na pokračovanie dosť dlho počkáme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Přesně, paráda to byla, těším se na další sérii.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 No ja s tou posledni serii teda nejsem buhvijak nadsenej. Strasne to zrychlili a je to na skodu. Ty vztahy a zapletky jdou sprintem a pak je efektni rozuzleni - Snow+Daenerys, Malíček, setkání všech, apod. Proste nemá tu hloubku. Predtim ty serie zase nesmyslne natahovali, ale tohle je fakt moc. Navic tech nelogicnosti pribejva. Proste je dost znát, ze to jedou bez autora a po svem. No cim dal tim vic se tesim na knizku :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frantik Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Navic posledni serie snad az 2019 :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pebe Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 a bude vůbec knížka? mě třeba trochu vadí, že do děje tahají víc a víc citů a vztahů, to dřív nebylo. A když už se někdo někoho zakoukal, v dalším díle bylo po něm. Bylo to takové syrové. Teď tak nějak tušíš, že se hlavním hrdinům moc nestane. I když v tom posledním díle...ale nebudu prozrazovat. Knížky jsem nečetl, seriál vcelku se mi líbí moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Maxmillian Odesláno 29. srpna 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2017 Sakra, to uz byl zas posledni dil? Vzdyt to sotva zacalo.. Taky se mi nelibi, kdyz zacne spat kazdej s kazdym, protoze to je pak vetsinou konec zajimavyho serialu. Tak aspon ze v patek bude dalsi Narcos :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se