MJ. Odesláno 19. září 2017 Nahlásit Odesláno 19. září 2017 (upraveno) kouka nekdo na todle http://m.imdb.com/title/tt5834204/ ? ted to vyhralo emmy, ale mne to nejak nechytlo..Ja na to koukal a bavilo me to. Ma to dobrou atmosferu. A je to trochu vic zamereny na zensky teda Upraveno 19. září 2017 uživatelem MJ.
Návštěvník Zmizík Odesláno 22. září 2017 Nahlásit Odesláno 22. září 2017 (upraveno) Sem se koukal na Selsky rozum vo Babisoj a to je teda neuveritelna levicacka sracka, ktera Buresoj u jeho fanosuku tak maximalne nahraje. Plus teda ta hudba tam, to byl cistej sadismus. Upraveno 22. září 2017 uživatelem Zmizík
Tondaa73 Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 Zajímavá záležitost https://www.csfd.cz/film/307898-seven-sisters/prehled/ a má oblíbená Noomi, dokonce 7x.
maama Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 tak jsem si ten Selskej rozum dal a ten sadismus tam perfektně sedí třeba tady jak ten pán přijde jako ukázat, jak jako prospívá a že postavil kapličku a pak následuje ten nekontrolovanej výlev -ta muzika tam je užitá geniálně - 31:10youtu.be/c8ogmsBnOm8?t=31m10s
horal Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 tak jsem si ten Selskej rozum dal a ten sadismus tam perfektně sedí třeba tady jak ten pán přijde jako ukázat, jak jako prospívá a že postavil kapličku a pak následuje ten nekontrolovanej výlev -ta muzika tam je užitá geniálně - 31:10youtu.be/c8ogmsBnOm8?t=31m10s...vichřice a metelice...
leebauer Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 Tak ja zas včera dal tu Valku o planetu opic.Tenhle žánr miluju, ale bylo to takový vlahý.
Miloslav.neznamy Odesláno 23. září 2017 Nahlásit Odesláno 23. září 2017 Tento víkend si osviezujem Leoneho ...The good the bad and the ugly? a ?For a few dollars more? som pozeral dnes a práve sa chystám na 4 hodinovú zábavu ?Once upon a time in America? pecka filmy musím len odporučiť každému kto ma rad kinematografiu!!!
Zlý Jabko Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 (upraveno) Tak jsem se dokopal k tý nový Mumii s Cruisem a víte, co jsem si celej ten film říkal?Kdy už konečně dorazí Brendan Fraser a tu pidlovokou egyptskou kikinu dorazí.Ztráta času. Edit: abych nebyl upa negativní, noví Kingsmani jsou docela fajn. Trochu přeplácaný CGI a jedničce se naneštěstí nevyrovnaj, ale jsou fajn. Upraveno 24. září 2017 uživatelem Zlý Jabko
Maxel Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 Včera jsem dal novou Baywatch s Dwaynem a bavil jsem se skvěle! Je to taková fajn oddechovka na vypnutí mozku, záletku a pointu filmu nemá moc smysl pitvat ; skoro žádná neni. Jinak ale super komedie, zejména špičkování Efrona coby nováčka a Dwayna jako big bosse nemělo chybu
AndyAaron Odesláno 24. září 2017 Nahlásit Odesláno 24. září 2017 (upraveno) Prave jsem se vratil z Po Strnisti Bos. A musim rict, ze za me vyborny. Schvalne jsem si k tomu pred tim nic necetl a ani radsi nic necekal, o to vic prijemne me to prekvapilo. Nejake pihy bych mozna nasel, ale ve vlastnim zajmu je nehledam Upraveno 24. září 2017 uživatelem AndyAaron
Maxmillian Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Dohanim filmovy resty... takze ve zkratce... The Assignment - IMDB 4.5, ale byla to takova odpocinkova rezba a dalo se na to koukat.The Circle - IMDB 5.3. Cekal jsem od toho nejak vic. Kazdopadne Emma Watson to tak nejak cely vylepsila, takze to nakonec nebylo spatny.Stratton - IMDB 4.9 a tohle odpovida, protoze jsem to po 20 minutach vypnul. Dle meho desna kravina.Spectral - IMDB 6.3. Nebavilo me to. Zase sem dal asi jen 20 minut..The Hitman's Bodyguard - IMDB 7.0. Jako nebylo to uplne strasny, ale z celyho filmu si pamatuju jenom "mother*ucker". Znovu se na to koukat nebudu.The Wall - IMDB 6.2 a bavilo me to dost. Takovej slusnej nervak, jestli se z toho dostanou nebo ne!Death Note - IMDB 4.6. Kravina, kravina, kravina...Life - IMDB 6.6. Tohle bylo dobry a nejspis na to kouknu znovu. Maji celkem pekne naslapnuto na Life 2, tak snad to bude minimalne stejne dobry.
Paw Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Death Note je přetočenej japonskej seriál (http://www.imdb.com/title/tt0877057/), tak ještě aby to nestálo za prd - viz Ghost In The Shell. O víkendu jsme dojeli třetí sezonu Farga, na csfd se nad tím většina lidí rozplývá, u nás to teda moc nezabodovalo, asi nejsme takový znalci.
Marty35 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 O víkendu jsme dojeli třetí sezonu Farga, na csfd se nad tím většina lidí rozplývá, u nás to teda moc nezabodovalo, asi nejsme takový znalci.Zrovna jsem to taky dokoukal. S těch tří asi imho nejslabší, nicméně i tak velmi kvalitní zabíjačka :-)Večer načnu třetí sezonu Narcos, se nemůžu dočkat.
Klotzman Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Já u Farga nedal ani druhou, prostě nebavilo. Ta třetí je zase úplně jiná story?
Paw Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Jo, třetí Fargo je zase samostatná story (IMHO nejslabší, ale pár dobrejch momentů se tam dá najít). Narcos S03 - máme za sebou první díl, vypadá to hodně nadějně.
Marty35 Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Jj, zas jiný případ. Akorát se to furt motá v jedné oblasti..
busmil Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 3 serie Narcos je super, už potvrdili i 4, prý má být z Mexika..
MJ. Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 4, prý má být z Mexika..mexická scéna bude výživná
horal Odesláno 25. září 2017 Nahlásit Odesláno 25. září 2017 Richard Müller: Nepoznanýdokument,který stojí za zhlédnutí...https://www.csfd.cz/film/435393-richard-muller-nepoznany/komentare/
MJ. Odesláno 26. září 2017 Nahlásit Odesláno 26. září 2017 Richard Müller: NepoznanýMě to v podstatě přišlo strašně smutný. Von tam byl děsná troska
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se