Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Návštěvník Zmizík
Odesláno (upraveno)

Sem se koukal na Selsky rozum vo Babisoj a to je teda neuveritelna levicacka sracka, ktera Buresoj u jeho fanosuku tak maximalne nahraje. Plus teda ta hudba tam, to byl cistej sadismus.

Upraveno uživatelem Zmizík
Odesláno

tak jsem si ten Selskej rozum dal a ten sadismus tam perfektně sedí:) třeba tady jak ten pán přijde jako ukázat, jak jako prospívá a že postavil kapličku a pak následuje ten nekontrolovanej výlev -ta muzika tam je užitá geniálně - 31:10

youtu.be/c8ogmsBnOm8?t=31m10s

Odesláno

tak jsem si ten Selskej rozum dal a ten sadismus tam perfektně sedí :) třeba tady jak ten pán přijde jako ukázat, jak jako prospívá a že postavil kapličku a pak následuje ten nekontrolovanej výlev -ta muzika tam je užitá geniálně - 31:10

youtu.be/c8ogmsBnOm8?t=31m10s

...vichřice a metelice...

Odesláno

Tento víkend si osviezujem Leoneho ...The good the bad and the ugly? a ?For a few dollars more? som pozeral dnes a práve sa chystám na 4 hodinovú zábavu ?Once upon a time in America? pecka filmy musím len odporučiť každému kto ma rad kinematografiu!!!

Odesláno (upraveno)

Tak jsem se dokopal k tý nový Mumii s Cruisem a víte, co jsem si celej ten film říkal?

Kdy už konečně dorazí Brendan Fraser a tu pidlovokou egyptskou kikinu dorazí.

Ztráta času.

Edit: abych nebyl upa negativní, noví Kingsmani jsou docela fajn. Trochu přeplácaný CGI a jedničce se naneštěstí nevyrovnaj, ale jsou fajn.

Upraveno uživatelem Zlý Jabko
Odesláno

Včera jsem dal novou Baywatch s Dwaynem a bavil jsem se skvěle! Je to taková fajn oddechovka na vypnutí mozku, záletku a pointu filmu nemá moc smysl pitvat ; skoro žádná neni. Jinak ale super komedie, zejména špičkování Efrona coby nováčka a Dwayna jako big bosse nemělo chybu :D

Odesláno (upraveno)

Prave jsem se vratil z Po Strnisti Bos. A musim rict, ze za me vyborny. Schvalne jsem si k tomu pred tim nic necetl a ani radsi nic necekal, o to vic prijemne me to prekvapilo. Nejake pihy bych mozna nasel, ale ve vlastnim zajmu je nehledam

Upraveno uživatelem AndyAaron
Odesláno

Dohanim filmovy resty... takze ve zkratce...

The Assignment - IMDB 4.5, ale byla to takova odpocinkova rezba a dalo se na to koukat.

The Circle - IMDB 5.3. Cekal jsem od toho nejak vic. Kazdopadne Emma Watson to tak nejak cely vylepsila, takze to nakonec nebylo spatny.

Stratton - IMDB 4.9 a tohle odpovida, protoze jsem to po 20 minutach vypnul. Dle meho desna kravina.

Spectral - IMDB 6.3. Nebavilo me to. Zase sem dal asi jen 20 minut..

The Hitman's Bodyguard - IMDB 7.0. Jako nebylo to uplne strasny, ale z celyho filmu si pamatuju jenom "mother*ucker". Znovu se na to koukat nebudu.

The Wall - IMDB 6.2 a bavilo me to dost. Takovej slusnej nervak, jestli se z toho dostanou nebo ne!

Death Note - IMDB 4.6. Kravina, kravina, kravina...

Life - IMDB 6.6. Tohle bylo dobry a nejspis na to kouknu znovu. Maji celkem pekne naslapnuto na Life 2, tak snad to bude minimalne stejne dobry.

Odesláno

Death Note je přetočenej japonskej seriál (http://www.imdb.com/title/tt0877057/), tak ještě aby to nestálo za prd :) - viz Ghost In The Shell.

O víkendu jsme dojeli třetí sezonu Farga, na csfd se nad tím většina lidí rozplývá, u nás to teda moc nezabodovalo, asi nejsme takový znalci.

Odesláno

O víkendu jsme dojeli třetí sezonu Farga, na csfd se nad tím většina lidí rozplývá, u nás to teda moc nezabodovalo, asi nejsme takový znalci.

Zrovna jsem to taky dokoukal. S těch tří asi imho nejslabší, nicméně i tak velmi kvalitní zabíjačka :-)

Večer načnu třetí sezonu Narcos, se nemůžu dočkat.

Odesláno

Jo, třetí Fargo je zase samostatná story (IMHO nejslabší, ale pár dobrejch momentů se tam dá najít).

Narcos S03 - máme za sebou první díl, vypadá to hodně nadějně.

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...