Cyril Odesláno 20. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. června 2018 Asi jsem neměl ten správnej den, ale Duklu 61 jsem vydžel 40 minut a vypnul to. Srali mě tam skoro všichni herci. Jsem jim to prostě nevěřil...Možná jindy. Sorry kucíí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 22. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. června 2018 WACO https://www.csfd.cz/film/526002-waco/komentare/ Seriál podle skutečně události zvané Masakr ve WACO Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tondaa73 Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Loving Pablo (Escobar). Co říct. Kdo nemá 40 hodin času na Narcos, může skočit na zkratku do kina. Pár dobrých scén jinak tak 6/10.Zkratka...to je to slovo, co jsem po promítání hledal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronofobik Odesláno 23. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. června 2018 Díky za tip MARKWANGER na to Waco. Jdu do toho, Michael Shannon je muj oblíbenec.Za mně určitě Gomorra, od 1. dílu 1. série, mně to vcuclo jako vysavač. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
montemar Odesláno 25. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. června 2018 trochu jiny zanr, ale krasnej film... https://www.csfd.cz/film/253024-temple-grandinova/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 (upraveno) https://www.youtube.com/watch?v=1-02pDtqOX4 Upraveno 28. června 2018 uživatelem Klotzman Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 WACO: To zas byla nezáživná, nudná a tendenční hovadina. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leon Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 trochu jiny zanr, ale krasnej film... https://www.csfd.cz/film/253024-temple-grandinova/prehled/Díky, zkoukli jsme a super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník km.kmk Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Gomorra 3x12 dílů... Dobrý,syrový, bohužel stále skutečný Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
markwagner Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 WACO: To zas byla nezáživná, nudná a tendenční hovadina.Sorry jako ! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Zmizík Odesláno 28. června 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. června 2018 Sorry jako !Navzdory tomu sem prezil a tesim se pevnemu zdravi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jovani Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Patrick Melrose, zaujimavy serial 13 Reasons why 2. seria je komplet na svete Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kairos Odesláno 2. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. července 2018 Netušíte někdo, jestli tahle pumpa hrála ve filmu? asi francouzským, protože to je z Francie, nejde mi to z hlavy, je mi to povědomé Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Klotzman Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Já dal včera The Outsider a dobrý. Ósaka v 50. letech, stylovka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Petr11 Odesláno 3. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. července 2018 Ten serial Miliardy mohu taky doporucit. Je to natočený v dobrým tempu, že se člověk nenudí. Dobří herci (v posledních dílech suprovej John Malkovich),občas nákej sportovec - šarapka, Durant a zaběry na NYC. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spineshank Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Tak 7.série Homeland za mnou,dalo se to,bavilo ,ale asi nejslabší série,uvidíme jestli finální 8.napraví malinko reputaci.https://www.csfd.cz/film/291496-ve-jmenu-vlasti/501715-serie-7/komentare/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
horal Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 El cuerpo / Tělo (2012) - klidně se to dá vidět..ttps://www.csfd.cz/film/140841-telo/prehled/ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sibirnaya Odesláno 8. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. července 2018 Na CT1 Pumpari od Zlate podkovy. Ja ten film fakt miluju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
leebauer Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Na CT1 Pumpari od Zlate podkovy. Ja ten film fakt miluju... Bombovej.Vždycky jsem chtěl bejt Salamandr. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kupko Odesláno 10. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 10. července 2018 Pumpaři úžasný film a hláška karate je svinstvo nemá chybu :-) Odesláno z mého GT-I9195I pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se