ricous Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Jedním z dnešních filmů v kině "Traumatologie MN UL" byl thriller z novinářského prostředí plný spiknutí a politické korupce "Na odstřel". Zajímavé, mohu doporučit. Jakpak to asi bude ve skutečnosi...? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
spiderer Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Nejsou to zadne zhave novinky, ale nahodou jsem na ne nedavno narazil v Datartu a rekl jsem si, ze za par korun to muze byt fajn a bylo - Ctihodny obcan s G. Buttlerem a J. Foxxem + Magnolia Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Spajdy: Magnolia si dám zítra, už se těším. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 doporucujem vyborny Dva muži ve městě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 dalsi velmi zaujmavy film bol svedsky(!) upirsky horor, ale nenechajte sa zmiast. zo severu nejdu ziadne lacnoty Ať vejde ten pravý Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 stárnu, infantilním... tak jsem si pobrečel při " Baby nebude stát v koutě!" a teď si jdu prožít Ryana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ricous Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 stárnu, infantilním... tak jsem si pobrečel při " Baby nebude stát v koutě!" a teď si jdu prožít Ryana Na Ryana mám hezkou vzpomínku - bylo to moje první rande se současnou ženou. Řekl jsem si, že když vydrží vylodění, tak vydrží všechno - a jsme spolu 11 let... Jinak samozřejmě taky koukám! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 fu ale dal si mi zabrat kym som zistil ze baby nestoji ale sedi v kute stárnu, infantilním... tak jsem si pobrečel při " Baby nebude stát v koutě!" a teď si jdu prožít Ryana Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
obchodnik-o3 Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 TEMNY RYTIER - sobota 20.00 markiza nejaky povedomy ksicht Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Nejsou to zadne zhave novinky, ale nahodou jsem na ne nedavno narazil v Datartu a rekl jsem si, ze za par korun to muze byt fajn a bylo - Ctihodny obcan s G. Buttlerem a J. Foxxem + Magnolia Tu Magnolii měli taky v Datartu? Že bych se tam stavil... Opravdu vynikající film, s Tomem Cruisem v poněkud netradiční vedlejší roli... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Kultovní film HANEBNÍ PANCHARTI kdo má rád Tarantinovo zápletky a hlášky doporučuji.Scéna na konci s nádechem suprozní skladby je dech beroucí zítra začnu zhánět Bluray nosič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Casablacna je kultovní. God Father je kultovní. Pulp Fiction je kultovní. Hanební pancharti rozhodně ne. A "kultovní" je mimochodem asi nejzneužívanější slovo v českých mediích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 sorry ale pulp fiction, ....par dalsich az po "od sumraku do usvitu" ale dalej uz nie parchantov som vypol a nedopozeral. a ver mi ze som to spravil len pri velmi malo filmoch. hrozna fraska. ale strasna. musel som. Kultovní film HANEBNÍ PANCHARTI kdo má rád Tarantinovo zápletky a hlášky doporučuji.Scéna na konci s nádechem suprozní skladby je dech beroucí zítra začnu zhánět Bluray nosič. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jay Doll Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Kultovní film by zcela logicky měl být takový, jež je spojován s nějakým kultem fanoušků, který po jeho vysílání vznikl. Takže já bych tím slovem rozhodně šetřil, za kultovní bych snad označil Matrix nebo nějaký Star Trek. U jiných filmů se kulty moc neobjevují Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 fu ale dal si mi zabrat kym som zistil ze baby nestoji ale sedi v kute aspoň vidíš jak mě to dojalo, přes vlhký zrak ani nevidím co píšu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 este by som si dovolil doplnit napr Trainspotting tam je kult uplne jasny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Plukovnik Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Měnim na klasika Tarantino :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
quaero Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 (upraveno) este by som si dovolil doplnit napr Trainspotting tam je kult uplne jasny Nebo Twin Peaks.... Upraveno 27. ledna 2011 uživatelem quaero Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sureshot Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 tarantina som tam videl fakt len malo, chlapik ma obdobie zatmenia alebo potreboval prachy alebo je jednoducho za horizontom udalosti. Měnim na klasika Tarantino :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 27. ledna 2011 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. ledna 2011 Kultovní film by zcela logicky měl být takový, jež je spojován s nějakým kultem fanoušků, který po jeho vysílání vznikl. Takže já bych tím slovem rozhodně šetřil, za kultovní bych snad označil Matrix nebo nějaký Star Trek. U jiných filmů se kulty moc neobjevují anebo má slovo Kult v názvu netvrdím, že kultovní, ale výborný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se