Přejít na obsah

Tip na dobrý film / seriál

Doporučené příspěvky

stárnu, infantilním... tak jsem si pobrečel při " Baby nebude stát v koutě!" a teď si jdu prožít Ryana :)

Na Ryana mám hezkou vzpomínku - bylo to moje první rande se současnou ženou. Řekl jsem si, že když vydrží vylodění, tak vydrží všechno - a jsme spolu 11 let...

Jinak samozřejmě taky koukám!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsou to zadne zhave novinky, ale nahodou jsem na ne nedavno narazil v Datartu a rekl jsem si, ze za par korun to muze byt fajn a bylo - Ctihodny obcan s G. Buttlerem a J. Foxxem + Magnolia

Tu Magnolii měli taky v Datartu? Že bych se tam stavil... Opravdu vynikající film, s Tomem Cruisem v poněkud netradiční vedlejší roli...

Odkaz ke komentáři

Kultovní film HANEBNÍ PANCHARTI kdo má rád Tarantinovo zápletky a hlášky doporučuji.Scéna na konci s nádechem suprozní skladby je dech beroucí zítra začnu zhánět Bluray nosič.

Odkaz ke komentáři

sorry ale pulp fiction, ....par dalsich az po "od sumraku do usvitu" ale dalej uz nie

parchantov som vypol a nedopozeral. a ver mi ze som to spravil len pri velmi malo filmoch.

hrozna fraska. ale strasna.

musel som.

Kultovní film HANEBNÍ PANCHARTI kdo má rád Tarantinovo zápletky a hlášky doporučuji.Scéna na konci s nádechem suprozní skladby je dech beroucí zítra začnu zhánět Bluray nosič.

Odkaz ke komentáři

Kultovní film by zcela logicky měl být takový, jež je spojován s nějakým kultem fanoušků, který po jeho vysílání vznikl. Takže já bych tím slovem rozhodně šetřil, za kultovní bych snad označil Matrix nebo nějaký Star Trek. U jiných filmů se kulty moc neobjevují  

Odkaz ke komentáři

Kultovní film by zcela logicky měl být takový, jež je spojován s nějakým kultem fanoušků, který po jeho vysílání vznikl. Takže já bych tím slovem rozhodně šetřil, za kultovní bych snad označil Matrix nebo nějaký Star Trek. U jiných filmů se kulty moc neobjevují

anebo má slovo Kult v názvu :)

netvrdím, že kultovní, ale výborný...

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...