Kid_A Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 napada me jedíny slovo: "chunky" :-)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Pro jsou max.Skvělý.Ale jinak fakt divný kombo,no co už,ať dělá Oris lajna radost :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Mne sa velmi paci ta luneta na Pro, ma mrd! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 21. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 tak a uz je aj tah... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Hustý, vypadaj na tobě skoro malý Jakej má ten tah sponu, zpracování, extenze? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 21. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tah by měl mít ještě původní sponu.,moc jim sluší.Takže super,profi na gumě a malá vteřinka na tahu.Dobrý,dotáhnul jsi to kombo dobře.Jsem na mobilu,tah je titan? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 21. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 21. února 2014 Tah je titan kombinacia mat/lesteny....Spona ma lestene hrany. Spona je myslim taka, ako na novych Aquis-och. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 na porovnanie zopar fotiek s prodiver date (49mm)Vobec nie su take velke....:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 na tahu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shag Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Pecka, vyborny par. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Moc pekny parecek! U Orisu ta velikost strasne klame. Vypada to na stole a na ruce uplne jinak. Moje Diver Date maji spodek 42 a lunetu 38...pocitove tak 40 a opticky, na ruce mi prijdou skoro maly. Hodne klame i ta nerez luneta (u mych), s cernou by to mozna bylo jine. Porad dumam, ze bych dokoupil tah a cernou lunetu (nez nasporim na vysnene Tudory). Jak slozita je vymena lunety? Da se to nejak zvladnout i v domacich podminkach? Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 28. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 ahoj, tak to si netruhnem povedat, ci je vymena linety zlozita. ..Na SEIKO a RLX to zvladne myslim kazdy. s Orisom skusenost nemam. Ale myslim, ze princib bude rovnaky. Teda s vynimkou prodiver a ich Rotation Safety system. Tam to bude inak.ak budes dokupovat veci..odporucam Oris servis v nemecku. teraz som cez nich kupoval tah a ceny maju asi o tretinu nizsie,ako CZ/SK servis. Super komunikacia a okamzite po zaplateni posielaju. Za dva dni bol doma, . S tym, ze ani CZ ani SK mi nevedeli povedat kedy to bude a rozpravali v radoch mesiac..mozno dva..peklo Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nickolas Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Ja, danke Jeste umim hende hoch a das ist hruza... Ale nejak si poradim Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kluk jako buk Odesláno 28. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. února 2014 Krásný fotky, po Oriskách už taky delší dobu pokukuju... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. března 2014 Už keď tu spomínate výmenu lunety, je možná výmena gumovej obruby? Je to tam nasadené v nejakej drážke? Inak, ovládanie lunety musí byť dokonalé, ako samotný výber z Oris kolekcie potápiek. Parádne sú. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 3. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Už keď tu spomínate výmenu lunety, je možná výmena gumovej obruby? Je to tam nasadené v nejakej drážke? Inak, ovládanie lunety musí byť dokonalé, ako samotný výber z Oris kolekcie potápiek. Parádne sú.Myslim, ze to je mozne. Aj dufam. ja mam tu svoju gumu daku liznutu a sli dnes do servisu. Smithy z FOO mi tvrdil,ze sa to da.Inak su tu aj masiari, ktori maju pocit, ze bez gumy je to lepsie. Aspon tu vidno, ako je uchytena.. http://www.watchtalkforums.info/forums/thread48156.html http://forums.watchuseek.com/f22/my-51mm-prodiver-chronograph-ocean-warning-pic-wrist-shot-heavy-557600.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
StanoBare Odesláno 3. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. března 2014 Výborne, díky, na fotkách je to pekne vidieť. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
x.man Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Prosim te, muzes mi poslat nejaky kontak, kde jsi v nemecku sehnal kovovy tah ? Tady za nej chteji 11tis. a to nejsem ochotny dat. Psal ti PM,ale nejak nemuzes prijimat......jinak super fotky super hodinek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Blinker Odesláno 5. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. března 2014 Musím priznať, že mne sa ProDivery páčia aj bez gumovej ochrany lunety. Keď tak by si ešte mohol hodiť zopár fotiek ProDiverov "hore bez". Inak, budem sa opakovať, no oba kusky Ti sedia na ruke perfektne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leviathan Odesláno 6. března 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. března 2014 Musím priznať, že mne sa ProDivery páčia aj bez gumovej ochrany lunety. Keď tak by si ešte mohol hodiť zopár fotiek ProDiverov "hore bez".Inak, budem sa opakovať, no oba kusky Ti sedia na ruke perfektne olupane Prodivery: http://www.watchtalk...hread48156.html http://forums.watchu...avy-557600.html Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se