Jiří Štencek Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Na tohle jsem hodně zvědavý. Líbí se mi luneta, která je v tom oktagonu nenápadnější než jinde. Asi budu jeden z mála, ale i datumovka mi přijde hezky vyřešená. Číslo je tam hezky zarovnaná a přitom posazená takhle nízko. Určitě to lidi zaujme. Co mi naopak nesedí, jsou ručičky. Ty jediné nějak neumím zkousnout. Zvlášť ta minutová tenká.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října By mě zajímalo, jakou tohle dostane přezdívku.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Roman-ZA Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října V 22. 10. 2024 v 8:30, Harwey napsal: este oznacenie SPB481, SPB483, SPB485 a su strasne, kombinacia vsetkeho mozneho, nic nepasuje k nicomu. mne vadi umiestnenie datumovky ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Australský Alpinista SPB489 4 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stosi Odesláno 23. října Nahlásit Sdílet Odesláno 23. října Půjdu proti proudu - mi se ty potápky prostě líbí - fajn velikost, datumovka, indexy, barvy i kalibr, absolutně nemám výhrad Australské Alpinisty taky super. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 24. října Nahlásit Sdílet Odesláno 24. října před 14 hodinami, Roman-ZA napsal: mne vadi umiestnenie datumovky ... Tak to mi na nich vadí teda nejmíň. Navíc to není první taková datumovka od Seika, takže v tomhle ohledu žádnej šok. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu Seiko Night Time Tokyo. Pomalu přesvědčuji mou ženu, že potřebuje nosit hodinky. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu (upraveno) Tohle je hodně zajímavý. V tomhle pouzdře se toho nadělalo už dost, ale teď si to poprvý dokážu představit na ruce. Upraveno 3. listopadu uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Simon Alexander Odesláno 3. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 3. listopadu I ty první modrý koktejly byly zajímavý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Toto tu uz bolo? https://www.seikowatches.com/us-en/products/prospex/ssc947 Upraveno 9. listopadu uživatelem actionman1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
actionman1 Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu (upraveno) Double Upraveno 9. listopadu uživatelem actionman1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Harwey Odesláno 9. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 9. listopadu Bolo Ale dalsie novinky z rodinky Presage https://studio.hodinkee.com/seiko-presage-classic-series?utm_source=Klaviyo&utm_medium=email&utm_campaign=h-email-Seiko-Partnership-110924&_kx=vCbRl8aYfzUUsFnSZXn1w13F7A7q076aSL0o_xclgOY.UHTEkW Silk has been used in Japan since ancient times and the new SPB463 and SPB467 (date models) and SPB469 (model with “open heart” dial) represent three distinct perspectives on this prized textile in the color, texture and shape of their dials. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno 10. listopadu Nahlásit Sdílet Odesláno 10. listopadu (upraveno) Tohle už tu taky bylo, 7. března Horskjan dával tento odkaz. https://www.fratellowatches.com/seiko-introduces-the-classic-series-with-five-new-soft-and-gentle-references/ A mě se fakt celkem líbí ty s datumem, open heart nemám rád obecně, přece nejsme od kolotočů. Upraveno 10. listopadu uživatelem Jiří Sedlák Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukassob Odesláno včera v 16:05 Nahlásit Sdílet Odesláno včera v 16:05 SBSA289 "Double Hurricane", 550 kousků. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiří Sedlák Odesláno před 13 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 13 hodinami Jako hezký 500ks, ale furt to samý pouzdro, ne, že by bylo špatný, ale... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chronopetr Odesláno před 9 hodinami Nahlásit Sdílet Odesláno před 9 hodinami Přesně! Asi tisícá limitka vycházející z jednoho tvaru pouzdra. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se