McStinger Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Ano, presne tak vznikaju Seika tejto kategorie. Generuje to sw aplikacia a rozhodnutia robia planovaci vyroby. Dizajneri vstavaju z gavalca iba ak sa ide robit limitka. A podla toho ako niektore limitky vyzeraju, tie gavalce su v miestnom opiovom bare. Myslím, že si situáciu presne popísal. Snáď okrem drobnosti, že dizajnéri sú v tom bare zamknutí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 (upraveno) Upraveno 11. prosince 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Se mi líběj, dokonce ani ty žluťáci nevypadaj zle. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 People, tos fotil ty? Dávejte sakra k těm fotkám odkazy odkud to je, radim vám dobře:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 oki http://www.philippinewatchclub.org/forum/viewtopic.php?f=21&t=37914&start=40 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tak teď nevim jestli jsem si nenaběhl, asi jo, páč tydle webovky mi odjakživa nejedou.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 11. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 je to mozne. Uz tu niekto pisal, ze z CR to asi nie je dostupne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Oukej, dík. Jinak ty na úplně poslední fotce mi nepřijdou blbý,.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tak teď nevim jestli jsem si nenaběhl, asi jo, páč tydle webovky mi odjakživa nejedou..Napodobne,zkousel jsem to stokrat a bez jakykoli reakce:-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Tak to zkuste pres proxy.. Napr. https://hide.me/en/proxy ... Pak to jede.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 11. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. prosince 2014 Akože, i pre mňa nič moc tieto nové kusy. I to logo nové je hnusné, štve ma čím ďalej tým viac :-) Seiko, kam kráčaš?! Instantný a Stinger, žeby sme sa dali na Damasko? F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Myslím, že si situáciu presne popísal. Snáď okrem drobnosti, že dizajnéri sú v tom bare zamknutí Ako od notorickeho znalca thajskych limitiek to beriem tak, ze isty cas si tam robil biletara Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Ako od notorickeho znalca thajskych limitiek to beriem tak, ze isty cas si tam robil biletara Jo jo, zlaté časy, fajn hostia. Najradšej spomínam na tvoje štedré tringelty Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Asi bych si do nich musel nacpat cifr z nových monster abych byl spokojenej.Jinak parádní tůlvoče. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 12. prosince 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Jo jo, zlaté časy, fajn hostia. Najradšej spomínam na tvoje štedré tringelty ja viem ze mlcanie nie je lacna cnost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 (upraveno) ja viem ze mlcanie nie je lacna cnost Len už je to tak dávno... Pamätáš si štrbavú Lucy? edit: z nových modelov sa mi zatiaľ najviac zahovárajú strieborné Sumá Upraveno 12. prosince 2014 uživatelem McStinger Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
VitekB Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Jo, tak ty na gumě ke mně promlouvají velmi hlasitě, výborný . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 12. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 12. prosince 2014 Len už je to tak dávno... Pamätáš si štrbavú Lucy? edit: z nových modelov sa mi zatiaľ najviac zahovárajú strieborné Sumá Ako gentleman zo starej skoly som na nu samozrejme zabudol. V podstate netusim o com tu hovoris... OBAVAM SA ZE IDE O POLUTOVANIAHODNE NEDOROZUMENIE tie blede suma su vydarene, hlavne griloš je tutti Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
t.p Odesláno 13. prosince 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 13. prosince 2014 Guma super! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se