EpsteinBarr Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 stary, poloslepy hodinar, ktory vlastne nebol stary ani slepy a uz vobec nie hodinar vytvoril nejake tie znamky v byvalej britskej kolonii, co sa predavaju za kopu penazi....kto vie...po boji je kazdy general, ale ja by som pro tejto konkretnej limitke nikdy ani neuvazoval o kupe, idu okolo mna ako zastupujuca teta postarka rano....ani búúúú ani múúúú na moj pozdrav
Chumpus Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Já to říkám už dlouho, že by se v Thajsku měli na ty limitky vykašlat
instant Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 skor si myslim, ze sudruhovia z ginzy by si ich mali zase pripnut na voditko.. lava dva a spievame..
McStinger Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Já to říkám už dlouho, že by se v Thajsku měli na ty limitky vykašlat Prečo by sa mali? Len zas bude mať pravdu instant, že im treba pritiahnuť oprátku. Sa v posledných cca dvoch rokoch utrhli z reťaze a nestíhajú tie limitky vymýšľať. Kedysi bol model alebo dva ročne, teraz to sypú jak utrhnutí. Ale vlastne iba odrážajú chovanie sa Seika ako takého.
instant Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 instant na prehliadke v Seiko Thailand, oddelenie kreativneho dizajnu limitovanych edicii (ze tomu sefuje transvestita snad neprekvapi nikoho)
Chumpus Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Prečo by sa mali? Len zas bude mať pravdu instant, že im treba pritiahnuť oprátku. Sa v posledných cca dvoch rokoch utrhli z reťaze a nestíhajú tie limitky vymýšľať. Kedysi bol model alebo dva ročne, teraz to sypú jak utrhnutí. Ale vlastne iba odrážajú chovanie sa Seika ako takého.Dobře, tak já tam příště ty smajlíky dám tři
McStinger Odesláno 6. září 2017 Nahlásit Odesláno 6. září 2017 Radšej ich daj viac, lebo už ich je všade toľko, že ich mám tendenciu ignorovať
instant Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 pekne. na peopla moc dedkovske farby, ale inac gut
Chumpus Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Jo, tady je struktura ciferníku zajímavá.
People Odesláno 11. září 2017 Autor Nahlásit Odesláno 11. září 2017 (upraveno) je to to nejak limitovana edice? dostupna od 1.10? a ten samy cifr v "re-creation" (spb051) puzdre? Mas foto, alebo aspon oznacenie modelu? Upraveno 11. září 2017 uživatelem People
clovenhoof Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Seiko Samurai PADI má označení SRPB99K1.
Buggy Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Dobrý večer,nevíte jak sehnat typ Seika Core 250?
AndyAaron Odesláno 11. září 2017 Nahlásit Odesláno 11. září 2017 Uz by konecne meli zacit u Seika davat mercedes rucku. Takhle jento uz trosku nuda
brownwld Odesláno 16. září 2017 Nahlásit Odesláno 16. září 2017 hahah, ja cekal kdy budou padiny Asi je prubnu
skywalker.l Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Ahoj přátelé, po dlouhém přemítání jsem si udělal radost a pořídil svá první Seika z řady Prospex. Musím říci, že jsem nadšen. Tak trochu mě ke koupi nových hodinek motivoval tenhle web, tak se zde musím pochlubit. Novinkou je pro mě solární pohon i řízení signálem (tam jsem ale nepochopil, jak je to s letním časem.. Protože když nyní hodinky seřídím dle našeho časového pásma, ukazují o hodinu méně..)
Sweden Odesláno 20. září 2017 Nahlásit Odesláno 20. září 2017 Dnes mi přišla obsílka na doplacení DPH za SNKN45 z řady Redcraft, tak aspoň doufám že budou stát za to
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se