Přejít na obsah

Doporučené příspěvky

Odesláno

stary, poloslepy hodinar, ktory vlastne nebol stary ani slepy a uz vobec nie hodinar vytvoril nejake tie znamky v byvalej britskej kolonii, co sa predavaju za kopu penazi....kto vie...

po boji je kazdy general, ale ja by som pro tejto konkretnej limitke nikdy ani neuvazoval o kupe, idu okolo mna ako zastupujuca teta postarka rano....ani búúúú ani múúúú na moj pozdrav

Odesláno

Já to říkám už dlouho, že by se v Thajsku měli na ty limitky vykašlat :)

Prečo by sa mali? Len zas bude mať pravdu instant, že im treba pritiahnuť oprátku. Sa v posledných cca dvoch rokoch utrhli z reťaze a nestíhajú tie limitky vymýšľať. Kedysi bol model alebo dva ročne, teraz to sypú jak utrhnutí. Ale vlastne iba odrážajú chovanie sa Seika ako takého.

Odesláno

Prečo by sa mali? Len zas bude mať pravdu instant, že im treba pritiahnuť oprátku. Sa v posledných cca dvoch rokoch utrhli z reťaze a nestíhajú tie limitky vymýšľať. Kedysi bol model alebo dva ročne, teraz to sypú jak utrhnutí. Ale vlastne iba odrážajú chovanie sa Seika ako takého.

Dobře, tak já tam příště ty smajlíky dám tři :)

Odesláno (upraveno)

je to to nejak limitovana edice? dostupna od 1.10? 

a ten samy cifr v "re-creation" (spb051) puzdre? Mas foto, alebo aspon oznacenie modelu?

Upraveno uživatelem People
Odesláno

Ahoj přátelé, po dlouhém přemítání jsem si udělal radost a pořídil svá první Seika z řady Prospex. Musím říci, že jsem nadšen.  Tak trochu mě ke koupi nových hodinek motivoval tenhle web, tak se zde musím pochlubit. Novinkou je pro mě solární pohon i řízení signálem (tam jsem ale nepochopil, jak je to s letním časem.. Protože když nyní hodinky seřídím dle našeho časového pásma, ukazují o hodinu méně..)

post-59891-0-09955400-1505934437_thumb.jpg

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se
  • Vytvořit...