tano Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Fotky zatim ne.. budou mi safir a trochu jiny vzhled..Dobre ty, diky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Ted nevim jestli tu byly uz tyhle nove Brightz.. SDGM001.. ty bych chtel :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Jasně, že fotky ještě nejsou... Ví se to na základě screenů z katalogu, je to tu pár stránek dozadu. Jsem zvědavý na tu výroční edici. A překvapuje mě, že tak nenapálili cenu. 60 tisíc yenů, tzn. v praxi nějakých 50 i s dopravou, je celkem ok. Co ale podle mě nevyšlo dobře jsou nové Brightz s 6r15. Tam je těch 90-120 tis. yenů prostě hodně a nezachrání to ani tři řemeny v balení... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 To by me skoro nastvali, tim safirem.. Mas nejakej zdroj toho infa, pls? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Micey Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 (upraveno) To by me skoro nastvali, tim safirem.. Mas nejakej zdroj toho infa, pls?Jo, viz Chumpus:) Ty Brightz jsou drahy, ale nazivo asi budou hodne jedly.. Upraveno 5. října 2014 uživatelem Micey Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Vypálil to někdo na wus... Ty novinky průběžně zveřejňují, třeba brightzy šly ven ofiko v pátek. Dočkej času... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Fotky zatim ne.. budou mi safir a trochu jiny vzhled..Diky,tohle jsem si tak nejak domyslel.Hlavne to,ze budou vypadat trochu jinak:-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
petr_cha Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 (upraveno) Spis to bylo mysleno tak, ze to nebudou jenom dalsi barevne kombinace... :-) Upraveno 5. října 2014 uživatelem petr_cha Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Jasny,jsem na to zvedavej,snad to bude zajimavy. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. října 2014 Ja take, kluci az budete neco vedet, tak pisnete. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Tohle není nová generace Sumo, ale "pouze" limitovaná edice pro Thajsko (jak jinak). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
instant Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Thajcom je hej. Teplo, mango na kazdom rohu a este aj toto Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Moc dobry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Novy Suma bych si nechal libit. Safir by byl pro me jednoznacne +Jinak doufam, ze to nebude nejaka divocina. Uvital bych pokracovani v tradici, bodla by roztec 22 mm, extenze ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombas Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Tak tohle se mi teda moc nelíbí, ciferník se v tom mohutném pouzdru a lunetě skoro ztácí a jeho velikost je takřka titěrná. Asi to není úplně můj styl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 6. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Su celkom pekne, ale suma vobec nemusim. Vadi mi roztec tahu a celkovo jeho uchytenie. Na remeni a nato strape je to nepouzitelne. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dantechno Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Ty Džudžára jsou fajnový ale počkam na nějaký zkušenosti jestli to někde neojebali ... tah atd. ... A suma , asi pujdou cenově nahoru bych řekl ale jsem na ně zvědavej. 1 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eloga Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 modrý brightz sou dobrý, wow.** Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
McStinger Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Tohle není nová generace Sumo, ale "pouze" limitovaná edice pro Thajsko (jak jinak). Vraj cca 800,- EUR Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 6. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. října 2014 Jo, to odpovídá těm 33k bahtů, co jsem zachytil ráno. Z těch tří limitek asi nejlepší. I tak ale nedostupný... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se