villain83 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 A me to teda vubec nepripada spatny,jak rucky,tak indexy dobry,imho hezci,jak stary Suma. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
CEGY Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Mě se to vcelku líbí. Možná tedy až na ty fádní ručky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vraby Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Ručky a indexy nesedí do knedlík pouzdra . To už byl lepší Sumo MM mod co jsem měl. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ondrej420 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 To nove logo je podle me zbytecne. Stejne tak jako napis scuba na stare verzi. Snad budou brzo lepsi fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
F.B. Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Radšej #cameltoe než to hnusné nové Prospex "logo". A staré rúčky sú náhodou super, špeciálne sekundovka ala 6105. F. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 (upraveno) Je to limitka. 2000kus. Pise to vlavom dolnom rohu. este jedna fotka Upraveno 18. října 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Chumpus Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Napřed jsem si myslel, že to je vtip, ale zdá se, že není... sbdc023 a 025 jsou starý monstra s 6r15, kyklopem a novým logem na cifru. Čekal jsem všechno, ale tohle fakt ne... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 To myslej vazne??? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Dobry krok. Sumo uplne stratili vyznam teraz. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Pochopil jsem to sravne, ze do neu Monster budou davat kalibr ze S.Sumo? Nebo jsem mimo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Toblin Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Monstra mam rad. New monstra se mi libi. Tohle bych si nekoupil. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Monstra mam rad. New monstra se mi libi. Tohle bych si nekoupil.Ja je mam take rad, mohl bych vedet duvod, Tve nevole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Mozna proto,ze budou stat petinasobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Treba je to jen mozna, to znamena, ze dle Tebe budou stat 3 petky kc? To mu snad neveris, ze ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 No dobre,prehnal jsem to,ale rozhodne budou o dost drazsi,uz jen kvuli kalibru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 To je mi jasne, na jednu stranu bozuzel, na druhou je to zrejme posun vys.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ohm-Aztec Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Budou za cca 570USD. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
villain83 Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Hm,takze s vypalnym pro celniky temer trojnasobek. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
People Odesláno 18. října 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 (upraveno) Povedzme si pravdu najvacsia slabina monstier bola vzdy v strojku. S 2.generaciou sa to vyrazne zlepsilo a toto ich teraz taha do vyssej kategorie. Uz len tam hodit safir a su dokonale. Ci ten tam je? Upraveno 18. října 2014 uživatelem People Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tano Odesláno 18. října 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. října 2014 Ja myslim, ze tam neni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se