lukin_ova Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Dostaly se ke mně tyhle krásky. Je to kousek z roku 2002. Mají za sebou bohatý a pestrý život, což je na nich vidět.Jsou velice pohodlné na nošení, nádherně vlnkovaný ciferník hází úžasné odlesky a červená ručka krásně kontrastuje s bílým ciferníkem. Prostě mi zatím dělají jen samou radost.Přidám prvních pár fotek. Další budou následovat, jelikož jsou fotogenické a dobře se fotí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 fantazie. jedny z mych dream watch:)) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gougy Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 jj, tohle je fajnová běloba, gratuluji !! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tombed Odesláno 18. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. února 2014 Si pumpnul Davida? Fajne Luki Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lukin_ova Odesláno 19. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Ne, ne. David je nedal ... Ale byl inspirací. Teď máme v Beskydech dvoje. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kristian.nov Odesláno 19. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. února 2014 Jojo krasny! A cupr fotky. Taky sem bojoval s myslenkou je vlastnit... Odesláno z mého GT-I9195 pomocí Tapatalk Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Jsou super Luki, jedny z Nej potapek. Těším se na další fotky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
misoo Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Paradicka! Paci sa mi farebna kombinacia, take svieze a jednoduche, idealne na leto pri zapade slnka... Uzivaj dlho a dobre Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. března 2014 Marně je shanim už hodně dlouho. Dvakrát mi utekly před nosem Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jiribartl Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Když to vidím, tak pláču ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 18. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. března 2014 Řekl bych až Snowmaster a místo vlnek závěje,jsou krásný a člověk je tak často nevidí. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
RadimNovak Odesláno 15. dubna 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 15. dubna 2014 Hodinky jsou krásné! Hledám teď své první "Bondovky" a hctěl bych je s tím tahem co máš ty. Patří k nim, nebo je to tah ze Speedmasterů? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteLion Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Zajímalo by mě, jaký je rozdíl mezi nimi a modelem 2255.80? Kromě těch na první pohled zřejmých jako GMT, cal., barva cifru. jiná luneta a tahu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ondrej71 Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Pro mě asi nejhezčí potápky od Omegy. Měl jsem černou verzi, byla skvělá, ale tahle bílá je ještě zajímavější. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WhiteLion Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 Všiml jsem si, že u těchto není He ventil a přitom mají stejnou WR. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Kid_A Odesláno 8. listopadu 2016 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. listopadu 2016 ano, naprosto uzasny gmtcka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se