Ondoni Odesláno 1. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 1. března 2017 Nový kousek in da haus...kolíkovky, sedmdesátá léta, ale jako nový
Ondoni Odesláno 17. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 17. března 2017 Emerický dajvry dostaly nato a stojí to za to
Ondoni Odesláno 21. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. března 2017 Sestupně číslované lunety jsem si všiml až dnes...
kuncák7 Odesláno 29. března 2017 Nahlásit Odesláno 29. března 2017 Ondro, parádní fotky, obzvlášť ty černobílé mně dostávají.
Ondoni Odesláno 31. března 2017 Autor Nahlásit Odesláno 31. března 2017 (upraveno) Diky, černobílou já rád Upraveno 31. března 2017 uživatelem Ondoni
Ondoni Odesláno 5. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 5. dubna 2017 Díky Ondrášu Dnešní zátiší s palmou...
Ondoni Odesláno 21. dubna 2017 Autor Nahlásit Odesláno 21. dubna 2017 Už pár dní mi dělá společnost tenhle nový kousek.
Ondoni Odesláno 18. května 2017 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2017 IGENům jsem bohužel musel udělat pápá, ale těší mě, že šly opravdu tam, kde o ně bude dobře postaráno...a v rámci toho ke mě doputoval tento kousek, takže teď jsou ve stáji už dva, které pohání libozvučný UNITAS
Ondoni Odesláno 2. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 2. července 2017 Půjdou ještě na trochu jiný oyster a silně zvažuju safír...ale to má čas, nosí se svěle, supr volnočasovky
Návštěvník Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 Tak jsem rád, že dělají radost. já bych je prostě neunosil a taky mě trochu štvala ta korunka.
Ondoni Odesláno 14. července 2017 Autor Nahlásit Odesláno 14. července 2017 A co Tě na ní vlastně štvalo? Že není šroubovací? Furt mi vrtá hlavou ten safír, jít do toho nejít...přece jen to sklo je drbnuté. Beru je jako otloukánky a jaké takové ho klidně drbnuté mít můžou, ale červík hlodá...
Návštěvník Odesláno 14. července 2017 Nahlásit Odesláno 14. července 2017 (upraveno) Nn strašně špatně se mi s ní manipulovalo. Jak je malá a dost ostrá. No možná je to tím, že mám nějaké problémy s klouby teď a každý pohyb prstů a zápěstím mě dost bolí, v každém případě při prvním nařízení času, jsem s nima chtěl švihnout o zem a hned potom dal inzerát To sklíčko celkem chápu, udělá to z nich mnohem zajímavější hodinky a AR jim bude případně slušet. Upraveno 14. července 2017 uživatelem vojta1
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se