maryk Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Tak sleduji od počátku tiše jako myška tohle vlákno a teď už jsem nevydžel. V podstatě se to dobralo kompromisu, který je vyhovující...výborný...Jsem nakažen. Pomůžete mi prosím objasnit jak je to myšleno se zmiňovanou cenou 220 USD? To je cena úprav s dodanými vlastními hodinkami, nebo cena hodinek včetně úprav zakoupených? Děkuji zúčastněným za objasnění.
PigyCZ Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 Tak sleduji od počátku tiše jako myška tohle vlákno a teď už jsem nevydžel. V podstatě se to dobralo kompromisu, který je vyhovující...výborný...Jsem nakažen. Pomůžete mi prosím objasnit jak je to myšleno se zmiňovanou cenou 220 USD? To je cena úprav s dodanými vlastními hodinkami, nebo cena hodinek včetně úprav zakoupených? Děkuji zúčastněným za objasnění. Měla by to být cena s úpravou
Filipes Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 to je zhruba celková cena dohromady (hodinky + úpravy)
letovod Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 dobrá, jak chcete Jeste jsem Vám hrábnul na "logo" [topic=][/topic] ...zajímavé...
maryk Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 to je zhruba celková cena dohromady (hodinky + úpravy) Oj, oj a jsem v tom až po uši....... Tak jdu do nich.... Holt budu chvili o chlebu a vode.
stampee Odesláno 22. června 2007 Nahlásit Odesláno 22. června 2007 ja uz jsem taky nalomenej, zvazuju jestli s vyhlednutym kouskem nepockam na jindy............ ale asi to nepocka...........vezmu oboje.........uz v tom litam taky-pekne vam dekuju
Radimk Odesláno 25. června 2007 Nahlásit Odesláno 25. června 2007 Ještě trochu upřesnění typu hodinek jedná se o SKX... ale v provedení J nebo K ?? Asi to bude nějaký dolar nahoru,ale pocitově bych chtěl radši J.
afrikab Odesláno 25. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 25. června 2007 Ještě trochu upřesnění typu hodinek jedná se o SKX... ale v provedení J nebo K ?? Asi to bude nějaký dolar nahoru,ale pocitově bych chtěl radši J. Urcite K, neni duvod kvuli prestavbe resit drazsi verzi. Ale asi by v tom taky nebyl problem.
flákač Odesláno 25. června 2007 Nahlásit Odesláno 25. června 2007 Možná jsem přehlédl, nečetl jsem celé vlákno: Je stanovený termín, do něhož se případní zájemci musí přihlásit? Nebo je to tak, že se čeká až na přihlášení minimálního počtu zájemců?
afrikab Odesláno 26. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 26. června 2007 Možná jsem přehlédl, nečetl jsem celé vlákno: Je stanovený termín, do něhož se případní zájemci musí přihlásit? Nebo je to tak, že se čeká až na přihlášení minimálního počtu zájemců? Presny pocet zajemcu se bude resit az po zjisteni presnejsi ceny a dalsich detailech. Takze zatim je jeste cas.
flákač Odesláno 26. června 2007 Nahlásit Odesláno 26. června 2007 afrikabe, díky za informaci a za naději. Pokud ještě není pozdě na vyjádření k designu, víc se mi líbí ty první (vlevo při pohledu na monitor) s indexy nikoli přesně na paprscích. Ani by tam být neměly, protože paprsků by mělo být 16 ( http://www.fotw.net/flags/jp%5E.html#ensign ). A navíc mám dojem u obou variant, že když dopočítám i ty paprsky, co se na ciferník nevešly (vidět je jich 11, zanořenou část porovnávám s šířkou 5 nahoře). je jich dokola jenom 15 (příliš málo místo pro 5 neviditelných).
McQuack Odesláno 28. června 2007 Nahlásit Odesláno 28. června 2007 dobrá, jak chcete Jeste jsem Vám hrábnul na "logo" [topic=][/topic] Mne se vice libi leva varianta ale tim logem co je vpravo ;-)
gas Odesláno 30. června 2007 Nahlásit Odesláno 30. června 2007 je nějaký postup ? dal se už návrh k nacenění ? díky
McQuack Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Tak jak to vypada? Uz jste zkouseli psat tomu borcovi, jestli to co si tady kuchtime, vubec zvladne?
Pege1012 Odesláno 2. července 2007 Nahlásit Odesláno 2. července 2007 Ach jo, celéé tohle vlákno sleduji od začátku. Takže jsem nalomený na 90 % že bych do nich také šel. Bude sice po dovolených, takže budu dost nasuchu, ale vzhledem k tomu že doma musíme povinně hubnout, tak snad na ně našetřím.
MarvinX Odesláno 31. července 2007 Nahlásit Odesláno 31. července 2007 Po tom co jsem viděl naživo Elton sport L.E. se žlutým žralokem mi nedá spát jedna otázka. Řemen, který by měl být u těchto Diver Chronomag L.E. bude taky žralok od Hisrche? Protože to jak se Hirsch vyřádil na žlutém žraloku bych velice nerad opakoval u této l.e., tak nekvalitní zpracování jsem už dlouho neviděl. Možná by byl lepší di-modell http://www.di-modell.de/index2.php?typ=det...=#produkte_hier prý je kvalitněji zpracovaný.
bolverk Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 tak to je nádherná práce taky jdu do nich nemám žádné výhrady počítejte se mnou
kubson Odesláno 1. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 1. srpna 2007 Po tom co jsem viděl naživo Elton sport L.E. se žlutým žralokem mi nedá spát jedna otázka. Řemen, který by měl být u těchto Diver Chronomag L.E. bude taky žralok od Hisrche? Protože to jak se Hirsch vyřádil na žlutém žraloku bych velice nerad opakoval u této l.e., tak nekvalitní zpracování jsem už dlouho neviděl. Možná by byl lepší di-modell http://www.di-modell.de/index2.php?typ=det...=#produkte_hier prý je kvalitněji zpracovaný. já už taky nic jiného než di-modell nechcu ==spam== di-modell nově v nabídce chronoshopu ==spam==
kubson Odesláno 7. srpna 2007 Nahlásit Odesláno 7. srpna 2007 Vaší pozornosti doporučuji výborný článek a Seiko 007 diverskách a Seiko diverskách obecně - pobavil mne hned začátek článku, kdy autor přirovnává modifikace modelu 007 k malování kníru na portrét Mony Lisy http://www.gmtplusnine.com/2007/08/03/the-...kx007/#more-569
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se