Přejít na obsah

SEIKO - diver chronomag limited edition

Doporučené příspěvky

Odesláno

Tak sleduji od počátku tiše jako myška tohle vlákno a teď už jsem nevydžel. V podstatě se to dobralo kompromisu, který je vyhovující...výborný...Jsem nakažen. Pomůžete mi prosím objasnit jak je to myšleno se zmiňovanou cenou 220 USD? To je cena úprav s dodanými vlastními hodinkami, nebo cena hodinek včetně úprav zakoupených?

Děkuji zúčastněným za objasnění.

• Odpovědi 530
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Odesláno
Tak sleduji od počátku tiše jako myška tohle vlákno a teď už jsem nevydžel. V podstatě se to dobralo kompromisu, který je vyhovující...výborný...Jsem nakažen. Pomůžete mi prosím objasnit jak je to myšleno se zmiňovanou cenou 220 USD? To je cena úprav s dodanými vlastními hodinkami, nebo cena hodinek včetně úprav zakoupených?

Děkuji zúčastněným za objasnění.

Měla by to být cena s úpravou

Odesláno

ja uz jsem taky nalomenej, zvazuju jestli s vyhlednutym kouskem nepockam na jindy............

ale asi to nepocka...........vezmu oboje.........uz v tom litam taky-pekne vam dekuju :thumbsup_anim: :helpsmilie:

Odesláno
Ještě trochu upřesnění typu hodinek jedná se o SKX... ale v provedení J nebo K ??

Asi to bude nějaký dolar nahoru,ale pocitově bych chtěl radši J.

Urcite K, neni duvod kvuli prestavbe resit drazsi verzi. Ale asi by v tom taky nebyl problem.

Odesláno

Možná jsem přehlédl, nečetl jsem celé vlákno: Je stanovený termín, do něhož se případní zájemci musí přihlásit? Nebo je to tak, že se čeká až na přihlášení minimálního počtu zájemců?

Odesláno
Možná jsem přehlédl, nečetl jsem celé vlákno: Je stanovený termín, do něhož se případní zájemci musí přihlásit? Nebo je to tak, že se čeká až na přihlášení minimálního počtu zájemců?

Presny pocet zajemcu se bude resit az po zjisteni presnejsi ceny a dalsich detailech. Takze zatim je jeste cas.

Odesláno

afrikabe, díky za informaci a za naději.

Pokud ještě není pozdě na vyjádření k designu, víc se mi líbí ty první (vlevo při pohledu na monitor) s indexy nikoli přesně na paprscích. Ani by tam být neměly, protože paprsků by mělo být 16 ( http://www.fotw.net/flags/jp%5E.html#ensign ). A navíc mám dojem u obou variant, že když dopočítám i ty paprsky, co se na ciferník nevešly (vidět je jich 11, zanořenou část porovnávám s šířkou 5 nahoře). je jich dokola jenom 15 (příliš málo místo pro 5 neviditelných).

Odesláno

Ach jo, celéé tohle vlákno sleduji od začátku. Takže jsem nalomený na 90 % že bych do nich také šel. Bude sice po dovolených, takže budu dost nasuchu, ale vzhledem k tomu že doma musíme povinně hubnout, tak snad na ně našetřím. :smile_anim:

• po 5 týdnech...
Odesláno

Po tom co jsem viděl naživo Elton sport L.E. se žlutým žralokem mi nedá spát jedna otázka. Řemen, který by měl být u těchto Diver Chronomag L.E. bude taky žralok od Hisrche? Protože to jak se Hirsch vyřádil na žlutém žraloku bych velice nerad opakoval u této l.e., tak nekvalitní zpracování jsem už dlouho neviděl. Možná by byl lepší di-modell http://www.di-modell.de/index2.php?typ=det...=#produkte_hier prý je kvalitněji zpracovaný.

Odesláno

tak to je nádherná práce taky jdu do nich nemám žádné výhrady počítejte se mnou :speak_cool:

Odesláno
Po tom co jsem viděl naživo Elton sport L.E. se žlutým žralokem mi nedá spát jedna otázka. Řemen, který by měl být u těchto Diver Chronomag L.E. bude taky žralok od Hisrche? Protože to jak se Hirsch vyřádil na žlutém žraloku bych velice nerad opakoval u této l.e., tak nekvalitní zpracování jsem už dlouho neviděl. Možná by byl lepší di-modell http://www.di-modell.de/index2.php?typ=det...=#produkte_hier prý je kvalitněji zpracovaný.

já už taky nic jiného než di-modell nechcu :D

==spam== di-modell nově v nabídce chronoshopu ==spam==

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...