spiderer Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Xpak - CD l.e. mi zase prijde ze bude nicnerikajici Ale treba logo chronomagu by se na tyhle hodinky urcite hodilo, at uz na cifernik nebo treba doprostred dynka
Baker Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Logo na cifernik neeee, to budou teprve reklamni hodinky.
Xpak Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 spiderer napsal: Xpak - CD l.e. mi zase prijde ze bude nicnerikajici Ale treba logo chronomagu by se na tyhle hodinky urcite hodilo, at uz na cifernik nebo treba doprostred dynka informace jen pro zasvěcené, tajemné bratrstvo....... za 50 let budou na nějakém takovém fóru řešit co to je CD l.e. - to bude teorií.........hodinky pro diplomaty?
kubson Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 bohužel s nápisy to opravdu vypadá jako reklamí hodinky.. pokud nebude možnost vynechat nápisy tak se mi do toho nechce hlavním motivem má být znak a když se přidají nápisy, tak znak pod ně tvoří spíše jen tapetu
Krteček Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 - nápis do oblouku - plonger ručičky můj názor je pořád stejný, Filipes snad to nevzdáváš?
Filipes Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 (upraveno) Krtečku-uvidíme-oblouk a plongeur bych bral Kubsone-mně to naopak vyhovuje, že ta japonská marína z toho tak nekřičí Upraveno 13. června 2007 uživatelem Filipes
chose Odesláno 13. června 2007 Nahlásit Odesláno 13. června 2007 Předposlední varianta, rovný nápis Chronomag.
Filipes Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) AKTUÁLNĚ je 17 zájemců (Afrikab, roon, Filipes, gas, Krteček, Xpak, spiderer, Baker, MarvinX, McQuack, Lovap, HonzaS, kubson, New Milis, chose, Godin a Letovod) - 7x NÁPIS DO OBLOUKU (Filipes, gas, Krteček, spiderer, Baker, New Milis, Godin) - 4x BEZ NÁPISU (Afrikab, roon, kubson, Xpak) - 2x ROVNÝ NÁPIS (MarvinX, chose) - 2x JE TO JEDNO (nebo se vyjádřili neurčitě/pro víc variant) (HonzaS, Letovod) - nehlasoval McQuack edit: opraven nickname našeho nového, mladého, svěžího Milise Upraveno 14. června 2007 uživatelem Filipes
New Milis Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) Prosím titulovat jako New Milis! Upraveno 14. června 2007 uživatelem New Milis
roon Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Filipes napsal: AKTUÁLNĚ je 17 zájemců (Afrikab, roon, Filipes, gas, Krteček, Xpak, spiderer, Baker, MarvinX, McQuack, Lovap, HonzaS, kubson, New Milis, chose, Godin a Letovod) - 7x NÁPIS DO OBLOUKU (Filipes, gas, Krteček, spiderer, Baker, New Milis, Godin) - 4x BEZ NÁPISU (Afrikab, roon, kubson, Xpak) - 2x ROVNÝ NÁPIS (MarvinX, chose) - 2x JE TO JEDNO (nebo se vyjádřili neurčitě/pro víc variant) (HonzaS, Letovod) - nehlasoval McQuack edit: opraven nickname našeho nového, mladého, svěžího Milise Děkuji za součet, tak to vypadá na kruh
Xpak Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 (upraveno) tak do oblouku asi nejdu....připadá mi to jako plechovka od rajského protlaku....sorry Upraveno 14. června 2007 uživatelem Xpak
roon Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Xpak napsal: tak do oblouku asi nejdu....připadá mi to jako plechovka od rajského protlaku....sorry no já z něj taky úplně nadšenej nejsem
afrikab Odesláno 14. června 2007 Autor Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Citovat tak do oblouku asi nejdu....připadá mi to jako plechovka od rajského protlaku....sorry Ja tam moc podobnosti nevidim.
moneyp Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 roon napsal: Děkuji za součet, tak to vypadá na kruh Pripojuji se k diskusi sice o neco pozdeji, ale hlasuji za variantu bez napisu.
Xpak Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 ...protože je to polívka teď, vážně: jak jsem psal výše, podle mě to překrývá a deformuje ideovou podstatu původního návrhu, není to slunce, ale podložka pod nápis
Baker Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Ja bych byl ochoten pristoupit i na variantu s rovnym napisem, to uz celkem neresim, ale proste chci napis. Presne jak pise Filipes, bez nich z toho ta vlajka moc razi.
moneyp Odesláno 14. června 2007 Nahlásit Odesláno 14. června 2007 Baker napsal: Ja bych byl ochoten pristoupit i na variantu s rovnym napisem, to uz celkem neresim, ale proste chci napis. Presne jak pise Filipes, bez nich z toho ta vlajka moc razi. Pokud napis, tak jeden radek, a ne povidani do 3 radku.. vypada to jako podlozka pro sdeleni..jak rika Xpak..
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se