Eddie66 Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2007 Můj názor je , že na tom návrhu máte obráceně číslovanou lunetu, přece indexy by taky měly být ve směru hodinových ručiček od 1-60 a ne obráceně, a ta červená kruhová výseč ma být vpravo od dvanáctky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Filipes Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2007 víme, je to tak záměrně Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 17. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2007 Můj názor je , že na tom návrhu máte obráceně číslovanou lunetu, přece indexy by taky měly být ve směru hodinových ručiček od 1-60 a ne obráceně, a ta červená kruhová výseč ma být vpravo od dvanáctky. Je to kvůli možnosti odpočtu zvoleného časového úseku. Líbilo se mi to právě díky své neotřelosti. K vidění například na Prim Orlík. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stampee Odesláno 17. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 17. června 2007 Je to kvůli možnosti odpočtu zvoleného časového úseku. Líbilo se mi to právě díky své neotřelosti. nemohhu nez souhlasit-..........popravde nechapu proc to vsichni delaji na prave strane-takto mi to prijde logictejsi Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Tak toto už vypada jako hodinky! Ješte co tak zkusit žlutý datový věnec? víc by zapadl do řady mezi indexy. Na specifikaci pásku je asi ještě čas, že ( myslím délu, typ je jasný, ale potřebuju XXL délku..) A na čísla LE taky ještě nemyslíme.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Měl bych pro vás jeden externí postřeh: Nechcete ty paprsky udělat tak, aby byly stejnoměrně s indexy hodin? Takhle je to jak pěst na oko. Já jsem s tím teda počítal jaksi automaticky, že ve finále budou paprsky stejnoměrně s indexy. Tuto nepřesnost jsem přičítal pouze "pracovní" verzi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Já jsem s tím teda počítal jaksi automaticky, že ve finále budou paprsky stejnoměrně s indexy. Tuto nepřesnost jsem přičítal pouze "pracovní" verzi. Jo já taky, jen se mi to nějak nechtělo předělávat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Radimk Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Jo já taky, jen se mi to nějak nechtělo předělávat Jo jo to je detail, indexy v červených polích. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Ja si na rozdil od Vas myslim, ze to neni uplne nejlepsi reseni, ta asymetrie u puvodniho navrhu mela sve kouzlo, ted je to uz opravdu jako tapeta na ciferniku. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 baker: souhlas, ty na pravo mě přijdou moc škrobené a nudné, jsem určitě pro var 1. je to uvolněné, pohodové a má to šmrnc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Skeleton Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Nedejte na Kamila! Ten si meni i datumky u jinych L.E. Ta asymetrie je takova "slunecni" specialitka. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Já jsem to myslel kapku jinak. Indexy nemusí být vždycky na paprsku, můžou být v podstatě kdekoliv, jen by měla existovat symetrie mezi levou a pravou polovinou číselníku (tzn. aby byla vzájemná poloha např. 4 a 8 vzhledem k paprsku stejná). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Baker Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Já jsem to myslel kapku jinak. Indexy nemusí být vždycky na paprsku, můžou být v podstatě kdekoliv, jen by měla existovat symetrie mezi levou a pravou polovinou číselníku (tzn. aby byla vzájemná poloha např. 4 a 8 vzhledem k paprsku stejná). To samozrejme bude Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xpak Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 To samozrejme bude na tom původním to právě není Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mikey Odesláno 18. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 18. června 2007 Yop ty levy jsou super, premyslim co jeste by se dalo diskutovat, ale nejak me nic moc nenapada, hmm asi bych se mel jit vyspat :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 tak žádné zásadní připomínky už nevidím, tak můžeme ten návrh nechat nacenit, ať se mohou rozhodnout i poslední váhavci Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
afrikab Odesláno 19. června 2007 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 tak žádné zásadní připomínky už nevidím, tak můžeme ten návrh nechat nacenit, ať se mohou rozhodnout i poslední váhavci Tak sem hodte konecny navrh, v nejakem solidnim rozliseni. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
gas Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 poprosíme roona, zjevně je s photoshopem velký kamarád, díky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
letovod Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Přidávám se k prosbě Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
roon Odesláno 19. června 2007 Nahlásit Sdílet Odesláno 19. června 2007 Nejpozději do konce týdne dodělám ten návrh ve vysokém rozlišení, ať ho můžem poslat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se