vsa Odesláno 21. února 2006 Nahlásit Odesláno 21. února 2006 Nevit jak jsou tyto hodinky stare a jakou muzou mit prodejni cenu ? Vnitrni strana vicka: FOND ACIER INOXYDABLE znak GP 391018 Strojek: SWISS 26 0834 ADJUSTED GIRARD-PERREGAUX 17 JEWELS
kubson Odesláno 21. února 2006 Nahlásit Odesláno 21. února 2006 pockejte si na kolik se vysplha tato aukce, myslim ze to jsou stejne hodinky.. http://cgi.ebay.com/STEEL-MILITARY-STYLE-G...1QQcmdZViewItem
vsa Odesláno 22. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2006 Jsou docela podobné. děkuju za upozornění. Ty moje mají na ciferníku dole nápis ANTIMAGNETIC a číslice 6 a 9 jsou dotažené. Taky jsou ty moje podstatně zachovalejší (prakticky nenošené), korunka má jemnějsí vroubkování a strojek vypadá úplně jinak.
vsa Odesláno 22. února 2006 Autor Nahlásit Odesláno 22. února 2006 Zatim spise sonduju za kolik se daji prodat. Muzou byt vyrobene nekdy pred znarodnenim, neb muj pradeda byl hodinar a odhaduju, ze si je ulil pred bolsevikama. Jako dite jsem mel na hrani spoustu reminku a retizku k hodinkam a nekolik budiku. Samozrejme muzou byt i podstatne novejsi. Bohuzel uz neni koho se zeptat...
Radimk Odesláno 27. února 2006 Nahlásit Odesláno 27. února 2006 Taky bych si něco takového dovedl představit na ruce!! Kdyby se doma znelíbily, postavím se do řady.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se