yaro Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Má to být replika dalších hodinek s ?příběhem?: "Kalibr ST5 byl vyroben v srpnu 1966 (průměr 27 mm, výška 3.8 mm, 44 hodin rezerva chodu a přesnost + / - 30 sekund za 24 hodin) a byl údajně velmi spolehlivý.ST5 byl vyroben v době Velké kulturní revoluce (1966-1976) a pojmenován Dong Feng, v překladu Východní vítr. Když továrna v Tianjinu začala vyvážet za hranice Číny, byl název Dong Feng změněn na Sea-Gull z důvodu přílišného politického vyznění, takže název Dong Feng zmizel v roce 1973 po pouhých osmi letech existence.Čínský nápis Dong Feng v horní části ciferníku je údajně rukopis Maa. Text Fang Zhen v dolní části ciferníku znamená nárazuvzdorné.? Parametry současné verze:Sklíčko ? safírovéPouzdro ? nerez ocelRozměry: průměr 38mm bez korunky, výška 11mmStrojek - ST2130, automatický, frekvence 28.800Šířka pásku ? 20mm (19 Zuan = 19 kamenů) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
siwi Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Hele, a není Dong - Feng taky nějaká čínská automobilka? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Hele, a není Dong - Feng taky nějaká čínská automobilka? Dal jsem to do gůglu a máš pravdu... za Maa to byly hodinky a za současného rudéhokapitalismu jsou to auťáky... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 (upraveno) Hele, a není Dong - Feng taky nějaká čínská automobilka?jj, pobočka Citroenu pro Čínu a přilehlé okolí...:-) https://de.wikipedia.org/wiki/Dongfeng_Motor Upraveno 23. února 2014 uživatelem Frostie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 ...za mě, celkem použitelný oblekovky - cca 265USD, v EU bohužel cenově mimo (299E). Originál a replika - porovnání: Original Dong Feng This reissue in 2013 Size 35.5 x 9 mm 38 x 11mm Weight 41 grams 53 grams Dial Acrylic Sapphire Date display? No Yes Movement ST5, 21600 frequency ST2130, 28800 frequency Auto / Manual? Manual hand-winding Automatic Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
yaro Odesláno 23. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Tabulka se rozpadla , snad to půjde pochopit, první je u každé kategorie origo model, pak replika... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 23. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. února 2014 Jo, tak to toho moc v té reedici nezachovali :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Úplně z toho dejchaj ty jejich komančský čepice.Je to jak noční můra,kdykoliv bych mrknul na hodinky a viděl ten cifr hned by se mi vybavilo všechno proč je nemám rád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Frostie Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 mně to zas až tak šílené nepříjde, ale to je samozřejmě věcí vkusu každého soudruha. Spíš se mi zdá lehce přestřelená ta cena pro EU, 300 ? je celkem dost Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ggrand Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Úplně z toho dejchaj ty jejich komančský čepice.Je to jak noční můra,kdykoliv bych mrknul na hodinky a viděl ten cifr hned by se mi vybavilo všechno proč je nemám rád.Co to je za blábol? Kdyby bylo na cifru napsané Seiko/Orient/Citizen, taky bys viděl nějaké čepice? Dyť jsou to oblekovky jako každé jiné a není na nich designem činského nic, ani ta cena Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Daemonultimate Odesláno 24. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. února 2014 Ano.Ty klikyháky a nápis dole dole na cifru je pro mně dělá nepoužitelný.Nelíbí se mi červená vteřinka.Koukám na ně znova a ta čepice je tam zas.Představil jsem si to Seiko nebo Orient,čepice zmizela ale nelíběj se mi ani tak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se