prischera Odesláno 26. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 26. února 2014 Tak já bych to viděl pracovně takto, poprosím hlavně o vyjádření "převozníky mezi městy" jestli je to pro přijatelné... Praha El NanoDeequeststavojta1kuncák7pebenickolasEmef -> Ústí ÚstíZ.Paul ->pošta -> Prischera Praha PrahaLamiczka -> Brno BrnoGrakij -> Xpak Zlín -> Brno marcenerator -> Bratislava BratislavaAlexion -> Prischera
Lamiczka Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Za me naprosto Ok. Pokud mi to jeste nahodou vyjde i na dobu, kdy budeme na cundru, tak je zvladnu i vyvetrat :-)
David_B Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Taky bych se rád přidal, když už budou na moravě. Ostrava/Frýdek-Místek
nickolas Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Za me ok... Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB
nickolas Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Jinak muzu je vyzvednout v Praze, ponosit, predat Davidovi_B, od nej pak zase vzit a hodit do Prahy Natlacháno Ťapatlachem zkrzevá BB
prischera Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Rozvrh upraven o Davida_B. Jinak pražskou část můžeme rozjet. Praha El NanoDeequeststavojta1kuncák7pebenickolas ->David_B->nickolasEmef -> Ústí ÚstíZ.Paul ->pošta -> Prischera Praha PrahaLamiczka -> Brno BrnoGrakij -> Xpak Zlín -> Brno marcenerator -> Bratislava BratislavaAlexion -> Prischera
emef Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Já do toho Ústí asi zvládnu jet i za 14 dní, abych je zase vzal do Prahy. Případně je můžu hodit, ehm předat, někomu po cestě.
obchodnik-o3 Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 panstvo ak by nevadilo,tak by som sa v ramci bratislavskeho turne do toho "vtlacil" :-)
prischera Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Tak určitě Praha El NanoDeequeststavojta1kuncák7pebenickolas ->David_B->nickolasEmef -> Ústí Z.Paul -> EmefLamiczka -> Brno BrnoGrakij -> Xpak Zlín -> Brno marcenerator -> Bratislava BratislavaAlexionobchodnik-o3 -> Prischera
jungle Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 škoda hranice sta příspěvků, moc toho nenapíšu, ale registrovanej sem leta
PNS Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 (upraveno) Ahoj, nevadilo by kdybych se vmáčknul k Z. Paulovi?... ahá, už to čtu, Zdeněk je má na 14 dní a pak jdou zpět k Emefovi, tak snad mi je půjčí v té době aspoň na den ;-) Upraveno 27. února 2014 uživatelem PNS
prischera Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Já myslím, že emefovi je to fuk za jak dlouho je převezme, jen je musíte převzít v ústí, a předat zase tam. Jinak si je samo můžete vzít oba.
prischera Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2014 škoda hranice sta příspěvků, moc toho nenapíšu, ale registrovanej sem leta Jasně, ale asi chápeš proč jsem tu hranici stanovil...
PNS Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Já myslím, že emefovi je to fuk za jak dlouho je převezme, jen je musíte převzít v ústí, a předat zase tam. Jinak si je samo můžete vzít oba. OK, tak mmtálně je to takto: Praha El NanoDeequeststavojta1kuncák7pebenickolas ->David_B->nickolasEmef -> ÚstíZ.PaulPNS -> Emef ÚstíLamiczka -> Brno BrnoGrakij -> Xpak Zlín -> Brno marcenerator -> Bratislava BratislavaAlexionobchodnik-o3 -> Prischera
jungle Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 Jasně, ale asi chápeš proč jsem tu hranici stanovil... jasan np
viking Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Odesláno 27. února 2014 rád bych se připojil do pražské části, můžete mne prosím doplnit?
prischera Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Odesláno 27. února 2014 rád bych se připojil do pražské části, můžete mne prosím doplnit? Ale jo Praha El NanoDeequeststavojta1kuncák7pebenickolas ->David_B->nickolasEmef -> ÚstíZ.PaulPNS -> Emef ÚstívikingLamiczka -> Brno BrnoGrakij -> Xpak Zlín -> Brno marcenerator -> Bratislava BratislavaAlexionobchodnik-o3 -> Prischera
Návštěvník swanieck Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Gratulace megazávislákovi a regentovi Bohemie......1000 je tisíc, pěkný výkon. A když už tisícovka, tak toto je důstojná oslava....zdá se, že vzniká velmi sympatické zápůjčně putovní hnutí. Pokud by tedy byla volná skulinka pro Brno, tak bych se také postavil do fronty a rád potěžkal na zápěsí ARCHIMEDY. Klidně můžu zase posunout na Slovač směrem na Blavu. S pozdravem SW
marecenator Odesláno 2. března 2014 Nahlásit Odesláno 2. března 2014 za mna rozpis dobry, predpokladam, ze swanieck sa prida a potom by sme sa spolu dohodli, kto Outdoory hodi do Bratislavy
prischera Odesláno 2. března 2014 Autor Nahlásit Odesláno 2. března 2014 Přidán swanieck. Zítra předávám hodinky prvnímu. Praha El NanoDeequeststavojta1kuncák7pebenickolas ->David_B->nickolasEmef -> ÚstíZ.PaulPNS -> Emef ÚstívikingLamiczka -> Brno BrnoGrakij -> Xpak Zlín -> Brnoswanieckmarcenerator -> Bratislava BratislavaAlexionobchodnik-o3 -> Prischera
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se