PNS Odesláno 19. června 2014 Nahlásit Odesláno 19. června 2014 Takže můj čas s Archiméďama se naplnil a je načase sesumírovat svoje dojmy.Asi první co bylo, když jsem je konečně usadil na zápěstí, že sedly jako ulitý na mojí ruku a při nošení jsem o nich vůbec nevěděl. Absence nožiček mi vůbec nevadila, vlastně jsem si toho nejdřív ani nevšiml. Zásluhu na tom má výbrus na horní a spodní straně pouzdra, který chybějící nožičky opticky obstojně supluje. Rozhodně chválím čitelnost hodinek, opravdu na ně stačí jen letmý pohled a člověk hned ví, kolik je hodin. Ačkoliv jsem ujetý na otočné lunety, tak tady jsem jí hodinkám rád prominul, nabídly mi za to líbivé pojetí ciferníku a indexů s čísly. Jak už bylo zmíněno předemnou, vteřinová a minutová luneta jsou do něj opravdu chytře zasazeny a ještě umocňují už tak skvělý look hodinek. Luminiscenci bych hodnotil jako průměrnou a dostačující- není to sice lampion jako dělají v Seiku, ale ani to není žádná parodie na lumi jako leckde jinde. Zvlášť, když oči přivyknou tmě, tak lze odečíst čas naprosto v pohodě. S výdrží lumi neposloužím, protože jak já lehnu, tak spim až do rána bílýho. K hodinkám sedí kartáčovaná úprava pouzdra a zasazený safír, který je stále bez poskvrnky. Hodinky mi šly do plusu a tady přišel ke slovu hacking, který na mém 7S26 postrádám.Abych jen nechválil, tak ještě přemýšlím o negativech, ale nějak mě nic nenapadá Pokud by se mě někdo zeptal, jestli bych mu je doporučil, tak za mě jednoznačně ANO!Závěrem bych chtěl moooc poděkovat Prischerovi za tento projekt a že jsem se ho mohl zúčastnit, velmi jsem si ty dva týdny s nimi užil. Až teda do chvíle kdy jsem si je dohledal na Chronoshopu a od té chvíle se nemůžu dočkat až je předám dál, zítra Zdeňkovi Hodinkám přeju šťastnou cestu a ještě dlouhý život Pées: Archimedy jsem mimo jiné vytáhl na hrad Hněvín (50°31'13.967"N, 13°37'59.830"E) -viz výše, a na Doly Bílina (50°34'15.270"N, 13°43'0.689"E) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Z. Paul Odesláno 24. června 2014 Nahlásit Odesláno 24. června 2014 Prohlašuji, že jsem včera kolem 21:00 převzal Archimédy Fotky dodám později, bohužel nečekejte nějakou extra kvalitu, fotit neumím ani mě to nebaví. První dojmy:Po převzetí v krabičce zklamání . Hned jsem si vybavil moje první Primky, protože velikostně mi je připomínaly. Tah se mi zdál jak z plechovek. Když jsem je vzal dneska na ruku, úplně jsem změnil názor - krásně sedí na ruce, tah je pohodlný (troufnu si říct víc než u Monster), ciferník krásně čitelný a přehledný, datumovka ač je malinká a kontrastní tak mi vyhovuje. Velikostně jsou pro mě opravdu malinké, ikdyž z ruky je dát nechci . Také se mi zdá, že nemají žádnou lumi. Po prvním dnu: zatím je nesundám
hodnypan Odesláno 29. června 2014 Nahlásit Odesláno 29. června 2014 Tak už se blíží do Brna:) Jestli bude nějaký Brňák ochotný hodinky ukázat, rád na ně mrknu.. Mám prischerovo požehnání, dokonce nabídl možnost přidat se k putovní akci, ale nechci narušovat cestovní plán a bude mi stačit na ně v rychlosti kouknout a zkusit je třeba na ruku... Tzn. pokud bude nějaká předávka ve Štatlu u kafe, budu vděčný za SZ.
Z. Paul Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 Hodinky byly dnes úspěšné předány v Praze členovi viking. Omlouvám se takové zdržení projektu, byla to má chyba v organizaci času. Zároveň jsem rád, že jsem se do Prahy vydal osobně, předání proběhlo naprosto v pořádku, se Sváťou jsme fajn pokecali o hodinkách, prostě pro mě fajn chronovýlet. Přidávám pár fotek, foceno amatérsky mobilem, Sváťa bude mít určitě lepší fotky Děkuji prisherovi za poskytnutí Archiméd, bylo to s nima fajn a kdyby byly o kapku větší s lepší lumi, jsou dokonalý. Box jel v batohu, hodinky jsem si dal pro jistotu na ruku... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. a ještě schoval pod rukáv. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Také jsem měl možnost vyzkoušet si chrona od Hamiltonu, sedly nádherně a klidně bych s nima mohl hned odejít kdyby teda majitel souhlasil Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
viking Odesláno 14. července 2014 Nahlásit Odesláno 14. července 2014 (upraveno) Ještě jednou díky Zdeňkovi za doručení a moc fajn setkání. A pouze doplňuji momentku z předání z ruky do ruky Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 14. července 2014 uživatelem viking
viking Odesláno 20. července 2014 Nahlásit Odesláno 20. července 2014 Moc rychle jsem si na ně zvykl, ideální letní outdoorové hodinky. Jedna podvodní momentka. Ještě je čeká jeden zahraniční výlet do míst kde v této Tour již byly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 24. července 2014 Nahlásit Odesláno 24. července 2014 Potvrzuji brzské přiblížení do Brna - už mi psal Viking SZ a v dohledné době bysme si je snad měly předat....
viking Odesláno 31. července 2014 Nahlásit Odesláno 31. července 2014 Nyni jsou v mistech kam se v ramci sve Tour jiz jednou podivaly. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
viking Odesláno 10. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 10. srpna 2014 Tak ještě dvě fotky z odpočinku ve skandinávských lesích a už pomalu nabírají směr Brno. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 14. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 14. srpna 2014 Tak Archimede dnes úspěšně dorazily do Brna, dávám první fotku na mojí chlupaté ruce jen tak narychlo mobilem Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Návštěvník swanieck Odesláno 1. září 2014 Nahlásit Odesláno 1. září 2014 (upraveno) Tak trošičku oživení na téma ARCHIMEDE OUTDOOR.... naskytla se příležitost provětrat Archimedy do země původu a tak jsme tedy zkonstruovali týdenní odbočku Lmiczka-swanieck-Lamiczka. Sice jsem ještě zdaleka nebyl na řadě, ale udělali jsme to tak, aniž bychom zdržovali pořadí či předbíhali.Prischera nám na to dal svůj palec a tak hodinky odjely na výlet do Berlína a tady vzniklo pár fotek z futuristické kopule Reichstagu a z ptačí perspektivy berlínské televizní věže na Alex-Platzu. Fotky si asi zaslouží trošku přimhouřit oko (resp. obě oči) - foceno telefonem S4 v poměrně složitém počasí, ale jejich dokumentarní poslání bylo naplněno.... Děkuji pánové SW Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 1. září 2014 uživatelem swanieck
grakij Odesláno 18. září 2014 Nahlásit Odesláno 18. září 2014 Dneska posun v rámci Brna Lamiczka -> grakij, díky. Zatím stihly - připravit večeři a hned potom se přezout na NATO. Trochu překvapení, že rozteč je jenom 18 mm, ale přemluvil jsem všechny zúčastněné Dalšího v řadě prosím o kontakt, díky. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grakij Odesláno 21. září 2014 Nahlásit Odesláno 21. září 2014 Dneska byla psí neděle, tak jenom mobilovky... Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
Lamiczka Odesláno 22. září 2014 Nahlásit Odesláno 22. září 2014 Protože je seznam na konci druhé strany a slíbil jsem grakijovi, že ho zopakuju, tak ho sem dávám: Praha El NanoDeequeststavojta1kuncák7pebenickolas ->David_B->nickolasEmef -> ÚstíZ.PaulPNS -> Emef ÚstívikingLamiczka -> Brno BrnoGrakij -> Xpak Zlín -> Brnoswanieckmarcenerator -> Bratislava BratislavaAlexionobchodnik-o3 -> Prischera
grakij Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 (upraveno) Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Upraveno 27. září 2014 uživatelem grakij
grakij Odesláno 27. září 2014 Nahlásit Odesláno 27. září 2014 Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
grakij Odesláno 5. října 2014 Nahlásit Odesláno 5. října 2014 Zítra putují k Xpakovi, takže je čas na shrnutí. První pocity byly nijaké. Že půjdou na NATO jsem tušil předem. To jim pro mě pomohlo. Po pár dnech jsme se zžily, velikost akorát, přehlednost, nepřekáží, pod rukáv se vlezou. Přesnost jsem neměřil, ale okometricky mi přišla v pořádku. Co mi na nich chybí je luneta. Několikrát jsem si řekl, že bych teď potřeboval odměřit čas, ale to hlavní byl neustálý strach, že trefím futra či něco jiného. Jsem zvyklý na monstra a tam luneta slouží jako nárazník, sklíčko je pod její úrovní ;-) Jsem rád, že jsem je chvíli mohl ponosit a těším se na postřehy/fotky dalších.
Xpak Odesláno 9. října 2014 Nahlásit Odesláno 9. října 2014 V pondělí jsem převzal hodinky od Grakije, na ruce je mám ode dneška. O víkendu zkusím přidat první postřehy a snad i nějaké fotky.... a nebo první postřeh už teď: lepší než jsem čekal.
Xpak Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Přidávám pár fotek, poněkud amatérských...zítra se trochu rozkecám. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím. Obsah je dostupný pouze registrovaným uživatelům. Registrace na Chronomag Fórum je zdarma. Pokud již registraci máte, přihlaste se, prosím.
filo-boxer Odesláno 12. října 2014 Nahlásit Odesláno 12. října 2014 Zeptam se neomalene - tyhle Archimedky jsou mi strasne sympaticke a moc by me potesilo se s nima seznamit. Nevim, jak to mate s poradnikem, ale vzhledem k pravidlu osobniho predani, je to pro me SKORO nemozne se nejak pridat. ALE 10.-17.12 budu v Praze a pote az do 4.1.2015 v Ostrave. Nedalo by se to nejak vyspekulovat, ze bych se vetrel, vyzkousel, predal a zase zmizel?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se