Jeremy Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Viděli jste někdy někdo TAKOVOUHLE verzi?Za mě jasnej fejk, ale prodává to relativně solidní prodejce, nechápu.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 (upraveno) nemělo by to mít černý datum? (krom toho jak je to pouzdro ohryzaný) toto by měly být všechny (nebo všechny běžné) verze Upraveno 27. února 2014 uživatelem kleofash Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 No buď starší verze, se střibrnou datumkou, špičatejma ručkama a trojúhelníčkem pod indexem (nikoli místo něj) a s bílou škálou nátahu.. Nebo černě orámovaný ručky, okýnko datumu bez orámování.. Každopádně TYHLE ručky jsem nikdy neviděl a orámovaný indexy taky ne.. nikde.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Srovnání verzí.. není ještě nějaká jiná? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Jasně, nemyslím tu zlatou divočinu, nebo limitky.. :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Nějak se mi nechce věřit, že by takový tool jako BP měly indexy v leštěným rámečku - jen tu bílou datumku měla orámovanou předchozí verze... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 (upraveno) Mě to přijde jako IW500402. Pletu se? Ocucané pouzdro z bílého zlata, šedý dial, bílá datumovka, orámované indexy... Upraveno 27. února 2014 uživatelem mrakodrap Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 No právě - starší verzi mám zrovna na pazouře, nová se mi totálně nelíbí, ale tohle je teda exot. No nic, asi fejk.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Mě to přijde jako IW500402. Pletu se?Aha, vida.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bandicoot Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Mě to přijde jako IW500402. Pletu se?Ty tam vidíš šedý cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 White gold, tak asi proto nejsou tak běžný :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mrakodrap Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Jasně. To je krásně šedá jak to IWC umí, jenom blbě vyfocená. Ty tam vidíš šedý cifr? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 ta fotka může bejt pod blbým světlem, to může klidně už sedět.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kleofash Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 třeba prodejce vyfotí tento detail... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 V pohodě, kupovat je nebudu, tak to neřešim.. Jen mě zmátnul ten cifr. Tak teď už vím :-)Dík, šikulové, člověk se furt dozvídá nový věci! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Jinak je to tady a ten prodejce mi na druhej pohled přijde podezřelej, s tím jeho sortimentem a cenama a popisama věcí..No nic..http://www.ebay.com/itm/231131902652?ssPageName=STRK:MEWAX:IT&_trksid=p3984.m1423.l2649 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Andrew Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Vždyť tam je všechno napsaný...model, materiál, barva ... Brand: IWCModel: Big PilotReference Number: IW500402Case: 46.2mm White GoldBezel: White GoldDial: GreyCrystal: SapphireBand: Brown Leather StrapFunctions: Hours, Minutes, Seconds, Date, Power ReserveMovement: AutomaticCondition: Pre-ownedRetail Price: $28,100Includes: Manufacturer's papers Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
USER47 Odesláno 27. února 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Však hned v názvu aukce má přímo označení modelu, to sis je rovnou mohl vygooglit.:-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jeremy Odesláno 27. února 2014 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. února 2014 Sem to přehlíd, no, to je toho! :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se