mAra_ Odesláno 6. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. července 2017 Za mě záleží kdy v neděli. Dopoledne nemůžu, čím později, tím víc budu moct. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 9. července 2017 Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Pravě jsem se vrátil z tripu s dcerou. Dala statečně 800 km. Uhádne někdo lokaci? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 9. července 2017 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 9. července 2017 Já teda jel sám. 120 km a spoooousta zatáček. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Čau kucí, co takhle v pondělí po práci trochu rozvášnit hřebce? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 25. května 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 Já mám strach, že v pondělí odpoledne mám sraz s chlapikem, co mi bude dělat stavební dozor... A bohužel mi zavolá až v pondělí během dne... Takže nemůžu nic potvrdit :-( Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 25. května 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 25. května 2018 (upraveno) Já pojedu asi určitě, jestli nebude hnusně. Každopádně kdyby to odpískal, a potřeboval jsi dozora, tak těch mám k dispozici spoustu. Upraveno 25. května 2018 uživatelem Horhe Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 (upraveno) Tak jsem se teď předběžně domluvil s kolegou klobadyskem, že bychom se šli v pátek odpoledne někam projet ... Cca po třetí hodině. A kdyby počasí nepřálo, tak v neděli, ale s tím nepočítáme... Tak kdybyste se někdo chtěl připojit...Premlouvam i PetraLBC, který si pořídil nový stroj... Upraveno 30. července 2018 uživatelem mAra_ Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 30. července 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 pátek bych asi zvládnul Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Ahoj, tak zálěží i na tom kam a jak dlouho - jsem v záběhu a to ně nějaké cestování zatím není :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 Upozorňuji že vzhledem k batůžku půjde o kochací jízdu. Snad bude počasí milosrdné. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 30. července 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. července 2018 S Klobadyskem neplanujeme zadnou velkou ani dravou jizdu, takze si myslim, ze sportik v zabehu klidne muze s nama. .. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 2. srpna 2018 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Je mi líto, chlapci, ale na 15:00 mi pan nejvyšší naplánoval poradu, takže asi nic. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Oki. A PetrLBC? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
PetrLBC Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 Ja 15:00 hod nedavam, budu jeste sedet v kanclu :-(Navic mi zena od 18:00 hod naplanovala grilovani ... sorry Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 2. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 2. srpna 2018 trochu zavidím kluci, přidal bych se, ale z práglu dojedu později a pak jdu dělat olej poslední co mi zbývá dodělat po ostatním servisu, brzdách a přezutí...užijte si a snad příště... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Takže pro zbylé zájemce je sraz kde? Případně v kolik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 3. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 3. srpna 2018 Zavolám a domluvíme se. Evidentně budeme jen my dva :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 6. srpna 2018 Nahlásit Sdílet Odesláno 6. srpna 2018 Tak projížďka se povedla i přes to úmorný teplo. Paní Klobadýsková byla nadšená. Dík Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 7. dubna 2019 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 7. dubna 2019 Dneska někdo poo na motocykl? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 21. dubna 2019 Nahlásit Sdílet Odesláno 21. dubna 2019 Nejel by se zítra po o někdo někam projet ? Klidně jenom kolem komína. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se