7jerry7 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 pridal bych se, ale ja az tak pata +/- 15 minut, driv to nedam ;-)
Horhe Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2014 (upraveno) Tak to dáme na pětku? Já se zatím nějak zabavím... Ale ten můj bavor se vedle toho tvýho bude dost stydět Upraveno 23. července 2014 uživatelem Horhe
rydvik Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 ok. přijel bych tam o chlup dřív....jen teda kam bysme jeli? Já totiž vyrazím z Tanvaldu :-(
Horhe Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2014 (upraveno) Tak můžem třeba přes Josefáč do toho Kořenova, nebo jak si řeknete, mně to je tak nějak fuk. Já tam taky můžu přijet dřív, můžem pokecat, než dorazí Láďa. Snad teda nezačne lejt, na to nejsem připraven to bych to odpískal Upraveno 23. července 2014 uživatelem Horhe
rydvik Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 jasný kucíííí....prostě nice day. Já na pumpu dorazím nějak na 16,30
michalval Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Kluci, hezké svezení, já se nepřidám, už jsem pouhopouhý plechovkář - motorka musela z domu
rydvik Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Ten pocit znam, byl jsem bez motorky cca 6 let.......ale letos uz je ;-)
michalval Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 No někdy si ještě nějakou snad pořídím, ale každý rozvod něco stojí..
7jerry7 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 ok, budu kvaltovat abych byl co nejdriv....
Horhe Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2014 (upraveno) Tak hrubej nástřel bych viděl takhle, domluvíme se na místě.Moc to tam kolem Kořenova neznám, takže cesta Kořenov - Tanvald je taková orientační....ale teď jsem tam byl v sobotu, někde, asi v hejnicích jsem blbě zahnul a vyplivlo mě to až v tanvaldu.. Upraveno 23. července 2014 uživatelem Horhe
rydvik Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Super vylet, bylo to fajn a rad jsem vas poznal.
Horhe Odesláno 23. července 2014 Autor Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Sláva nazdar výletu, nezmokli jsme už jsme tu. Hezky jsme se projeli. Takže příště posedíme někde v Libáku. 1
7jerry7 Odesláno 23. července 2014 Nahlásit Odesláno 23. července 2014 Tez diky, takee dobree to bylo ;-) ... zasejc nekdy ;-)
rydvik Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 To počasí mě štve! Po dnešním znechucení některými zdejšími členy jsem si chtěl vyčistit hlavu na motorce, ale když chvíli leje a chvíli svítí, tak se těžko dá něco domluvit. Každopádně mám volno do neděle a navrhuji motovýlet na sobotu, pokud teda bude počasí. Co vy na to kucíí?.....nebo snad ta hospa???
7jerry7 Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 zdarec, mnooo pridal bych se k teto myslence, mame ale jiz dva stroje naplanovano.... jedeme na prahu, cosi pokoupit na moto a potom kolem pardubek na olomouc...tam nas ceka, s dalsimi cleny jednostopych, planovani motodovolene na balaton a chorvatsko a po te co naplanujeme a probereme vse potrebne u par sklinek, tak se az v nedeli budeme nejak vracet...takze se omlouvam,,ale to si ujit nedam ;-) ......preju tedy fajn vyjizdku
Horhe Odesláno 6. srpna 2014 Autor Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 Tak to se možná v neděli u Olomouce potkáme, akorát že já budu v plechovce.Tento víkend tedy nic.
rydvik Odesláno 6. srpna 2014 Nahlásit Odesláno 6. srpna 2014 OK, to budeš mít pěknej okruh a jestli domluvíte Balaton a Chorvatsko, to bude teprve motoakce. Já to dám v sobotu sám. Vyrazím směr Harrachov a přes Polsko a Německo kolem jezer zpět a v neděli už pofrčím směr Dánsko.
Bembeg Odesláno 23. dubna 2015 Nahlásit Odesláno 23. dubna 2015 A co nějaký sobotní kolečko kolem komína, nedal by si někdo říct?
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se