Horhe Odesláno 5. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Jestli se někdo urvete, dneska jedem s Bembegem kolem čtvrtý někam Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Já mam tedle týden odpolední... Takže beze mě.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Děkovačka Jiříkovi!V rámci možností to bylo dobré,tak snad zas někdy.... ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 ...jsem to zmeskal koukam, neprisly mi majly ke zpravam v tematu, musim vic hlidat... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 5. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 5. srpna 2015 Mně přišly, ale smrdim v práci... A jak bych jel :-D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel k Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 ahoj motorkari pridam se priste k vam jsem z decina to se da do liberce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Babí léto tady, bude něco? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bembeg Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Řekněte kdy,kde a já se pokusím přizpůsobit! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Čau kluci, tenhle týden mam odpolední, víkend zabitý... Ale příští týden mam ranní, tak by to mohlo jít. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 27. srpna 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 Příští týden můžu po-st, pokud se něco vyloženě nevysere v práci. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel k Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 ja muzu od 9 do 21.9.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel k Odesláno 27. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 27. srpna 2015 tady je moje naradi :-) Obrázky jsou zakryty. Prosíme, přihlašte se. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel k Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 schyluje se tady k nejakemu srazu-vyjizdce nebo ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 Já bych řekl že jo. Do stredy má být pěkně, pár lidí napsalo že cas odpoledne má... Skoro bych řekl, že v cestě nám nic nestojí... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel k Odesláno 29. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 29. srpna 2015 ja muzu az dalsi stredu...ale tak neni to posledni akce :-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
7jerry7 Odesláno 30. srpna 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. srpna 2015 a ja zase pisu blbe, jsem od 4-12.9. mimo cr ( na moto sampzrejme :-) ) takze ten nasledujici tydne klidne, ale po pate hodine jestli to pujde ;-) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Horhe Odesláno 1. září 2015 Autor Nahlásit Sdílet Odesláno 1. září 2015 Tak tenhle tejden fakt ne, mám toho v práci nad hlavu a příští nemůžu taky vůbec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
klobadysek Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Takže? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mAra_ Odesláno 8. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 8. září 2015 Já mam tenhle týden odpolední... Takže já jedině až příští. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
karel k Odesláno 11. září 2015 Nahlásit Sdílet Odesláno 11. září 2015 a ja zase pisu blbe, jsem od 4-12.9. mimo cr ( na moto sampzrejme :-) ) takze ten nasledujici tydne klidne, ale po pate hodine jestli to pujde ;-)ahoj ja mam ode dneska do 22.9 volno tak jestli budes chtit nekam se projed, a ostatni taky tak dejte vedet. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se