pecizek Odesláno 18. května 2007 Autor Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Jo ještě by mě zajímalo co to znamená že je kalibr "odvozen". Prim na svých stránkách v přehledu kalibrů uvádí např. kalibr 72 Odvozen od kalibru Miyota 8215 nebo PRIM kalibr 73 Odvozen od kalibru ETA 2824 .....atd. Vyráběl prim tyto kalibry nebo je kupoval a tisknul na ně svá loga ???
cali Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 ten remen si pamatam presne taky som dostal so svojimi kvazisportkami... inak kazdopadne paradne hodinky a gratulujem.... ak by niekto vedel dat tip na nieco podobne ale radsej manual tak by som bol rad.
VS Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 Jo ještě by mě zajímalo co to znamená že je kalibr \"odvozen\". Prim na svých stránkách v přehledu kalibrů uvádí např. kalibr 72 Odvozen od kalibru Miyota 8215 nebo PRIM kalibr 73 Odvozen od kalibru ETA 2824 .....atd. Vyráběl prim tyto kalibry nebo je kupoval a tisknul na ně svá loga ??? "odvozen" znamená, že tam v Primu natiskli na rotor Prim cal. 72
JJ Odesláno 18. května 2007 Nahlásit Odesláno 18. května 2007 \"odvozen\" znamená, že tam v Primu natiskli na rotor Prim cal. 72 To právě tady nikdo s výjimkou PRIMa neví, protože úpravy těch základních ETA strojků u různých výrobců sahají od natištění loga přes rozebrání a lepší seřízení či výměnu rotoru až po přidávání ložiskových kamenů a podobné náročné úpravy. U Eltonu bych to viděl na to rozebrání a složení, případně možná malé úpravy s cílem zvýšení přesnosti. IMHO to nezakládá důvod k přeznačení kalibru, ale jiní to dělají také...
Jeňa Odesláno 24. května 2007 Nahlásit Odesláno 24. května 2007 Za tu krásnou cenu by mě nevadila ani myota. Ptal jsem se prodavačky, ale ta mi víc neřekla. Jen mi ukázala nějaký starý katalog, kde tyto sportky byly zobrazeny ve dvou provedeních a to s plastovým řemínkem ( moje ) nebo s kovovým tahem, ale o strojku ani zmíňka. Kupoval jsem je s vědomím, že tam bude myota. Teď mám brouka v hlavě protože mám nutkání je rozdělat. Nejsou náhodou plněny plynem ? Já jsem je koupil v lednu s kovovým tahem (už je dávno pryč) v Boskovicích za 2 200 Kč.
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se