stankoff Odesláno 30. června 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 30. června 2023 Rychlá domluva, bleskové dodání . Děkuji a zase někdy příště. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Igicz Odesláno 20. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 20. srpna 2023 Večer bleskově domluveno, druhý den už byl balíček odeslán. Vše perfektní:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 23. srpna 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 23. srpna 2023 Dalsi nas spolecny maly obchudek nehodinkoveho charakteru a opet vse jak ma byt. Tady neni co dodat, zkratka vse v naprostem poradku, od jasne a bleskove komunikace az po dodani. Dekuji a kdykoliv zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Nicolas02 Odesláno 24. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 24. listopadu 2023 Doporučuji, věcná domluva a okamžitá reakce. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xenomorfus Odesláno 25. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 25. listopadu 2023 Opet a tudiz opakovane vse v nejlepsim poradku! Muj nejoblibenejsi eshop :-). Dekuji, doporucuji a kdykoliv zase. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
JakubS Odesláno 28. listopadu 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 28. listopadu 2023 Nehodinkový obchod, perfektní domluva, rychlé jednání. Doporučuji. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mareka01 Odesláno 22. prosince 2023 Nahlásit Sdílet Odesláno 22. prosince 2023 Byl jsem kupující a balíček mi Moco odeslal dříve, než jsem stihl zaplatit.... Děkuji! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Effe Odesláno 20. března Nahlásit Sdílet Odesláno 20. března Také se připojuji k spokojeným "zákazníkům" .Díky . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se