Přejít na obsah

Baselworld 2014 - Rolex 2014 Novelties

Návštěvník Snow

Doporučené příspěvky

• Odpovědi 214
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Uživatelé s nejvíce příspěvky v tomto témátu

Popravdě jsem z těch Pepsin snad i trochu smutný... :) Fakt jsem myslel, že si tím letos vyřeším definitivky a to jsem si jistý, že by definitivky byly, protože černé GMT mě baví už přes rok a nemám chuť je měnit a čekal jsem jen na Pepsi. Ale asi se to dalo čekat, kdo by pak kupoval BLNR...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník Snow

Ježiš, ty modré Milgaussy jsem snad ani neměl vidět. Na modré hodinky jsem ohromně zatížený a od Rolexů se mi vždy líbily právě jen Milgaussy. Teď jsem úplně v hajzlu. Čekám na nějakou pořádnou, krásnou, živou fotku a nebo snad radši ne  :unsure: .

Odkaz ke komentáři

Popravdě jsem z těch Pepsin snad i trochu smutný... :) Fakt jsem myslel, že si tím letos vyřeším definitivky a to jsem si jistý, že by definitivky byly, protože černé GMT mě baví už přes rok a nemám chuť je měnit a čekal jsem jen na Pepsi. Ale asi se to dalo čekat, kdo by pak kupoval BLNR...

Zozenies pepsi lunetu a buchnes na cierne ss. Skor ci neskor sa to bude dat poriesit...

Odkaz ke komentáři

U pepsin to dopadlo tak jak se dalo čekat...no a modré milgy vypadají až na to sklo dobře (i když bych asi dal přednost kombinaci modrá-červená než modrá-oranžová), už GV příliš nemusím a tady mi to zelený sklo přijde ještě víc jak od kolotočů, ale ten sunburst cifr se jim vyvedl....ale vše se pořádně ukáže až na reálných fotkách a záběrech, třeba pak změním názor

Odkaz ke komentáři

organic, huhu - zdá se mi to, nebo maxi nožky na nových SD jsou méně maxi? Ono celý to pouzdro vypadá jinak (lépe) než na nových subech. A ten cifr,...

Ja tiz na to cumim a vyzera to inak ako maxi a aj puzdro vyzera inak.

, lenze to mi nejak nedava zmysel, ale bolo by to fajn keby to tak bolo. Ja tie puzdra na keramikach velmi nemusim. No tak ci tak to vyzera ako velka laska. Aspon z obrazkov teda. Pockame si na fotky nazivo. Zacinam setrit teda....

Odkaz ke komentáři

Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.

Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat

Vytvořit účet

Vytvořte si nový účet. Je to snadné!

Vytvořit nový účet

Přihlásit se

Máte již účet? Zde se přihlaste.

Přihlásit se

• Vytvořit...