m.n. Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Tady jsem udělal printscreen z brožury... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Dál tedy SD 4000ft, Sky-dwellery s tahem v RG a načančané diamantové daytony a dámské datejusty. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gordon Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Celliny Date jsou dle meho skromneho nazoru nejlepsi z novych modelu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 SD jsou dokonalý. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Popravdě jsem z těch Pepsin snad i trochu smutný... Fakt jsem myslel, že si tím letos vyřeším definitivky a to jsem si jistý, že by definitivky byly, protože černé GMT mě baví už přes rok a nemám chuť je měnit a čekal jsem jen na Pepsi. Ale asi se to dalo čekat, kdo by pak kupoval BLNR... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Ježiš, ty modré Milgaussy jsem snad ani neměl vidět. Na modré hodinky jsem ohromně zatížený a od Rolexů se mi vždy líbily právě jen Milgaussy. Teď jsem úplně v hajzlu. Čekám na nějakou pořádnou, krásnou, živou fotku a nebo snad radši ne . Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník Snow Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Myslíte, že je sklo u modrých Milgaussů zelené ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Exiztence Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Myslíte, že je sklo u modrých Milgaussů zelené ? http://content.rolex.com/is/image/Rolex/milgauss_0002_840x10701462104208609e9a?wid=840&hei=1070&qlt=85 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Myslíte, že je sklo u modrých Milgaussů zelené ? Podla rohu kde dosada do puzdra to vyzera ako zelene sklo... aspon ja to tak vidim. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
organic Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Vypadá zeleně, jsou boží. A ty Seadwellery, mno...těšil jsem se, že nosím discontinued model a voni teď tohle. Ještěže mají maxilugs a keramickou lunetu a nechávaj mě chladným. Ale ty Milgaussy to je mokrý sen... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Popravdě jsem z těch Pepsin snad i trochu smutný... Fakt jsem myslel, že si tím letos vyřeším definitivky a to jsem si jistý, že by definitivky byly, protože černé GMT mě baví už přes rok a nemám chuť je měnit a čekal jsem jen na Pepsi. Ale asi se to dalo čekat, kdo by pak kupoval BLNR... Zozenies pepsi lunetu a buchnes na cierne ss. Skor ci neskor sa to bude dat poriesit... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 SD jsou dokonalý. 16600 do trezoru a nove sd na ruku! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Návštěvník dlubix Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 organic, huhu - zdá se mi to, nebo maxi nožky na nových SD jsou méně maxi? Ono celý to pouzdro vypadá jinak (lépe) než na nových subech. A ten cifr,... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sashator Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 U pepsin to dopadlo tak jak se dalo čekat...no a modré milgy vypadají až na to sklo dobře (i když bych asi dal přednost kombinaci modrá-červená než modrá-oranžová), už GV příliš nemusím a tady mi to zelený sklo přijde ještě víc jak od kolotočů, ale ten sunburst cifr se jim vyvedl....ale vše se pořádně ukáže až na reálných fotkách a záběrech, třeba pak změním názor Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 organic, huhu - zdá se mi to, nebo maxi nožky na nových SD jsou méně maxi? Ono celý to pouzdro vypadá jinak (lépe) než na nových subech. A ten cifr,... Ja tiz na to cumim a vyzera to inak ako maxi a aj puzdro vyzera inak. , lenze to mi nejak nedava zmysel, ale bolo by to fajn keby to tak bolo. Ja tie puzdra na keramikach velmi nemusim. No tak ci tak to vyzera ako velka laska. Aspon z obrazkov teda. Pockame si na fotky nazivo. Zacinam setrit teda.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
m.n. Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
El Nano Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 (upraveno) http://www.youtube.com/watch?v=AoZ2xVvIRvY http://www.youtube.com/watch?v=V0DrS0D18xE Upraveno 26. března 2014 uživatelem El Nano Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhu4d Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SCIFI Odesláno 26. března 2014 Nahlásit Sdílet Odesláno 26. března 2014 tomu se říkají smíšený pocity. radost z pepsi a smutek z WG. bastlit to na ocelový by se mi nechtělo a cena asi bude podobná jako u 116610 LB a pak by bylo dilema jestli koupit pepsi nebo šmouly Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Doporučené příspěvky
Pokud chcete odpovídat, musíte se přihlásit nebo si vytvořit účet.
Pouze registrovaní uživatelé mohou odpovídat
Vytvořit účet
Vytvořte si nový účet. Je to snadné!
Vytvořit nový účetPřihlásit se
Máte již účet? Zde se přihlaste.
Přihlásit se